1. خانه
  2. /
  3. کتاب لبه ی بنیاد

کتاب لبه ی بنیاد

3.8 از 1 رأی

کتاب لبه ی بنیاد

مجموعه بنیاد _ کتاب چهام
Foundation's Edge
٪15
670000
569500
معرفی کتاب لبه ی بنیاد
بیش از یک قرن پیش، سرانجام جنگ تلخ و پرهزینه‌ی میان دو بنیاد به پایان رسید. دانشمندان بنیاد اول پیروز شدند و به سراغ طرح همیشگی‌شان رفتند تا امپراتوری جدیدی را بر ویرانه‌های امپراتوری قدیم بسازند اما هنوز هم شایعاتی دهان به دهان می‌چرخد که بنیاد دوم نابود نشده و بازماندگان جان سختش در پی انتقام هستند. حال دو شهروند تبعیدی بنیاد- یک نماینده‌ی سرکش مجلس و یک تاریخدان روده دراز و ساده لوح - از ترمینوس عازم شده‌اند تا سیاره‌ی اساطیری زمین را پیدا کنند... زمین را پیدا کنند و ثابت کنند که بنیاد دوم هنوز وجود دارد. در این بین کسی یا چیزی خارج از دو بنیاد گویا رویدادها را طوری می‌چیند و به پیش می‌برد تا به اهداف شوم خود برسد. نماینده‌های هر دو بنیاد ناخواسته به سوی دنیایی مرموز کشیده می‌شوند و به سوی سرنوشتی غریب و شاید هراس‌انگیز در انتهای جهان...
درباره آیزاک آسیموف
درباره آیزاک آسیموف
آیزاک آسیموف، زاده ی ۲ ژانویه ۱۹۲۰ و درگذشته ی ۶ آوریل ۱۹۹۲ میلادی، نویسنده ی آمریکایی روسی تبار گونه های علمی، علمی–تخیلی، خیال پردازی، وحشت بود.او در استان اسمالنسک در شوروی در خانواده ی آسیابانی یهودی متولد شد. در پنج سالگی خانواده اش به آمریکا مهاجرت کردند. از آن جا که در خانه با او به زبان های ییدیش (زبان یهودیان اروپای شرقی) و انگلیسی صحبت می کردند، به هر دو زبان روان سخن می گفت، اما روسی نیاموخت.خواندن را از پنج سالگی آموخت و از آن هنگام در امور اداره ی مغازه ی لبنیات فروشی به خانواده کمک می کرد. خود وی سحرخیزی اش در سال های آینده را مرهون همین کمک ها و تلاشش برای راضی کردن پدر به این که تنبل نیست، می دانست. در همان مغازه مجله های علمی-تخیلی هم فروخته می شد و آیزاک کوچک آن ها را می خواند. او در حدود یازده سالگی شروع به نوشتن داستان کرد و چند سالی بیشتر نگذشته بود که توانست داستان هایش را به مجله های عامه پسند بفروشد. در ۱۸ سالگی نخستین داستانش را به نام «گشتی در حوالی سیارک وستا» نوشت که در شماره ی اکتبر ۱۹۳۸ مجله داستان های حیرت آور چاپ شد. سه سال بعد، در سال ۱۹۴۱ داستان دیگری با عنوان شبانگاه به مجله ی داستان علمی - تخیلی حیرت آور فروخت که در آن زمان برترین مجله در این عرصه بود. مجله ی داستان علمی - تخیلی حیرت آور برای هر کلمه یک سنت پرداخت می کرد.قوانین سه گانه ی رباتیک وی از شهرت جهانی برخوردار است و دانشنامه ی بریتانیکا وی را واضع واژه ی رباتیک در زبان انگلیسی می شناسد. وی بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در تمام دسته های اصلی رده بندی دوی (به جز فلسفه) دارد و سیارک آسیموف ۵۰۲۰ به افتخار وی نامگذاری شده است. آسیموف، کلارک و هاین لاین به عنوان سه نویسنده ی بزرگ گونه ی علمی–تخیلی شناخته می شوند.
مقالات مرتبط با کتاب لبه ی بنیاد
آثار ماندگار در «عصر طلایی داستان علمی تخیلی»
آثار ماندگار در «عصر طلایی داستان علمی تخیلی»
ادامه مقاله
«آیزاک آسیموف» را بهتر بشناسیم
«آیزاک آسیموف» را بهتر بشناسیم

در این مطلب قصد داریم حقایقی جالب را درباره ی زندگی این نویسنده ی پیشگام آمریکایی با هم مرور کنیم.

نظر کاربران در مورد "کتاب لبه ی بنیاد"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

«لبه‌ی بنیاد» و دنباله‌ی اون، «بنیاد و زمین»، ادامه‌ی سه‌گانه‌ی بنیاد هستن. ترجمه و چاپ کتاب مثل قبلیا خیلی خوب بود ولی این دفعه به خاطر تازگی کار یه تعداد اشتباه تایپی داشتن. قلم نویسنده بعد سی سال خیلی عوض شده. این دو تا کتاب زمین تا آسمون با سه‌گانه‌ی اول فرق دارن. اونجا شخصیت کتاب یه سیاره بود، آدما واسش مثل اتفاقات روزمره بودن، ولی اینجا همه‌چیز تغییر کرده. نمی‌تونم بگم از پایان کتاب راضی هستم یا نه، ولی در کل تجربه‌ی خیلی خوبی بود و پیشنهاد می‌کنم.

1403/05/01 | توسطحسین رفیعی طاقانکی
1
|