1. خانه
  2. /
  3. کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی

کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی

3.63 از 4 رأی

کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی

Three Contributions to the Sexual Theory
٪10
130000
117000
معرفی کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی
کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی، اثری نوشته ی زیگموند فروید است که اولین بار در سال 1905 منتشر شد. این کتاب ارزشمند از فروید به سه مقوله ی اساسی می پردازد: انحرافات جنسی، مسئله ی جنسیت در کودکی و دوران بلوغ. فروید رساله ی اول خود را با تفاوت قائل شدن میان «ابزار جنسی» و «هدف جنسی» آغاز می نماید و بیان می کند که انحرافات ممکن است در رابطه با هر دوی این ها به وقوع بپیوندند. رساله ی دوم بیان می کند که کودکان نیز، نیازهایی جنسی دارند که تمایلات جنسی دوران بزرگسالی، به تدریج از آن نیازها نشأت می گیرند. فروید در رساله ی سوم کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی، از تفاوت های میان تمایلات جنسی در دوران کودکی و بزرگسالی سخن می گوید و همچنین به چگونگی شکل گیری هویت جنسی در دوران بزرگسالی می پردازد.
درباره زیگموند فروید
درباره زیگموند فروید
زیگموند فروید، زاده ی 6 می 1856 و درگذشته ی 23 سپتامبر 1939، متخصص مغز و اعصاب اتریشی و خالق روانکاوی بود. فروید در خانواده ای یهودی در شهر فرایبرگ واقع در امپراتوری اتریش چشم به جهان گشود. او در سال 1881 موفق به اخذ مدرک پزشکی از دانشگاه وین شد و در سال 1902 به درجه ی استادی رسید. پس از فارغ التحصیلی، فروید در بیمارستان عمومی وین مشغول به کار شد و در درمان هیستری به وسیله ی یادآوری تجارب دردناک گذشته از طریق هیپنوتیزم، با دکتر جوزف بروئر همکاری داشت. او در سال 1885 با مارتا برنیز ازدواج کرد و از او صاحب شش فرزند شد.فروید در شهر وین، زندگی و کار می کرد و کار بالینی خود را در این شهر در سال 1886 آغاز کرد. او در سال 1938 به منظور فرار از چنگ نازی ها، اتریش را ترک گفت و در سال 1939 در بریتانیا از دنیا رفت.زیگموند فروید با ابداع روشی کاملا جدید در فهم شخصیت انسان، جزو تأثیرگذارترین و جنجال برانگیزترین شخصیت های قرن بیستم میلادی به حساب می آید.
ویژگی های کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی
  • زیگموند فروید از بزرگترین روانکاوان و نویسندگان قرن بیستم
نکوداشت های کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی

یکی از مهم ترین آثار فروید.

Very Well Mind

یکی از بااهمیت ترین و بدیع ترین مشارکت های فروید در دانش بشر.

Verso Books
قسمت هایی از کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی

باور عمومی آکنده از تصورهای معینی از سرنوشت و خصلت های این غریزه ی جنسی است که بر مبنای آن، این غریزه در کودکی غیبت دارد و در هنگام و در ارتباط با فرآیند رشد جسمانی در بلوغ ایجاد می گردد و در جلوه های جذابیت غیرقابل مقاومتی بیان می گردد، که یک جنس بر جنس دیگر اعمال می کند و مقصد آن می باید آمیزش جنسی باشد یا دست کم کردارهایی که در این جهت عمل می کنند. لیکن ما دلیل های فراوانی داریم که این گزارش ها را به مثابه ی تصویری به طور کامل نامناسب از واقعیت مشاهده کنیم. اگر با دقت بیشتر بر آن نظر بیفکنیم، آن را سرشار از اشتباه ها، بی دقتی ها و پیش داوری ها می بینیم.

آزمون دقیق نمون های مورد مطالعه برای ارثی بودن وارونگی جنسیتی به احتمال به همان ترتیب یک تجربه ی زیستی معین در ابتدای کودکی را برای لیبیدو آشکار می سازد، که به طور صرف در حافظه ی آگاهانه ی شخص نگاهداری نشده است، لیکن با تاثیرگذاری مناسب به احتمال به یاد آورده می شود. بر این اساس، وارونگی جنسیتی را می توان به احتمال به عنوان گونه ای از غریزه ی جنسی با وقوع بسیار نشان داد، که از طریق تعدادی از موقعیت های حیاتی بیرونی متعین می گردد.

افزون بر آنچه عنوان شد، در گزارش ها بر به اصطلاح منش های شخصیتی، درجه ی دوم و سوم و فراوانی ظهور آن در میان وارونه جنسیت ها تأکید شده است. البته موارد بسیاری از آن ها صدق می کند، لیکن نباید فراموش کرد، که در کل منش های شخصیتی جنسی درجه ی دوم و سوم به طور غالب در میان جنس مخالف ظهور می کند و بنابراین اشاره ای بر امر دو اندام جنسیتی دارد، بدون آن که به احتمال در این رابطه موضوع جنسی خود را به معنای وارونگی جنسیتی، تغییر یافته نشان دهد.

مقالات مرتبط با کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
ادامه مقاله
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی

در واقع نام بسیاری از سندروم های روانی، ریشه در تحلیل روانشناختیِ شخصیت های داستانی دارد

چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن
زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن

با وجود این که زیگموند فروید، پدر روانکاوی مدرن، اطلاعات زیادی از ساز و کارهای پشت پرده ی زندگی انسان ها به ما آموخت، خودش شخصیت شکننده و آسیب پذیری داشت.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب سه رساله درباره نظریه جنسی"
8 نظر تا این لحظه ثبت شده است

ترجمه این کتاب انقدر مزخرف بود که نتونستم به خوندنش ادامه بدم. واقعا مایه تاسفه که به چاپ ششم هم رسیده! همون ترجمه قدیمی از هاشم رضی رو بخونید خیلی بهتره.

1403/06/05 | توسطمحمد مواجی
1
|

ترجمه افتضااااح

1403/05/18 | توسطمهدیه - کاربر سایت
2
|

ترجمه شده این کتاب خیلی نامفهومه

1402/07/10 | توسطکاربر سایت
4
|

سلام . در سالهای اخیر ، نقدهای گوناگونی بر آثار روانشناسی آقای زیگموند فروید ، وارد شده که برخی از آنها بیشتر نیمه پُر لیوان را می‌بینند و پاره ای دیگر نیز آمیخته با محافظه کاری است . بعنوان مثال ، گفته می‌شود ، اثبات و پذیرش هر تئوری روانشناختی جدیدی ، در حوزه سایکولوژی معاصر ، بدون استناد به آثار نامبرده ، بی معنی است یا از سوی دیگر عده ای هستند که قائل به شبه علم بودن بخشهایی از روانشناسی وِی می‌باشند ، در این میان ، تعدادی از افراد نیز ترجیح می‌دهند که برای توجیه شبه علم نبودن روانشناسی فروید ، تاریخ را شبه علم محسوب کنند . در مجموع باید گفت ، تاریخ ، مانند قانونی علمی است که وجود دارد و انسان آنرا کشف می‌کند اما آیا براستی تمام آثار نامبرده اینگونه هستند ؟ تشکر .

1402/05/16 | توسطمحمد ماندنی زاده - کاربر سایت
1
|

ترجمه افتضاح حتی اصطلاحات فرویدی هم درست ترجمه نشدن ترجمه هاشم رضی خیلی خوبه ازین کتاب اما ناقصه

1400/11/21 | توسطپوریا پناهی - کاربر سایت
7
|

ترجمه افتضاح حتی اصطلاحات تخصصی هم درست ترجمه نشدن ترجمه هاشم رضی خیلی خوبه که تو پی دی افش پیدا میشه اما پیوستهای بعدی رو نداره

1400/11/21 | توسطپوریا پناهی - کاربر سایت
5
|

ترجمه‌ی افتضاح!

1399/11/12 | توسطعماد اکبری
10
|

ترجمه این کتاب بسیار ضعیف است و برای خواننده غیرمتخصص نامفهوم

1399/06/24 | توسطآرمان هادی
7
|