منصور ضابطیان (متولد ۷ آذر ۱۳۴۹ در تهران) روزنامهنگار، کارگردان، مجری رادیو و تلویزیون، پادکست ساز، سفرنامه نويس و تهیهکننده ایرانی است.
ضابطیان در سال ۱۳۶۹ کاردانی رشته علوم آزمایشگاهی را در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به پایان رساند و پس از چند سال رشته تحصیلی خود را تغییر داد و رشته سینما را در دانشگاه ادامه داد. منصور ضابطیان مدتی مدرس دورههای آزاد آموزش گویندگی و اجرا در دانشکده خبر نیز بود. او کار حرفهای را با روزنامهنگاری شروع کرد و مصاحبهها و گزارشهای مختلفی برای مجلات و روزنامههای حیات نو، چلچراغ، گزارش فیلم و کلک مینوشت. در سال ۱۳۷۸ کار در تلویزیون را آغاز کرد. «سبد»، «مردم ایران سلام»، «جغرافیای فریاد»، «فرش واژه»، «نقره»، «رادیو هفت» و «صدبرگ» از معروفترین کارهای او در تلویزیون است.اتاقی که گرفتم چهار تخته بود. یک پسر امریکایی و دو تا پسر استرالیایی دیگر هم تو اتاق بودند و با من ، تیممان کامل شد.ظهر بین ساعت یک تا سه که وقت نظافت اتاق ها بود، همه باید بیرون می رفتند. استراحتی کردم و بیرون زدم. ساعت 5/3 بود که برگشتم. شیفت پذیرش عوض شده بود و به جای مرد میانسال، پسر جوانی پشت میز بود. قیافه اش به اسپانیایی ها نمی خورد. بیشتر شبیه یونانی ها بود. وقتی وارد شدم، شماره تختم را پرسید و خواست کلیدم را نشانش بدهم. توی اتاق، جرج و جانی دوتا رفیق استرالیایی و پسر امریکایی هر سه خواب بودند. من هم روی تخت خودم رفتم و چند لحظه ای نگذشت که خوابم برد. نمی دانم چقدر گذشته بود که از صدای خروپف پسر امریکایی خوابم به هم خورد. کمی نگاهش کردم، ولی هیچ جور نمی توانستم ساکتش کنم. توی دلم فحش را کشیدم به جرج بوش و کاندولیزا رایز. اختلاف تاریخی ما انگار باید در یک اتاق کوچک چهار تخته هم باید خودش را نشان می داد. در کشاکشی میان عصبانی و فکرهای احمقانه، صدای رسپشن به گوشم رسید که داشت سوت می زد. اگرچه صدای سوت هم نمی گذاشت خوابم ببرد، ولی دست کم از صدای خرناس یک پلنگ زخمی بهتر بود. صدای سوت آشنا بود. این آهنگ را قبلا شنیده بودم. اما کجا؟ گوش هایم را تیز کردم. خدایا این ملودی کدام ترانه است؟
بسیار لذت بخش، مخصوصا برای کسانی که این کشورها رو ندیدن. انگار اقای ضابطیان ما رو با خودش برد سفر! از هند تا امریکا...از ارمنستان تا ایتالیا..
من قلم نویسنده رو دوست داشتم خسته کننده نبود و باعث شد سریع کتاب رو تموم کنم
یک کتاب جالب و پر از نکتههای جذاب
در آخرین لحظه از خریدش منصرف شدم! اون هم به خاطر لحن و دیدگاهی که نسبت به اون آمریکایی داشت! بی خود نیست که سالهاست در صدا و سیما جا خوش کردن!(با علم بر اینکه این کامنت منتشر نمیشه کامنت گذاشتم)
کتابی بسیار جذاب که در کنار توصیفات زیبایی که ما را با کشورهای مختلف آشنا میکنه به توصیف مردم هر کشور هم میپردازه و همچنین نوع نوشته با طنز همراهه که خواندنی ترش کرده
خیلی دوستداشتنی هست. برعکس کتابهای جدیدتر ضابطیان این کتاب به سفر به چندین کشور پرداخته.
این کتاب بر خلاف کتاب هایی مثل موآ و چای نعنا که به یک کشور خاص پرداخته شده شامل سفرنامه به کشورهای زیادی مثل اسپانیا و ایتالیا و کره جنوبی و ... است.
بسیار دوست داشتنی👌