1. خانه
  2. /
  3. کتاب طوفان در مرداب

کتاب طوفان در مرداب

4.33 از 3 رأی

کتاب طوفان در مرداب

II Consiglio d'Egitto
٪15
220000
187000
معرفی کتاب طوفان در مرداب
سیسیلی، صفت آشنایی برای فرم‌های کلاسیک تبهکاری در سرتاسر جهان است. خانواده به مثابه‌ی گروه تبهکاری، معنایی‌ست که سیسیلی‌ها، مردم عجیب این جزیره‌ی زیبا در جنوب ایتالیا، به فرهنگ لغات افزودند. ولی تاریخ سیسیل و سیسیلی‌ها، از گروه‌های مافیایی شروع نمی‌شود، آن‌ها جزئی از تاریخ تغییرات بزرگ اروپا بوده‌اند، از قرون وسطی تا امروز و به خاصه در بازه‌ی عجیب پس از عصر روشنگری، انقلاب کبیر فرانسه و دوران انقلاب‌های 1848، یکی از پرمناقشه‌ترین جغرافیاهای اروپا بوده است. این سیسیل همواره پرآشوب، جزیره‌ی قصه‌های شوخ‌طبعانه‌ی تلخ، پایان‌دهنده‌ی عصر باشکوه خاندان‌های بزرگ فئودال و آغاز خانواده‌های بزرگ مافیایی، در کتاب «طوفان در مرداب» یکی از گرانیگاه‌های تاریخ پس از به زیر کشیدن قدرت قدیسان است. البته گرانیگاهی که نکته‌سنجی و طنّازی لئوناردو شاشا، مجموعه‌ی بلاهت‌های آغاز دوران تازه را به مسیر سیسیل در قرن بعدترش متصل می‌کند! همان مسیری که برای اروپا طوفانی در دل اقیانوس بود در راه رسیدن به ساحل امن‌تر، برای سیسیلی‌ها طوفانی در مرداب بود که جز فروشدن در گل‌ولای ابدی حاصلی نداشت! البته شاید ماجرا چیز دیگری باشد و از دل نظم پایدار گذشته، نظم نوینی باید که پدیدار می‌شد و این مردم و رهبرانشان جز این نمی‌خواسته‌اند.

درباره لئوناردو شاشا
درباره لئوناردو شاشا
لئوناردو شاشا (Leonardo Sciascia) (زاده ۱۹۲۱ - درگذشته ۱۹۸۹) نویسنده، نمایش‌نامه‌نویس، داستان‌نویس، منتقد ادبی و پژوهشگر اجتماعی ایتالیایی.
شاشا از نمایندگان مجلس سیسیل و نماینده پارلمان ایتالیا بود و بعدها به عضویت پارلمان اروپا درآمد. او که در رشته حقوق تحصیل کرده‌بود در سنین بالاتر به نویسندگی درباره سیسیل و مافیا روی آورد.
تحلیلی که لئوناردو شاشا از ربایش و مرگ آلدو مورو، یکی از دموکرات-مسیحیان نام‌آور انجام داد به عنوان یک شاهکار نامیده می‌شود. شاشا از اعضای کمیسیون بررسی ربایش مورو بود.
شاشا در آثار خود نشان می‌دهد که داستان‌ها هم، مانند زندگی واقعی همیشه به پایان خوش ختم نمی‌شوند و کمتر پیش می‌آید که مردم عادی به حقوق خود دست بیابند.
نظر کاربران در مورد "کتاب طوفان در مرداب"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

ظاهرا نویسنده در تلاش است دست روی نقاط تاریک جامعه سیسیل بگذارد. تلاش هایی از دو جنبه مختلف را برای تغییر نظام ارباب-رعیتی شرح میدهد.

1402/07/27 | توسطف. ایرانمنش
0
|

روند داستان گیرا و بسیار عمیق است. ترجمه را هم در مجموع قابل قبول یافتم کما اینکه شاید برای خواننده مبتدی کمی در ابتدا ثقیل باشد. از نظر زمانی داستان به پس از انقلاب فرانسه، در سیسیل بر می‌گردد و دیدگاهی جالب از موقعیت کلیسا، طبقه اشراف، مردم و اندکی اثر انقلاب فرانسه بر سیسل به خواننده می‌دهد. خواندن این رمان زیبا را به علاقه مندان تاریخ اروپا توصیه اکید می‌کنم.

1400/11/27 | توسطمهبد فارابی
5
|
پاسخ ها

کتاب رو خوندم ثقیل نبود اما خوشگوار هم نبود معمولی بود اما روی هم رفته کتابی نبود که ارزش خواندن نداشته باشه.اگر علاقمند به تاریخ هستید بخونید

1402/01/26|توسطعلی تسبیحی
0