1. خانه
  2. /
  3. کتاب بوف نه چندان کور

کتاب بوف نه چندان کور

3.7 از 1 رأی

کتاب بوف نه چندان کور

Boofe Na Chandan Koor
انتشارات: افراز
ناموجود
33000
معرفی کتاب بوف نه چندان کور
همه توی این قضایا نگران هستند که سهم هدایت چی می‌‌شه، حقش پامال شده یا نشده، خوبه یا نه... واقعیتش اینه که آدم وقتی وارد اقتباس می‌شه یه جور مثل دختر شوهر دادنه، دیگه باید بسپاریش و اون دیگه از خونه‌ت رفته و دیگه وارد دنیای دیگه‌ای می‌شه. توی نمایش بوف نه چندان کور، به نظرم می‌رسه سجادی توی این کارش بیشتر دل‌مشغولی خودش رو میگه و اون نقاط مشترکی که مماس هست با دنیاهای هدایت رو بررسی می‌کنه و من بیشتر اون بخشش برام جذابه که در واقع سجادی داره مسیر خودش رو می‌ره. من بیشتر اونو پیگیری می‌کنم که داره چی‌کار می‌کنه، دنیاهاش چی هست، چه ریختی هست، فکرش، ساختارش با کارای دیگه‌ش چه‌جوری هست، بیشتر ذهنم به دنیای اون می‌ره و این که نسبت به دنیای خودش چقدر وفادار هست و چقدر می‌تونه احساسات درونیش رو دربیاره و این با قصه‌های هدایت می‌تونه همخون باشه، تا اونجایی که من با نوشته‌ها و نقاشی و کارهای محمدعلی سجادی آشنایی دارم، به نظر من موفقه و تونسته راهی برای خودش پیدا کنه به روشنایی و بتونه خودش رو بیان کنه که بگه من چی هستم و...
درباره محمدعلی سجادی
درباره محمدعلی سجادی
محمدعلی سجادی (زاده ۱۳۳۶ در آمل) کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تهیه‌کننده، تدوین‌گر، نقاش، نویسنده و طراح صحنه و لباس ایرانی است. سجادی کار هنری خود را با خط و نقاشی آغاز کرد. در اواخر دهه ۵۰ کار فیلمسازی را در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پی گرفت و بعدها فعالیتش را در سینمای آزاد ادامه داد. سجادی در سال ۱۳۵۸ با روزنامه‌نگاری در روزنامه اطلاعات به گفتگو با افرادی چون بزرگ علوی نشست که با استقبال بسیار خوبی رو به رو شد.
وی نخستین فیلم سینمایی اش را در سن ۲۶ سالگی در سال ۱۳۶۲ به نام بازجویی یک جنایت ساخت که تا سال‌ها به عنوان بهترین فیلم ایرانی در ژانر پلیسی-جنایی شناخته می‌شد. سجادی در سال ۱۳۸۰ اثیری را کارگردانی کرد و مطرح شد. وی بعدها نیز با فیلم جنایت نامزد بهترین کارگردانی جشنواره فیلم قاهره شد و جایزه بهترین کارگردانی را از هفتمین جشن خانه سینما دریافت کرد.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب بوف نه چندان کور" ثبت می‌کند