1. خانه
  2. /
  3. کتاب به زبان فارسی

کتاب به زبان فارسی

3.7 از 1 رأی

کتاب به زبان فارسی

روایت هایی از دل بستگی به فرهنگ، ادب و زبان فارسی
Be Zaban-e Farsi
انتشارات: جام جم
٪15
95000
80750
معرفی کتاب به زبان فارسی
پاسداشت زبان فارسی یک مطالبه فرهنگی و ملی از طرف رهبر انقلاب و دغدغه‌مندان حوزه فرهنگ بوده و هست. هر چند کلی‌ترین جنبه‌های این مطالبه قابل درک است ولی در حوزه اجرا، مجریان یا دغدغه این مطلب را ندارند یا راهکار عملیلاتی برای آن نمی‌شناسند. ما در نشر جهان جام‌جم تصمیم گرفتیم با تولید یک مجموعه جستار روایی بعضی از شبهات و سوالات در مورد زبان فارسی و ضعف‌های آن را پاسخ بدهیم یا به ظرفیت‌های آن اشاره کنیم. اسماعیل امینی به عنوان یک شاعر، طنزنویس و استاد ادبیات در دانشگاه، از پس این کار به خوبی برآمده است. این کتاب هر چند برای دانشجویان و دانشگاهیان مناسب است ولی برای مخاطب عمومی طراحی شده و همه می‌توانند از خواندن آن لذت ببرند.
درباره اسماعیل امینی
درباره اسماعیل امینی
اسماعیل امینی، متولد دی ماه ۱۳۴۲ در تهرانخلاصه ای از فعالیت های ادبی :از روزگار نوجوانی به دو زبان فارسی و ترکی شعر می سروده وبخشی از فعالیت ادبی وی در حیطۀ نقد ادبی و پژوهش است.در میان گونه های ادبی به طنز تمایل بیشتری دارد و سالها با مطبوعات در حوزه های گوناگون همکاری کرده است واز جمله عضو تحریریۀ نشریات گل آقا بوده است.در جشنواره های بسیاری عنوان کسب کرده است و ازجمله در جشنواره بین المللی طنز ،به رتبۀ نخست بخش پژوهش دست یافت و در جشنوارۀ فجر نیزصاحب عنوان برتر دربخش فعالیت های ادبی شد.علاوه بر تدریس در دانشگاه و همکاری با مطبوعات ادبی، عضو شورای عالی شعر و شورای عالی موسیقی صداو سیما می باشد. و نیز با پژوهشگاه فرهنگ و اندیشۀ اسلامی همکاری دارد.داوری در جشنواره های گوناگون ادبی بخشی از فعالیت ادبی وی در این سالها بوده است.در حوزۀ ترانه و تصنیف نیز آثار فراوانی ساخته که توسط موسیقی دانان و خوانندگان برجستۀ کشور اجرا شده است.
نظر کاربران در مورد "کتاب به زبان فارسی"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام قسمت هایی از کتاب رو خواندم. حدود ده بخش و در این حدود. کتاب بسیار زیبایی است. عنوان کتاب شاید نتواند تبلیغ خوب یا معرف خوبی برای کتاب و مفاهیم آن باشد. مطالب کتاب بیشتر دارد درد و دل‌های یک استاد ادبیات را بیان می‌کند که وقتی می‌بیند در یک جامعه ای که شبه فرهنگ‌های مختلف دارند جای فرهنگ اصیل و واقعی را می‌گیرند، ناراحت می‌شود و نمی‌تواند خاموش بماند. این کتاب دارد از قدمت فرهنگ زیبا و قوی و بزرگمان صحبت می‌کند. از فرهنگ و ادب و ادبیات غنی ای حرف می‌زند که ما داریم در بیگانگان و غرب یا شرق دنبالش می‌گردیم، وقتی که خودمان مهد ادب و علم و فرهنگ و زیبایی هستیم و شاهد و دلیل این بیان و ادعا هم دور از دسترس نیست و کافیست که بلند بشویم و نگاهی به پیشینه کتاب‌های ادبی و تاریخ ادبیاتمان بیاندازیم. به عنوان مثال فقط کافیست که خلاصه ای از داستان خسرو و شیرین را بخوانیم، و ببینیم که در چند قرن گذشته، شیرین چه رفتار مودب و موقر و متین و باشخصیتی در برابر یک شاهزاده دارد. شاهزاده ای که راه منزل شیرین را می‌تواند با طلا آسفالت کند، اما رفتارش چقدر سنگین و بامتانت و باوقار است؟! حال بیایید همین ادب و رفتار با جنس مخالف را در جامعه امروز مقایسه کنید. شکاف فرهنگی را متوجه خواهیم شد. پس به عمق فاجعه و خودباختگی فرهنگیمان پی خواهیم برد.

1403/09/22 | توسطاحسان - کاربر سایت
0
|