1. خانه
  2. /
  3. کتاب کودکی را می زنند

کتاب کودکی را می زنند

5 از 1 رأی

کتاب کودکی را می زنند

گزیده ای از مقالات بالینی روان کاوی فروید
Five Lectures on Psycho-Analysis
٪10
180000
162000
معرفی کتاب کودکی را می زنند
کتاب "کودکی را میزنند" نوشته "فروید"،مقالات او در حوضه روانکاوی و روانشناسی بالینی است.نوشته های بالینی فروید که در این جا گزیده ای از آن ها گرد آمده، تأملاتی هستند که به شکلی از رابطه ی سوژه با خود، مجال بیان می دهند. در این بیان شدن، آنالیز در مقام رابطه و کردار، مبنای صورت بندی برخی مفاهیم قرار گرفته که اهمیت انتقادی شان بعدها به واسطه ی «بازگشت به فروید» برجسته تر می شود. این نوشته ها از نسبتی میان درمان بالینی و تأمل در نفس حکایت دارند که در نتیجه ی آن، مسائل روانی به منزله ی مسائلی برخاسته از شکاف های زندگی مدرن ظاهر می شوند. روان کاوی از طریق این نوع مسئله سازی، گفتار روان شناسی را از ظرفیتی انتقادی برخوردار می کند؛ ظرفیتی معطوف به رهایی زندگی که حضور بالقوه اش در نوشته های بالینی فروید حس می شود. در این نوشته ها، این سویه ی انتقادی به ویژه از خلال تأمل بر آن پیچ وخم ها و تناقض هایی رخ می نماید که ردشان بر زندگی عاشقانه حک شده است. عشق به منزله ی عرصه ای که تضادهای تجربه ی مدرنیته را در خود نهفته دارد، به ظهور مفاهیمی راه می دهد که مدخل هایی اساسی برای ورود به مفهوم مدرنیته اند و تأمل بر آن می تواند در فراهم آوردن چارچوبی برای نقد وضعیت سهیم باشد.
درباره زیگموند فروید
درباره زیگموند فروید
زیگموند فروید، زاده ی 6 می 1856 و درگذشته ی 23 سپتامبر 1939، متخصص مغز و اعصاب اتریشی و خالق روانکاوی بود. فروید در خانواده ای یهودی در شهر فرایبرگ واقع در امپراتوری اتریش چشم به جهان گشود. او در سال 1881 موفق به اخذ مدرک پزشکی از دانشگاه وین شد و در سال 1902 به درجه ی استادی رسید. پس از فارغ التحصیلی، فروید در بیمارستان عمومی وین مشغول به کار شد و در درمان هیستری به وسیله ی یادآوری تجارب دردناک گذشته از طریق هیپنوتیزم، با دکتر جوزف بروئر همکاری داشت. او در سال 1885 با مارتا برنیز ازدواج کرد و از او صاحب شش فرزند شد.فروید در شهر وین، زندگی و کار می کرد و کار بالینی خود را در این شهر در سال 1886 آغاز کرد. او در سال 1938 به منظور فرار از چنگ نازی ها، اتریش را ترک گفت و در سال 1939 در بریتانیا از دنیا رفت.زیگموند فروید با ابداع روشی کاملا جدید در فهم شخصیت انسان، جزو تأثیرگذارترین و جنجال برانگیزترین شخصیت های قرن بیستم میلادی به حساب می آید.
قسمت هایی از کتاب کودکی را می زنند

جالب است بدانیم افرادی که برای درمان هیستری یا نوروز وسواس به روان کاوی روی می آورند، به وفور به درگیری با فانتزی «کودکی را می زنند» و لذت بردن از آن اذعان دارند. به احتمال زیاد، همیشه می توان نمونه های فراوان تری از آن را در بین افراد دیگر هم مشاهده کرد که تاکنون ضرورتی برای مراجعه به روان کاوی به دلیل یک بیماری آشکار احساس نکرده اند.

حساسات لذت آمیزی به فانتزی «کودکی را می زنند» پیوند خورده است و بیمار در موقعیت های بی شماری درگذشته، آن را برای خود بازتولید کرده و شاید هنوز هم چنین می کند. تقریبا همواره در اوج این موقعیت تخیلی، ارضایی در نواحی ژنیتال صورت می گیرد. در ابتدا این امر به صورت اختیاری روی می دهد. اما بعدها علی رغم تلاش های بیمار برای از بین بردن آن، همچنان اتفاق می افتد که در این حالت مشخصه های یک وسواس را به خود می گیرد.

مقالات مرتبط با کتاب کودکی را می زنند
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
آشنایی با داستان «تریلر روانشناختی»
ادامه مقاله
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی

در واقع نام بسیاری از سندروم های روانی، ریشه در تحلیل روانشناختیِ شخصیت های داستانی دارد

چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن
زیگموند فروید، کاوشگر تاریکی های ذهن

با وجود این که زیگموند فروید، پدر روانکاوی مدرن، اطلاعات زیادی از ساز و کارهای پشت پرده ی زندگی انسان ها به ما آموخت، خودش شخصیت شکننده و آسیب پذیری داشت.

آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر
آثار کلاسیک، پنجره ای رو به میراث و گذشته ی بشر

وقتی که آثار کلاسیک را مطالعه می کنید، در واقع در حال خواندن کتاب هایی هستید که نقشی اساسی در شکل گیری چگونگی نوشتن و خواندن ما در عصر حاضر داشته اند

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب کودکی را می زنند" ثبت می‌کند