1. خانه
  2. /
  3. کتاب پژوهش های فلسفی در باب ذات آزادی

کتاب پژوهش های فلسفی در باب ذات آزادی

4.83 از 3 رأی

کتاب پژوهش های فلسفی در باب ذات آزادی

Philosophical Inquiries into the Nature of Human Freedom
٪15
320000
272000
معرفی کتاب پژوهش های فلسفی در باب ذات آزادی
پژوهش های فلسفی در باب ذات آزادی اثری از فردریش شلینگ است که در سال ۱۸۰۹ منتشر شد. این آخرین کتابی بود که او در طول عمرش به پایان رساند و در حدود 90 صفحه از یک مقاله طولانی منتشر شد. معمولا از آن به عنوان "Freiheitsschrift" (متن آزادی) یا "مقاله آزادی" یاد می شود.

این اثر که توسط هانس اورس فون بالتاسار به عنوان «تایتانیک‌ترین اثر ایده‌آلیسم آلمانی» توصیف می‌شود، همچنین به عنوان پیش‌بینی بسیاری از مجموعه‌ای از آثار اساسی اگزیستانسیالیستی دیده می‌شود. جاه طلبی های این متن بسیار شدید است: مقابله با مشکل شر رادیکال، و نوآوری در سطح متافیزیکی، به ویژه اصلاح دوگانه انگاری. همانطور که از عنوان آن پیداست، این کتاب قصد دارد شرحی از آزادی انسان، و الزامات جنبه فلسفی برای محافظت از این ایده در برابر فرمول‌بندی‌های خاص، مورد بحث در این دوره، ارائه دهد.
درباره فریدریش ویلهلم یوزف شلینگ
درباره فریدریش ویلهلم یوزف شلینگ
فریدریش ویلهلم یوزف فون شلینگ (Friedrich Wilhelm Joseph von Schelling) (زاده ۲۷ ژانویه ۱۷۷۵ ـ درگذشته ۲۰اوت ۱۸۵۴) فیلسوف ایده‌آلیست آلمانی، عضو آکادمی علوم مونیخ، استاد دانشگاه‌های برلین، ینا و ارلانگن بود.
فریدریش ویلهلم جوزف فون شلینگ ؛ فیلسوف ایده‌آلیست آلمانی در قرن هیجدهم می زیست. فلسفه شلینگ و فیشته تأثیر زیادی از آرای کانت پذیرفت. شلینگ معتقد بود که امر مطلق پیونددهنده میان سوژه و ابژه است و لذا سوژه یا انسان شناسا باید به درک این مطلقیت نائل شود، از همین رو وی برای آزادی انسان در ارتباط با امر مطلق اهمیت بسزایی قائل بود. به نظر شلینگ انسان با شناخت امر مطلق به خود مطلق می رسد. شلینگ نقش عمده‌ای در توسعهٔ ایده‌آلیسم آلمانی دارد و معمولاً نقش او را در انتقال میراث از فیشته به هگل بااهمیت می‌دانند. وی به پیروی از عقاید کانت و لایب‌نیتز کتاب‌های زیادی نوشت.
دسته بندی های کتاب پژوهش های فلسفی در باب ذات آزادی
قسمت هایی از کتاب پژوهش های فلسفی در باب ذات آزادی

پژوهش های فلسفی در باب ذات آزادی انسان و موضوعات مرتبط با آن که به رساله ی آزادی نامبردار است، اثری است معروف که به سال 1809 به خامه ی فریدریش ویلهلم یوزف شلینگ منتشر شد. این اثر هرچند در بدو انتشار، توجه چندانی برانگیخت، به مرور در تاریخ فلسفه ی غرب چنان مورد توجه قرار گرفت که اکنون یکی از آثار کلاسیک فلسفه ی غرب و به طور خاص یکی از برجسته ترین آثار سنت ایدئالیسم آلمانی به شمار می آید و...

نظر کاربران در مورد "کتاب پژوهش های فلسفی در باب ذات آزادی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

یعنی بیشتر از صفحه‌ای هزار تومن؟ چه خبره آخه. با پرینتر خونگی هم چاپ کنیم ارزون‌تر درمیاد.

1402/11/08 | توسطسعید - کاربر سایت
2
|