کتاب جود گمنام

Jude the Obscure
کد کتاب : 473
مترجم :
شابک : 978-9647443166
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 524
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 1895
نوع جلد : جلد سخت
سری چاپ : 9
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

جود گمنام
Jude the Obscure
(2 زبانه)
  • 23,000 تومان
  • تمام شد ، اما میاریمش 😏
  • انتشارات: زرین زرین
    نویسنده:
کد کتاب : 30703
مترجم : سودابه کی نیا
شابک : 978-6006382371
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 136
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 1895
نوع جلد : شومیز
زبان کتاب : فارسی و انگلیسی
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب جود گمنام اثر تامس هاردی

جود فاولی، مردی است که تلاش های بی شمارش برای پیشرفت و بیرون آمدن از طبقه ی اجتماعی خود توسط جامعه و دست سرنوشت با شکست مواجه شده، و توماس هاردی با روایت داستان زندگی این شخصیت، از باارزش ترین نهادهای جامعه ی ویکتوریایی-از قبیل ازدواج، طبقه ی اجتماعی، دین و تحصیلات عالی-به سختی انتقاد کرده است. روستایی فقیری به نام جود فاولی، آرزو دارد تا در دانشگاه عالی کرایست مینستر تحصیل کند، اما بلندپروازی های جود به واسطه ی تبعیض در طبقه ی اجتماعی و دختری روستایی که با تظاهر به حامله بودن، او را وادار به ازدواج با خود می کند، راهی از پیش نمی برد. جود که در ازدواجی بدون عشق گرفتار شده، حرفه ی سنگ تراشی را برمی گزیند و عاشق دخترعموی روشن فکر و آزادی خواه خود، سو برایدهد، می شود. سو که از ازدواج و زندگی مشترکش ناراضی است، به منظور زندگی با جود، همسرش را ترک گفته و پس از مدتی از او حامله می شود. فقر و قضاوت های جامعه، فشاری غیرقابل تحمل به این زوج وارد کرده و آن ها را به قعر مارپیچی از مشکلات پرتاب می کند که پایانش، یکی از شوکه کننده ترین صحنه ها در تمامی ادبیات است. جود گمنام، شاهکاری خیره کننده و بی پرده ترین و شخصی ترین رمان توماس هاردی به حساب می آید.

کتاب جود گمنام


ویژگی های کتاب جود گمنام

جزو لیست برترین رمان های انگلیسی گاردین

فیلمی بر اساس این کتاب در سال 1996 ساخته شده است.

تامس هاردی
توماس هاردی، زاده ی 2 ژوئن ۱۸۴۰ و درگذشته ی 11 ژانویه ی ۱۹۲۸، رمان نویس و شاعر جنبش طبیعت گرایی اهل انگلستان بود. آثار او معمولا در جنبش طبیعتگرایی طبقه بندی می شوند، اما در چندین شعر او رگه هایی از ادبیات عصر روشنگری و رمانتیسیسم دیده می شود.توماس هاردی در حوالی دورچستر انگلستان به دنیا آمد. پدرش سنگ تراش و مادرش زنی با مطالعه بود. توماس تا سن هشت سالگی یعنی زمانی که برای اولین بار به مدرسه رفت، نزد مادرش درس می خواند. پس از آن چند سالی در یک مدرسه ی محلی، لاتین آموخت. از آن جا که موقعیت اجت...
نکوداشت های کتاب جود گمنام
Thomas Hardy is the greatest tragic writer among English novelists.
توماس هاردی، بزرگترین نویسنده ی داستان های تراژیک در میان رمان نویسان انگلیسی است.
Virginia Woolf

It signals the transition to a modern literary sensibility.
این اثر، نشان گر گذار به ادراک و حساسیت های ادبی مدرن است.
Guardian Guardian

Jude the Obscure, like the characters within its pages, was ahead of its time.
جود گمنام، همانند شخصیت های درون صفحاتش، از زمان خود جلوتر بود.
British Library

قسمت هایی از کتاب جود گمنام (لذت متن)
جود البته می دانست که چیزی که دختر را به ارسال این پیام برانگیخت هیچ ربطی به کسب و کار پدرش ندارد. زنبیل را زمین گذاشت، تکه گوشت را برداشت، به کمک چوبدستش راهی برای خود گشود، از پرچین بالا رفت و به موازات هم از دو سوی کناره جوی به طرف پل چوبی پیش رفتند. دختر هم چنان که به پل نزدیک می شد، بی آنکه جود متوجه باشد، با عمل ظریف و مهارت خاصی دو گونه اش را از درون مک زد و با این حرکت غریب، انگار به نیروی جادو، چالکی بر هریک از گونه های گرد و صافش پدید آورد.

جود در پرتو روشنایی بامدادی، درحالی که یار را در کنار خویش احساس می کرد راهی را که چند ساعت پیش در تاریکی پیموده بود در پیش گرفت و به پای تپه رسید. در اینجا از آهنگ گام ها کاست، و سپس ایستاد. اینک در نقطه ای بود که نخستین نگاه را از او ربود. آفتاب تازه برآمده بود و احتمال نداشت که کسی پیش تر از آنجا گذشته باشد. زمین را نگاه کرد، و آه کشید. از نزدیک که نگاه کرد جای پاهاشان را آنگاه که ایستاده و شانه به شانه هم بودند، دید. اکنون آرابلا اینجا نبود و قلم خیال بر این بافته طبیعت چنان تصویری از حضور گذشته او پرداخت که خلئی در درونش دهن گشود که با هیچ چیز پرشدنی نبود. بید هرس شده ای در همان نزدیکی بود، و این بید اکنون با هر بید دیگری در جهان فرق داشت. اکنون منتهای آرزوش این بود که بتواند این شش روزی را که در میان آمده بودند از سر راه بردارد و نابود کند تا از نو با او دیدار کند، حتی اگر بنا بود که هفته ای بیش زنده نماند.

تو هیچ وقت، آن طور که من دوستت دارم، دوستم نداشته ای؛ هیچ وقت، هیچ وقت! قلبت، پرشور و احساس نیست و در شعله ها نمی سوزد! تو در کل، یک جور شبح یا پری هستی، نه یک زن!