کتاب مارک دو پلو

Mark Duplo
سفرنامه ها و عکس ها
کد کتاب : 7903
شابک : 9789648496901
قطع : وزیری
تعداد صفحه : 200
سال انتشار شمسی : 1403
سال انتشار میلادی : 2013
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 17
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب مارک دو پلو اثر منصور ضابطیان

"مارک دو پلو" از "منصور ضابطیان" که دربردارنده ی سفرنامه ها و عکس های اوست به نوعی در ادامه ی اثر دیگر او با نام "مارک و پلو" آمده است؛ بنابراین اگر از مطالعه ی "مارک و پلو" لذت بردید، قطعا از مطالعه ی "مارک دو پلو" شگفت زده خواهید شد! این اثر مطالبی مربوط به سفرهای بعدی نویسنده را ارائه کرده که به مراتب از کتاب قبل، کامل و طولانی تر هستند. به عبارتی "منصور ضابطیان" در این کتاب، عمیق تر به سراغ هرچیز رفته و نحوه ی روایت سفرها نیز به نسبت قبل ارتقا یافته است. نویسنده مخاطبش را قدم به قدم در کشورهای مختلف همراهی می کند و اطلاعات جالبی را به او منتقل می کند که فقط از یک سفر واقعی به دست می آید!
زبان نوشتاری کتاب بسیار روان، شیرین و طنازانه است و سبب برانگیخته شدن اشتیاق سفر در مخاطب می شود. علاوه بر اطلاعات متنوعی که از فرهنگ و هنر و آداب هر منطقه ارائه شده، توصیه هایی برای بهبود شرایط سفر نیز لا به لای مطالب گنجانده شده است. از جمله ی آنها می توان به نحوه ی انتخاب همسفر، بهینه سازی هزینه سفر با انتخاب مکان اقامت مناسب تر و آشنایی با سیستم حمل و نقل شهری اشاره کرد.
چه برای کسانی که ترجیح می دهند در اتاقشان با یک فنجان قهوه به دوردست ترین نقاط دنیا سفر کنند و چه برای کسانی که آرام و قرار خود را در سفر کردن می یابند، "مارک دو پلو" به قلم "منصور ضابطیان" یک اثر فوق العاده جذاب و دلپذیر است که حتی می توانید آن را در مسیر هم مطالعه کنید.

کتاب مارک دو پلو

منصور ضابطیان
منصور ضابطیان (متولد ۷ آذر ۱۳۴۹ در تهران) روزنامه‌نگار، کارگردان، مجری رادیو و تلویزیون، پادکست ساز، سفرنامه نويس و تهیه‌کننده ایرانی است.ضابطیان در سال ۱۳۶۹ کاردانی رشته علوم آزمایشگاهی را در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به پایان رساند و پس از چند سال رشته تحصیلی خود را تغییر داد و رشته سینما را در دانشگاه ادامه داد. منصور ضابطیان مدتی مدرس دوره‌های آزاد آموزش گویندگی و اجرا در دانشکده خبر نیز بود.او کار حرفه‌ای را با روزنامه‌نگاری شروع کرد و مصاحبه‌ها و گزارش‌...
قسمت هایی از کتاب مارک دو پلو (لذت متن)
بانک های چک در اختیار آمریکایی هاست، کارخانه های مهم چک را آمریکایی ها و اروپایی ها خریده اند، ارتش چک منحل شده و نیروهای ناتو عهده دار برقراری امنیت در مرزهای این کشورند... این یعنی فروش کامل استقلال در مقابل خرید رفاه عمومی! نمی توانم چک ها را سرزنش کنم اما این پرسش تمام ذهنم را اشغال می کند که کدام یک بر دیگری برتری دارد؟ حالا چک ها به راحتی می توانند به عنوان یک شهروند اتحادیه اروپا با گذرنامه هایشان به هر نقطه از دنیا بروند، می توانند حرف هایشان را در رسانه هایشان بزنند، می توانند لذت های یک زندگی آزاد را مزه مزه کنند... اما آیا این ها لذت های واقعی اند یا کاغذ رنگی هایی که بر حراج چک کشیده شده؟ شاید هم تلقی آن ها از زندگی متفاوت باشد و آن کاغذ رنگی ها را بر محتویات جعبه زندگی ترجیح بدهند... قضاوت نمی کنم، فقط می پرسم.