1. خانه
  2. /
  3. کتاب استامبولی

کتاب استامبولی

4.6 از 5 رأی

کتاب استامبولی

(نوشته ها و عکس ها سفر به استانبول)
Estambuli
انتشارات: نشر مون
٪10
340000
306000
معرفی کتاب استامبولی
نویسنده ی کتاب استامبولی، منصور ضابطیان، در مورد کتاب خود نوشته است:
”من یک کتاب به استانبول بدهکار بودم. استانبول نخستین شهری بود که مرا با جهانی فراتر از سرزمین خودم آشنا کرد و با من وارد مکالمه ای شد که به زندگی امروزم که با سفر معنا می شود، منتهی شده است. استانبول در بیست و هفت سالگی ام مرا به سوی خود فراخواند و نشانم داد که جهان شکل دیگری است. شرح آن نخستین سفر را در کتاب مارک و پلو مفصل نوشته ام و نمی خواهم دوباره آن قصه را تکرار کنم. از آن سال ها تا این سفر، بارها و بارها به استانبول سفر کردم اما هیچ وقت سفرم آن قدر طولانی یا آن قدر با فراغ بر بال نبود که بتوانم کتابی درباره آن بنویسم. درباره شهری که تصور میکنم ایرانی ها بیش از هر شهر دیگری ، خارج از مرزهایشان، به آنجا می روند و حتی کسانی که سفرروهای حرفه ای نیستند هم خاطره ای از آن را در کوله بار زندگی ذخیره کرده اند.
با بهتر شدن اوضاع سفر پس از پاندمی کرونا، ترکیه جزو نخستین کشورهایی بود که مرزهایش را گشود و برای من که از آخرین سفر برون مرزی ام، دو سال میگذشت، بهترین زمان بود تا دینی را که بر گردن داشتم، در قالب این کتاب ادا کنم.
اگر نگویم استانبول عجیب ترین شهری است که در زندگی دیده ام ، دستکم می توانم ادعا کنم که یکی از عجیب ترین شهرهایی است که به آن سفر کرده ام. شهری بینابین سنتی چندهزارساله و مدرنیسمی اغراق شده که گاهی در اروپای غربی هم نمی شود نمونه اش را دید. استانبول برآمده از تاریخی چندهزارساله است. تاریخی که در مقاطعی طولانی یک شکوه جهانی را نمایندگی میکرده و نشانه هایش را می توان در کوچه پس کوچه های امروز آن به راحتی دید.
دروازه ای که فقط یک ارتباط جغرافیایی میان شرق و غرب نیست، آخرین ایستگاه فرهنگی تفکر شرق در ورود به اندیشه غربی هم هست و البته می توان در این جملات، جای شرق و غرب را هم باهم جابه جا کرد."
درباره منصور ضابطیان
درباره منصور ضابطیان

منصور ضابطیان (متولد ۷ آذر ۱۳۴۹ در تهران) روزنامه‌نگار، کارگردان، مجری رادیو و تلویزیون، پادکست ساز، سفرنامه نويس و تهیه‌کننده ایرانی است.

ضابطیان در سال ۱۳۶۹ کاردانی رشته علوم آزمایشگاهی را در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به پایان رساند و پس از چند سال رشته تحصیلی خود را تغییر داد و رشته سینما را در دانشگاه ادامه داد. منصور ضابطیان مدتی مدرس دوره‌های آزاد آموزش گویندگی و اجرا در دانشکده خبر نیز بود. او کار حرفه‌ای را با روزنامه‌نگاری شروع کرد و مصاحبه‌ها و گزارش‌های مختلفی برای مجلات و روزنامه‌های حیات نو، چلچراغ، گزارش فیلم و کلک می‌نوشت. در سال ۱۳۷۸ کار در تلویزیون را آغاز کرد. «سبد»، «مردم ایران سلام»، «جغرافیای فریاد»، «فرش واژه»، «نقره»، «رادیو هفت» و «صدبرگ» از معروف‌ترین کارهای او در تلویزیون است.

نظر کاربران در مورد "کتاب استامبولی"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

تصاویر چاپ جدید این کتاب تمام رنگی است؟ یا بعضی از چاپ‌های قبلی سیاه و سفید است؟

1402/06/26 | توسطM Askari
0
|

کتابهای آقای ضابطیان را می‌شود به دو دسته تقسیم کرد ... عالی ( مارک و پلو، مارک دوپلو و سباستین) و متوسط ( موآ، برگ اضافی، بی زمستان، و استانبولی ) ... این کتاب متوسط هست

1402/03/14 | توسطجواد ا - کاربر سایت
0
|
پاسخ ها

صرف اینکه بفرمائید متوسط کافی نیست. چرایی آن مهمه.

1402/06/26|توسطM Askari
6

قیمت این کتاب 75000 تومن هست

1401/02/07 | توسطشایان
0
|
پاسخ ها

بود.. قیمت این کتاب بود

1401/02/09|توسطفاطمه عدالت
12

مثه دیگر کتابهای آقای ضابطیان عالی بود

1401/02/01 | توسطوحید رضاعلی
3
|

کتاب‌های آقای ضابطیان بسیار خواندنی هستند.

1400/12/16 | توسطکاربر سایت
12
|