منصور ضابطیان (متولد ۷ آذر ۱۳۴۹ در تهران) روزنامهنگار، کارگردان، مجری رادیو و تلویزیون، پادکست ساز، سفرنامه نويس و تهیهکننده ایرانی است.
ضابطیان در سال ۱۳۶۹ کاردانی رشته علوم آزمایشگاهی را در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به پایان رساند و پس از چند سال رشته تحصیلی خود را تغییر داد و رشته سینما را در دانشگاه ادامه داد. منصور ضابطیان مدتی مدرس دورههای آزاد آموزش گویندگی و اجرا در دانشکده خبر نیز بود. او کار حرفهای را با روزنامهنگاری شروع کرد و مصاحبهها و گزارشهای مختلفی برای مجلات و روزنامههای حیات نو، چلچراغ، گزارش فیلم و کلک مینوشت. در سال ۱۳۷۸ کار در تلویزیون را آغاز کرد. «سبد»، «مردم ایران سلام»، «جغرافیای فریاد»، «فرش واژه»، «نقره»، «رادیو هفت» و «صدبرگ» از معروفترین کارهای او در تلویزیون است.جشن نیمه ی پاییز نشانه ی مهم دیگری هم دارد؛ فانوس های کاغذی به شکل ماهی کپور که تویشان شمع روشن می شود و به هوا می رود. پشت این ماهی های نورانی قصه ای پنهان شده. افسانه ای قدیمی می گوید در سال های دور، روح یک ماهی کپور شب عید نیمه ی پاییز به خیابان آمد و آدم ها را کشت و بعد از آن مردم دیگر جرئت نمی کردند در این شب از خانه بیرون بیایند. سال ها می گذرد تا فکری بکر به ذهن یکی از مردم می رسد. او همین فانوس های شبیه ماهی کپور را طراحی می کند، با این باور که آن روح سرگردان خطرناک با دیدن این فانوس ها می ترسد و فرار می کند.
سفرنامه ویتنام منصور ضابطیان. توصیف زیبا و اتفاقات جالبی که برایش در این سفر افتاده. لذت بردم از خواندن و تصور کردن مکانها و اتفاقات
این کتاب واقعا دوستداشتنی هست و روایت آقای ضابطیان باعث میشه بوی بارون و فضای مرطوب رو براحتی حس کنیم.
بقول نویسنده شاید بیشتر اسم ویتنام رو روی کفش دیده باشیم ولی از نظر فرهنگ و هنر چیز زیادی از اون نمیدونیم و حالا قراره با این کتاب به ویتنام سفر کنیم. لحن صمیمی و روان نویسنده به گیرایی کتاب کمک زیاد کرده. در کل کتابهای سفر نامه دوست داشتنی اند و کتابهای منصور ضابطیان دوست داشتنی تر!