1. خانه
  2. /
  3. کتاب قصه شهر

کتاب قصه شهر

3.3 از 1 رأی

کتاب قصه شهر

تهران، نماد شهر نوپرداز ایرانی
The story of the city
٪10
48000
43200
معرفی کتاب قصه شهر
کتاب “قصۀ شهر” روایت تهران در سال‌های ۱۲۹۹ تا ۱۳۳۲ هجری شمسی است. مدرنیته‌ای که از دوران قاجار در ایران آغاز شد و مدرنیسمی که در دورۀ پهلوی تکوین یافت، تحولاتی را هم در عرصه شهر و هم در جریان ادبی ایران رقم زد. این دگرگونی‌های ساختاری در حوزه ادبیات و شهر با یکدیگر همسو بودند، دگرگونی‌هایی که ریشه در تحولات فکری دوره مشروطه و تغییرات اجتماعی و اقتصادی جامعه داشت، و در دوره پهلوی همراه با رویکرد انقطاع از گذشته و در قالب مکتب مدرنیسم رخ نمود؛ تحولاتی که چهره شهر و نیز ادبیات معاصر ایران را رنگ دیگری بخشید و این دو را از آنچه بودند، متمایز کرد. قصه به معنای سرگذشت و حکایت است (فرهنگ معین) و قصۀ شهر روایت سرگذشتی است که بر آن رفته؛ شهر خود نیز به مثابه قصه است.
درباره سیدمحسن حبیبی
درباره سیدمحسن حبیبی
سید محسن حبیبی (زاده ۳۰ مرداد ۱۳۲۶ – درگذشته ۶ مهر ۱۳۹۹)، استاد تمام در رشته شهرسازی در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود. برخی نشریات از او با عنوان «پدر شهرسازی ایران» یاد کرده‌اند. محسن حبیبی در سال ۱۳۲۶ در کرمانشاه زاده شد. او دیپلم متوسطه را در رشته ریاضی از دبیرستان شاپور کرمانشاه گرفت و دارای دو مدرک در مقطع کارشناسی ارشد را در رشته‌های معماری و شهرسازی از دانشگاه تهران و دکترای شهرسازی از دانشگاه پاریس بود. حبیبی در سال ۱۳۶۰ (خورشیدی) از پایان‌نامه دکترای خود با عنوان ترکیب شهری از «شهر سنتی» به «شهر نوین» دفاع کرد.
حبیبی در سال ۱۳۸۱ به عنوان استاد نمونه دانشگاه تهران شناخته شد. او بیش از ۶۰ مقاله در زمینه شهرسازی و معماری نوشت. او در ۶ مهر ۱۳۹۹ در تهران درگذشت.
دسته بندی های کتاب قصه شهر
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب قصه شهر" ثبت می‌کند