1. خانه
  2. /
  3. کتاب با کفش مولانا در سرزمین چکمه

کتاب با کفش مولانا در سرزمین چکمه

نویسنده: سیروس شاملو
3.2 از 1 رأی

کتاب با کفش مولانا در سرزمین چکمه

Ba Kafshe Molana
انتشارات: خزه
٪15
45000
38250
معرفی کتاب با کفش مولانا در سرزمین چکمه
«با کفش مولانا در سرزمین چکمه» شامل خاطرات و تأملات سیروس شاملو از دورانی است که در ایتالیا به عنوان طراح و بنیانگزار در گروه تئاتر سیار بشکه فعالیت داشته است. نثر بازیگوش و غنی او - که در مکتب پدرش عالیجناب احمد شاملو پرورش یافته- به همراه نگاه تیزبین و خلاقش، باعث شده است که این روایات به رغم تلخی برخی‌هایشان، شیرین باشند! اتفاقات و ماجراهای عجیب و غریبی هم که این هنرمند طی حضور در گروه تئاتر بشکه از سر گذرانده، به جذابیت این کتاب افزوده است. خاطرات شاملو از سفرهای گروه تئاتر بشکه، اغلب داخل واگن نمایش و پیش از خواب، به صورت یادداشتهای پراکنده ی یک بازیگر نوشته شده است.
درباره سیروس شاملو
درباره سیروس شاملو
سیروس شاملو فرزند احمد شاملو، نویسنده ایرانی متولد سال 1329 می باشد.
دسته بندی های کتاب با کفش مولانا در سرزمین چکمه
نظر کاربران در مورد "کتاب با کفش مولانا در سرزمین چکمه"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

- مگه شهر هرت است؟ - از شهر هرت هم هرت‌تر است چیرو! اوه چیرو تو نمیدونی دنیا دست کیه. نمایش تو را نپسندیدند. خیلی فلسفی بازی در میاری. اه لعنت به فلسفه. نمی‌تونستی یه کمی براشون هرزگی کنی؟ اینجا توی این جهنم همه چیز را به مسخره می‌گیرن. یه چیکه انسانیت تو این وادی پیدا نمی‌کنی. قدرت جهانی دست اینهاست. جاکش‌ها و واسطه‌ها و دلال‌ها و توهین شده‌های دوره‌ی قبل که حالا معلم اخلاق‌اند و بچه‌ها الفبای صلح یاد می‌دهند. واسه تفریح هم که شده آدم می‌کشن چه برسه به بهانه‌ی عدالت. - تو من رو میخواستی بیاری یه همچو جایی نمایش بدم؟ - تو ایرونی هستی. -خب؟ - خب یعنی خودت گفتی که قبلا مرده ای ، اینطور نیست؟

1403/09/23 | توسطملیکا - کاربر سایت
0
|

باورم نمیشه چرا کسی راجب این شاهکار حرف نمیزنه؟ خب از اونجایی که کسی حرف نزده من چند تا کامنت میزارم و هم تیکه هایی از کتاب رو میزارم هم داستانش رو توضیح میدم. داستان چیه؟ آقای سیروس شاملو که پسر استاد بزرگ احمد شاملو هستن تو یه گروه تئاتر توی ایتالیا به اسم تئاتر بشکه کار میکنن کارشون اجرای پانتومیم هست. حالا تو این کتاب خاطرات زندگی تو اروپا و کار توی این گروه رو توضیح میدن. نکته اول : هر فصل جداست یعنی درسته که همه راجب یه داستان یه گروه و خلاصه به هم ربط داره اما هر فصل مربوط به یک زمان و یک خاطره‌ست. نکته دوم : بسیار بسیار قلم زیبا و بازیگوشی دارن برای هر جمله و لغت ساده یه اصطلاح و ترکیب بامزه درست کردن که خیلی متن زیبایی رو به وجود آورده ( برای مثال : به جای داشتم دستشویی میکردم نوشتن به امر مهم دفع مازاد اشتغال داشتم😂) اما یه مشکلی که هست زیادی این ترکیب‌های جدید یا اصلاحات جامعه شناسانه باعث شد که متن کتاب کمی دشوار بشه به همین دلیل اگه کسی با سیاست ، جامعه شناسی و آثار ادبی بزرگ فارسی آشنایی نداشته باشه ممکنه متن کتاب براش سخت و دشوار باشه و لذت نبره. نکته سوم : اینکه بسیار رک و پوست‌‌کنده حرفاشون رو زدن با کلمات تیز و برنده! اما خب حقیقت رو بیان کردن و من به شخصه از این رک بودن لذت بردم ممکنه بعضیا لذت نبرن. سوال : این کتاب رو بخونیم یا نه؟ جواب : خوندن این کتاب رو به هرکسی پیشنهاد نمیدم اما اگه کسی هست که از روشنفکران و انواع ایرانی هایی که فکر میکنن خیلی می‌فهمن بدش میاد از این کتاب خوشش میاد. اگه کسی هست که به سیاست و علم جامعه شناسی علاقه داره از این کتاب خوشش میاد. اگه کسی هست که میخواد وضعیت مهاجرت در اروپا رو با گوشت و استخون بفهمه از این کتاب خوشش میاد. و خلاصه به نظر من این کتاب از ۵ امتیاز باید ۵۰۰ امتیاز بگیره و قطعا جزو بهترین کتاب‌های زندگیم میدونم. در کامنتی دیگه تیکه ای از کتاب رو براتون میذارم.

1403/09/23 | توسطملیکا - کاربر سایت
0
|