1. خانه
  2. /
  3. کتاب چنگال سیمرغ

کتاب چنگال سیمرغ

نویسنده: خسرو حمزوی
پیشنهاد ویژه
3.7 از 1 رأی

کتاب چنگال سیمرغ

Changal-e Simorgh
٪25
100000
75000
معرفی کتاب چنگال سیمرغ
وقتی سموم بر تن یک ساق می‌وزید، شهری که زیر درختان سدر مرد، به رنگ برگ‌های سپیدار و...
خسرو حمزوی یکی از بهترین داستان‌نویسان روزگار ماست، افسوس آنچنان که باید شناخته نشد. روشنگران که هم برای شناساندن او تلاش فراوان کرد نتوانست آن‌طور که باید او را به خوانندگان داستان‌ها بشناساند.
خسرو حمزوی با کتاب شهری که زیر درختان سدر مرد به اهالی کتاب معرفی شد اما قبل از آن کتاب وقتی سموم بر تن یک ساق می‌وزید را از او منتشر کرده بودیم. شهری که زیر درختان سدر مرد کتاب موفقی بود و برنده عنوان بهترین کتاب سال از سوی قسمت داستان‌نویسی ارشاد و فرهنگ اسلامی هم شد اما حق حمزوی خیلی بیشتر از این‌ها بود.
ما کتاب به رنگ برگ‌های سپیدار هم از او به چاپ رساندیم و کلی کتابهای دیگر هم که در محاق بررسی هرگز به چاپ نرسید.
اکنون چنگال سیمرغ تازه‌ترین اثری است که از او منتشر می‌کنیم کتابهایی دیگری از او نیز در راه است.
درباره خسرو حمزوی
درباره خسرو حمزوی
خسرو حمزوی زاده ۱۳۰۸ نویسنده و شاعر ایرانی است. تحصیلات او در رشتهٔ اقتصاد بود، اما از آغاز جوانی به نویسندگی و شاعری روی آورد. حمزوی توانست با رمان شهری که زیر درختان سدر مرد (۱۳۷۹) برندهٔ دورهٔ دوم جایزه منتقدان و نویسندگان مطبوعاتی و همچنین نامزد دریافت جایزهٔ مهرگان در سال ۱۳۸۰ شود. پس از سال ۱۳۸۶ هیچ اثر جدیدی از او منتشر نشده است. به‌گفتۀ خود حمزوی، سه اثر او، یعنی افسانۀ مامیران، در بیشه‌های آسوریک و در هرم نیم‌روز، در انتظار دریافت مجوز نشر قرار دارند.
دسته بندی های کتاب چنگال سیمرغ
نظر کاربران در مورد "کتاب چنگال سیمرغ"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

نثر حمزوی صرفا نثری پالوده و بی‌عیب و غلط نیست که همین هم در این دوره و زمانه غنیمت است و دیریاب. نثرش دلپذیر و شوق‌برانگیز است. از جمله سراغ نوشته‌هایش می‌روم که حظ کنم از زبانی که به کار می‌گیرد و دمی بیاسایم از فارسی کسالت‌بار سایرین. اما قصه این رمان، ظلمی‌ست که رفته و هنوز می‌رود و این پرسش باید جنگید یا گریخت؟ در جای‌جای قصه مرز عشق و کینه و نفرت ناپیداست. در صفحات آخر هم نوعی روایت موازی متفاوت و بدیع را آزموده است. کمی که به آن کلنجار رفت می‌شود پی برد چگونه‌ست و حظ نویی برد. پیرمرد درآستانه صدسالگی هنوز زایاست و خلاق. باشد که به هزار سال زنده بماند و بنویسد و منتشر کند.

1402/05/07 | توسطکاربر سایت
0
|

ثر حمزوی صرفا نثری پالوده و بی‌عیب و غلط نیست که همین هم در این دوره و زمانه غنیمت است و دیریاب. نثرش دلپذیر و شوق‌برانگیز است. از جمله سراغ نوشته‌هایش می‌روم که حظ کنم از زبانی که به کار می‌گیرد و دمی بیاسایم از فارسی کسالت‌بار سایرین. اما قصه این رمان، ظلمی‌ست که رفته و هنوز می‌رود و این پرسش باید جنگید یا گریخت؟ در جای‌جای قصه مرز عشق و کینه و نفرت ناپیداست. در صفحات آخر هم نوعی روایت موازی متفاوت و بدیع را آزموده است. کمی که به آن کلنجار رفت می‌شود پی برد چگونه‌ست و حظ نویی برد. پیرمرد درآستانه صدسالگی هنوز زایاست و خلاق. باشد که به هزار سال زنده بماند و بنویسد و منتشر کند. #خسرو_حمزوی #چنگال_سیمرغ #ادبیات_ایران #ادبیات_ایرانی #ادبیات_فارسی

1402/05/07 | توسطکاربر سایت
2
|