1. خانه
  2. /
  3. کتاب خواب در فنجان خالی

کتاب خواب در فنجان خالی

نویسنده: نغمه ثمینی
5 از 1 رأی

کتاب خواب در فنجان خالی

Sleep in the empty cup
انتشارات: نشر نی
٪15
110000
93500
معرفی کتاب خواب در فنجان خالی
فرامرز: تو چطوری راه افتادی؟ (صدا می زند.) مهتاب... مهتاب... آقاعمه: (وحشت زده) می گویم! موبه مو! ماه لیلی سگ کدام درگاه باشد که بخواهد کتمان کند چیزی را از آقا! زبانم زنجیر شود به صد سیاهچال نمور لال بمیرم. کابوس بود آقا... شما را می بردند میانه ترمه یشمی، کرورکرور غلام بمباسی و سهیلی و حبشی به دنبال تان. از طرف دیگر هم حضرات مشروطه طلبان سابق می آمدند. لااله الااللّه گویان و زاری کنان! شام عزا، طبق طبق چشم درآمده و دست بریده.
درباره نغمه ثمینی
درباره نغمه ثمینی
نغمه ثمینی (زاده ۱۳۵۲) فیلم نامه نویس، نمایش نامه نویس، نویسنده، منتقد سینمایی، روزنامه نگار و عضو هیئت علمی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران اهل ایران است. او به عنوان نویسنده با نشریاتی مانند ماهنامه سینمایی فیلم و زنان همکاری داشته است.
مقالات مرتبط با کتاب خواب در فنجان خالی
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
ادامه مقاله
مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم
مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم

در اوایل قرن بیستم و در اغلب کشورهای اروپایی، تمایزی میان نمایش های ساده و خیابانی با آثار جدی تر به وجود آمد.

نظر کاربران در مورد "کتاب خواب در فنجان خالی"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بخشی از کتاب: آقا عمه: تازیانه و شلاق یا داغ؟! کدام نصیب من است به گناه دیدن این خواب کریه؟ فرامرز: هیچ کدوم! فقط برو بتمرگ توی همون تخت لعنتی ت. اون موقع که روی تخت بودی باز قابل تحمل‌تر بودی. آقا عمه: بروم به بستر و تختگاه شما آقا؟ ای وای! ای وای!( خود را میزند) به خدا شگون ندارد. روح خانم چه میشود؟دیشب که دیدمش گفت که هنوز در برزخ از بوالهوسی‌های آقا عذاب میکشد.(زار میزند) من به تختگاه شما نمی‌آیم آقا! ای وای!

1399/05/03 | توسطم. حسینی
1
|

این نمایشنامه درباره زوجیه (فرامرز و مهتاب) که تنها بازمانده خاندان قاجار هستند و از عمه پدربزرگشان(آقا عمه) مراقبت میکنند و منتظر مرگ او هستند تا رهایی یابند.در واقع سه شخصیت اصلی (آقا عمه، فرامرز و مهتاب) هستند که با چرخش زمانی به شخصیت هایی دیگر تبدیل میشوند.در این نمایشنامه تغییر زمان از گذشته (قاجار) به حال به خوبی صورت میگیره و تغییر شخصیت‌ها به آدمهای دیگه خیلی خوب از کار در آمده بود.خلاقیت ثمینی در این سبک از نوشتن تحسین برانگیزه و خواننده با این سفر به گذشته و حال همراه میشه.

1399/05/03 | توسطم. حسینی
3
|