1. خانه
  2. /
  3. کتاب آفوریسم های زندگی

کتاب آفوریسم های زندگی

نویسنده: امیل چوران
3.2 از 5 رأی

کتاب آفوریسم های زندگی

The Trouble with Being Born
انتشارات: درون
٪10
220000
198000
معرفی کتاب آفوریسم های زندگی
هیچ لذتی از لذتی فراتر نمی رود که فرد با این تصور که می توانست خود را در حالت امکان ناب حفظ کند. آزادی، خوشبختی، فضا - این اصطلاحات شرایط قبل از بدبختی تولد را تعریف می کنند. مرگ هر آفتی است. بلای واقعی در مقابل ما نیست بلکه پشت سر ماست، ما در بدو تولد همه چیز را از دست دادیم، حتی بهتر از ناآرامی و ناامیدی، در لحظاتی از فراوانی غیر قابل تحمل است که فاجعه تولد را درک می کنیم.
درباره امیل چوران
درباره امیل چوران

امیل چوران (رومانیایی: Emil Cioran؛ زاده ۸ آوریل ۱۹۱۱ درگذشته ۲۰ ژوئن ۱۹۹۵) فیلسوف و جستارنویس اهل رومانی بود. تحصیلاتش را در دانشگاه بخارست آغاز کرد و همان‌جا بااوژن یونسکو و میرچا الیاده آشنا شد که به دوستی تا پایان عمر انجامید. در ۱۹۳۳ برای ادامه تحصیل به برلین رفت و در آن دوران بیشتر از فلاسفه ای چون نیچه، شوپنهاور، کی‌یرکگور و کانت تأثیر گرفت.[نیازمند منبع] از او آثاری به زبان رومانیایی و فرانسوی به جا مانده‌است. در آثار او موضوعاتی چون نیهیلیسم، پوچی، مرگ و خودکشی، یاس، بدبینی، رنج و عذاب محوریت دارند. از آثار اولیهٔ او می‌توان به "بر قله‌های ناامیدی" اشاره کرد که به رومانیایی منتشر شد و بسیار مورد استقبال قرار گرفت. از اولین آثار او به زبان فرانسه با عنوان " تاریخچه مختصر زوال(۱۹۴۹) " جایزه معتبر Rivarol را در سال ۱۹۵۰ از آن خود کرد، اما چوران پس از آن از پذیرش هر جایزه ای، سر باز زد. با این حال از آن پس آثارش را فقط به زبان فرانسه منتشر کرد. او در دوران نوجوانی به مدت چند سال دچار بی خوابی و شدیداً تحت تأثیر مسئله مرگ بود که اولین اثرش "بر قله‌های نا امیدی " را در اوج این تأثر نگاشت.

وی از ۱۹۴۱ به فرانسه مهاجرت کرد و تا پایان عمر در آن کشور ساکن شد. امیل چوران در سال ۱۹۹۵ درگذشت و مقبره وی در گورستان مون‌پارناس، پاریس است.

مقالات مرتبط با کتاب آفوریسم های زندگی
پرسه در تاریکی های هستی با «امیل چوران»
پرسه در تاریکی های هستی با «امیل چوران»
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب آفوریسم های زندگی"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

تنها کتابی که دوستش داشتم ولی نصفه کاره رها کردم، حتی تو بدترین حال روحیم هم نمیتونستم حقایق تلخ گفتارش رو تحمل کنم با اینکه از قبل به همه حرفاش واقف بودم. ترجمه خوبی هم داشت.

1403/07/16 | توسطعلیرضا قنواتی
1
|

راستش من قرار این رو کادو بخرم و هنوز نمیدونم چه محتوایی داره

1402/10/06 | توسطکاربر سایت
0
|

سلام چرا کتاب دردسارهای متولد شدن رو با این کتاب یکجا قرار نمیدید این دو کتاب فقط ترجمه‌های متفاوتی دارند که اتفاقا ترجمه عظیم جابری دقیق‌تر به فارسی برگردانده شده

1401/10/15 | توسطآرش کاویانی
11
|