1. خانه
  2. /
  3. کتاب بینایی

کتاب بینایی

8 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3 از 1 رأی

کتاب بینایی

Seeing
٪15
310000
263500
3.2 از 1 رأی

کتاب بینایی

Seeing
٪15
196000
166600
3.4 از 1 رأی

کتاب بینایی

Seeing
انتشارات: شبگون
٪15
250000
212500
پیشنهاد ویژه
5 از 1 رأی

کتاب بینایی

Seeing
٪25
255000
191250
پیشنهاد ویژه
3.6 از 1 رأی

کتاب بینایی

Seeing (Ensaio sobre a Lucidez)
٪20
200000
160000
3.5 از 1 رأی

کتاب بینایی

Seeing
ناموجود
125000
4.5 از 1 رأی

کتاب بینایی

Seeing
ناموجود
160000
3.6 از 1 رأی

کتاب بینایی (جیبی)

Seeing
ناموجود
37000
معرفی کتاب بینایی
در روز انتخابات و در پایتخت، چنان باران شدیدی می بارد که هیچ کس به خودش زحمت بیرون آمدن و رأی دادن را نمی دهد. این اتفاق، سیاست مداران را بسیار وحشت زده و عصبی می کند؛ آیا آن ها باید انتخابات را به روز دیگری موکول کنند؟ حدود ساعت سه، باران بالاخره بند می آید و مردم، انگار که به آن ها دستور داده شده باشد، برای رأی دادن به صندوق ها هجوم می آورند. اما با پایان شمارش آرا، معلوم می شود که بیش از 80درصد آن ها خالی و بدون اسم به صندوق ها انداخته شده اند. شورشی در شهر شکل گرفته و وضعیت اضطراری اعلام می شود. اما آیا مقامات، باعجله یا حتی کورکورانه عمل کرده اند؟ تمامی این اتفاقات، یادآور خاطراتی ترسناک از کوری همه گیر چهار سال پیش شهر و زنی است که بینایی خود را در آن زمان از دست نداد. آیا او عامل پشت پرده ی آرای خالی است؟ یک افسر بالارتبه ی پلیس، رسیدگی به این پرونده را به عهده می گیرد. داستانی که در ابتدا به عنوان هجویه ای بر دولت ها و نقدی بر کارایی دموکراسی آغاز شده بود، به مسئله ای بسیار بغرنج تر و جدی تر تبدیل می شود. کتاب بینایی، اثری منحصر به فرد و جذاب از نویسنده ی رمان کوری، ژوزه ساراماگو است.
درباره ژوزه ساراماگو
درباره ژوزه ساراماگو
ژوزه ساراماگو، نویسنده ی پرتغالی، زاده ی ۱۶ نوامبر ۱۹۲۲ و درگذشته ۱۸ ژوئن ۲۰۱۰، برنده ی جایزه-ی نوبل ادبیات در سال ۱۹۹۸ میلادی است.ساراماگو در دهکده ای کوچک در شمال لیسبون در خانواده ای کشاورز به دنیا آمد، او دو سال بعد به همراه خانواده به لیسبون رفت و تحصیلات دبیرستانی خود را برای امرار معاش نیمه تمام گذاشت و به شغل های مختلفی نظیر آهنگری، مکانیکی و کارگری روزمزدی پرداخت. اگرچه اولین رمان او به نام کشور گناه در ۱۹۴۷ به چاپ رسید ولی ناکامی او برای کسب رضایت ناشر برای چاپ کتاب دومش موجب شد رمان نویسی را کنار بگذارد، تا این که با انتشار کتاب بالتازار و بلموندا در سال ۱۹۸۲ و ترجمه ی آن به انگلیسی در ۱۹۸۸ شهرت به سراغ او آمد.ساراماگو گاه در دل داستان های خود از جملات طعنه آمیزی استفاده می کند که ذهن خواننده را از حوادث تخیلی و غالبا تاریخی داستان خود به واقعیت های جامعه ی امروز معطوف می کند. نوک پیکان کنایه های ساراماگو معمولا مقدسات مذهبی، حکومت های خودکامه و نابرابری های اجتماعی است. رویکرد ساراماگو علیه مذهب آنچنان در رمان ها و مقالات او آشکار است که وزیر کشور پرتغال در سال ۱۹۹۲ در پی انتشار کتاب انجیل به روایت عیسی مسیح، نام او را از لیست نامزدهای جایزه ی ادبی اروپا حذف کرد و این کتاب را توهینی به جامعه ی کاتولیک پرتغال خواند. ساراماگو پس از آن به همراه همسر اسپانیایی اش به تبعیدی خودخواسته به لانساروت، جزیره ای آتشفشانی در جزایر قناری در اقیانوس اطلس رفت و تا آخر عمر در آنجا اقامت گزید.
ویژگی های کتاب بینایی
  • ژوزه ساراماگوبرنده ی جایزه ی نوبل ادبیات سال 1998
نکوداشت های کتاب بینایی

به شکل خنده دار و ترسناکی مطابق با واقعیت.

Chicago Tribune

یک داستان تمثیلی هیجان انگیز از ساراماگو درباره ی قدرت و سیاست.

Cleveland Plain Dealer

کتاب بینایی، شایستگی نام و نویسنده اش را دارد.

WASHINGTON POST BOOK WORLD
قسمت هایی از کتاب بینایی

فقط کافی بود به هشتاد و سه درصد مردمی فکر کرد که رأی سفید داده بودند. آن ها در برابر هفده درصد موافق قرار داشتند و باورکردنی نیست که هفده درصد بتواند در مقابل هشتاد و سه درصد بایستد. دیگر دوره ی رویارویی فقط با توکل بر خدا گذشته است!

روز بعد یا همان روزی که از آن به عنوان فردا یاد می کنیم، می تواند برای بعضی ها اصلا وجود نداشته باشد!

باهوش ها را می توانیم به خدمت درآوریم، اما افراد خیلی باهوش، حتی اگر در کنار ما هم باشند، ذاتا خطرناک هستند، دست خودشان نیست، جالب تر این جاست که با هر عملی به ما می گویند که باید مراقبشان باشیم.

مقالات مرتبط با کتاب بینایی
مقایسه ترجمه‌های کتاب «کوری» اثر «ژوزه ساراماگو»
مقایسه ترجمه‌های کتاب «کوری» اثر «ژوزه ساراماگو»
ادامه مقاله
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

درهای باز جهنم در داستان پادآرمان‌شهر
درهای باز جهنم در داستان پادآرمان‌شهر

«داستان پادآرمان‌شهر» در قرن بیستم، ریشه در داستان های نویسندگانی دارد که به آرمان‌شهر باور داشتند. نویسندگانی مثل «اچ جی ولز» و «ویلیام موریس»

ژوزه ساراماگو، نویسنده ای که سیاست را با داستان سرایی گره زد
ژوزه ساراماگو، نویسنده ای که سیاست را با داستان سرایی گره زد

ژوزه ساراماگو در سال 1998 میلادی به خاطر خلق داستان هایی افسانه وار، برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات شد.

نظر کاربران در مورد "کتاب بینایی"
7 نظر تا این لحظه ثبت شده است

رخدادهای این کتاب 4 سال پس از رخدادهای کتاب کوری بود و در حالی که مردم در دو مرحله‌ی انتخابات با دادن رأی سفیدی حدود 70-80% سبب ترس حکومت شدن نظام حاکم با خروج مسئولان از پایتخت و برقراری حکومت نظامی کوشش می‌کرد مردم رو دوباره بیاره سمت حکومت.. انجام انفجار و انداختن اون به گردن دیگران، کمتر بیان کردن آمار کشته‌شدگان، نارضایتی مردم از حکومت رو به گردن توطئه‌های بیگانگان انداختن، توسل به اتهامات واهی برای مجرم ساختن شخص بیگناه، ترور افراد و انداختن آن به گردن آشوبگران و.. از مواردی بود که در این کتاب بیان شد و من بر اساس تجربه‌ی زیسته‌ی خودم، باهاشون هم‌ذات‌پنداری می‌کردم.

1403/05/13 | توسطامیرحسین درونه
1
|

سلام و عرض ادب واقعا این کتاب خیلی قشنگ نوشته شده، رمان بینایی در واقع ادامه رمان کوری هست پیشنهاد میکنم اول کتاب کوری بخونید و بعد برید سراغ بینایی خیلی خیلی لذت خواهید برد توی خرید و خوندنش شک نکنید

1403/02/28 | توسطشایان رضائی وند
2
|

اصل مطلب تو این کتاب بینایی اومده. خیلی مفیده خوندنش. من از نشر مجید گرفتم و عالی بود

1402/05/12 | توسطاحسان دشتی
1
|

کوری و بینایی. هر دو مث هم. فاقد هیجان و جذابیت. کتابایی که فقط روی یه خط راه میرن بسیار خسته کننده و حوصله سر بر میشن. جفت کتابا مورد علاقه من نبودن چون چیز تازه ای به من اضافه نکردن.

1400/05/16 | توسطمیلاد
4
|
پاسخ ها

در مورد کتاب بینایی موافقم. به نظرم مناسب کودکان است.

1400/10/28|توسطکاربر سایت
1

شبیه انتخابات 1400 خودمون شد ، آرای باطله..

1400/03/30 | توسطerfan soltani
7
|

اگر کتاب کوری رو خونده باشید این کتاب در سطح پایین‌تری از اون قرار میگیره . کتاب شروع خوبی داره ولی هرچی منتظر یک اتفاق ویژه میگردی تا آخر کتاب پیدا نمیکنی !

1399/06/16 | توسطفرزاد صفدری
5
|

کتاب جالبی است‌. فقط من برای نوشتن آن نامه دلیل موجهی نیافتم!

1397/09/09 | توسطچکاوک - کاربر سایت
10
|