1. خانه
  2. /
  3. کتاب موسی و یکتاپرستی

کتاب موسی و یکتاپرستی

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 2 رأی

کتاب موسی و یکتاپرستی

Moses and Monotheism
انتشارات: نشر نی
٪10
180000
162000
3 از 1 رأی

کتاب موسی و یکتا پرستی

Moses and Monotheism
٪15
160000
136000
پیشنهاد ویژه
3.9 از 1 رأی

کتاب موسای میکل آنژ

freud's essay
٪25
210000
157500
معرفی کتاب موسی و یکتاپرستی
کتاب موسی و یکتاپرستی، اثری نوشته ی زیگموند فروید است که اولین بار در سال 1939 به انتشار رسید. این کتاب دربردارنده ی تأملات و نظریات فروید درباره ی وجوه مختلفی از دین است. فروید با اتکا بر این نظریات، ویژگی هایی مشخص از قوم یهود و ارتباط آن ها با مسیحی ها را به تحلیل و بررسی می گذارد. او پس از پژوهشی گسترده و همه جانبه از حکایت زندگی موسی، به این نتیجه ی حیرت آور می رسد که موسی در واقع، مردی مصری بوده که از زادگاه خود، دینی را برای قوم یهود آورده است. فروید سپس تئوری کلی خود درباره ی یکتاپرستی را بسط می دهد و با استفاده از همین تئوری، به گونه ای جدید به تفسیر چگونگی شکل گیری و توسعه ی دین یهود و مسیحیت می پردازد. کتاب موسی و یکتاپرستی، یکی از جنجال برانگیزترین کتاب های زیگموند فروید به شمار می آید.
درباره زیگموند فروید
درباره زیگموند فروید
زیگموند فروید، زاده ی 6 می 1856 و درگذشته ی 23 سپتامبر 1939، متخصص مغز و اعصاب اتریشی و خالق روانکاوی بود. فروید در خانواده ای یهودی در شهر فرایبرگ واقع در امپراتوری اتریش چشم به جهان گشود. او در سال 1881 موفق به اخذ مدرک پزشکی از دانشگاه وین شد و در سال 1902 به درجه ی استادی رسید. پس از فارغ التحصیلی، فروید در بیمارستان عمومی وین مشغول به کار شد و در درمان هیستری به وسیله ی یادآوری تجارب دردناک گذشته از طریق هیپنوتیزم، با دکتر جوزف بروئر همکاری داشت. او در سال 1885 با مارتا برنیز ازدواج کرد و از او صاحب شش فرزند شد.فروید در شهر وین، زندگی و کار می کرد و کار بالینی خود را در این شهر در سال 1886 آغاز کرد. او در سال 1938 به منظور فرار از چنگ نازی ها، اتریش را ترک گفت و در سال 1939 در بریتانیا از دنیا رفت.زیگموند فروید با ابداع روشی کاملا جدید در فهم شخصیت انسان، جزو تأثیرگذارترین و جنجال برانگیزترین شخصیت های قرن بیستم میلادی به حساب می آید.
ویژگی های کتاب موسی و یکتاپرستی
  • زیگموند فروید از بزرگترین روانکاوان و نویسندگان قرن بیستم
نکوداشت های کتاب موسی و یکتاپرستی

یکی از جنجال برانگیزترین و اسرارآمیزترین آثار فروید.

Yale University Press

پرداختی ژرف به ویژگی های دین یکتاپرست.

Raptis Rare Books
قسمت هایی از کتاب موسی و یکتاپرستی

محروم کردن یک قوم از مردی که آن قوم او را به عنوان برجسته ترین پسران خویش می ستاید، کاری نیست که با فراغ بال انجام پذیرد خاصه به دست کسی که خود به آن قوم تعلق دارد. با وجود این، هیچ ملاحظه ای مرا وا نخواهد داشت که به جهت پاره ای به اصطلاح مصالح قومی، حقیقت را نادیده بگیرم. وانگهی، چه بسا روشن کردن امور واقع مربوط به این مسئله، بینش ما را درباره ی وضعیت آن ها ژرف تر سازد.

موسی، رهایی بخش قوم خویش، که برای ایشان دین و قانون هایی تازه به ارمغان آورد، به عصری چندان دور تعلق داشت که ابتدا این سوال مطرح می شود که آیا او شخصیتی تاریخی بوده است یا چهره ای افسانه ای. در صورت اول، زمان زیست او قرن سیزدهم یا چهاردهم پیش از میلاد بوده است: از وی هیچ کلامی به جز کتاب های عهد عتیق و احادیث روایت شده ی یهودیان به دست نداریم. هرچند قضاوت در این باره فاقد قطعیت تاریخی است، اکثر تاریخ دانان معتقدند که به یقین، زمانی می زیسته و خروج بنی اسرائیل از مصر به رهبری وی به راستی روی داده است. به دلایل قانع کننده گفته شده است که بدون پذیرفتن این موضوع، تاریخ بعدی بنی اسرائیل را نمی توان درک کرد. امروزه علم بیش از پیش محتاط شده است و در قیاس با روزهای آغازین، پژوهش تاریخی با ملایمت خیلی بیشتری با سنت برخورد می کند.

مقالات مرتبط با کتاب موسی و یکتاپرستی
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
ادامه مقاله
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی

در واقع نام بسیاری از سندروم های روانی، ریشه در تحلیل روانشناختیِ شخصیت های داستانی دارد

چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن
زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن

با وجود این که زیگموند فروید، پدر روانکاوی مدرن، اطلاعات زیادی از ساز و کارهای پشت پرده ی زندگی انسان ها به ما آموخت، خودش شخصیت شکننده و آسیب پذیری داشت.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

نظر کاربران در مورد "کتاب موسی و یکتاپرستی"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

هیچ ابهامی درتفکرات ونوشته هاواثاراین دانشمندبرجسته وجودندارد

1402/04/01 | توسطمهدی - کاربر سایت
2
|

کدام ترجمه؟

1402/01/12 | توسطکاربر سایت
2
|
پاسخ ها

به گفته آقای طهماسب ترجمه صالح نجفی به نسبت سایر ترجمه‌ها درست‌تر و روان‌تر هست

1402/01/20|توسطاهورا مبارکی
0

هیچکدام. اصل کتاب خیال‌پردازی متکبرانه و ساختن تاریخ خیالی و جعلی است. بیهوده و بی‌ارزش.

1402/03/30|توسطحسین - کاربر سایت
2

آقای حسین فکر کنم جنابعالی زیر کامنت‌های تمام کتاب‌های فروید این جمله مورد علاقه خودتو نوشتی که کتاب‌های فروید تماما خیال‌پردازی هستش. چقدر بیکاری. کاش حداقل دوتا دلیلم می‌آوردی که چرا باید به تو اعتماد کنیم نه به نوشته‌های بنیان‌گذار علم روانکاوی

1403/03/18|توسطفرهاد روشنی
12

زیبا و خواندنی و تامل برانگیز

1400/02/21 | توسطکامران سیاحی
3
|