1. خانه
  2. /
  3. کتاب ایزدان هم

کتاب ایزدان هم

4.67 از 9 رأی

کتاب ایزدان هم

The Gods Themselves
٪10
99000
89100
معرفی کتاب ایزدان هم
ایده ی اصلی داستان کتاب ایزدان هم، پروژه ای توسط بیگانه هایی است که ساکن دنیایی موازی با قوانین فیزیکی متفاوت اند. آن ها با تبادل ماده با زمین، به دنبال بهره برداری از این تفاوت ها در قوانین فیزیکی هستند چرا که تبادل ماده، منبع انرژی جایگزینی در دنیای در حال مرگشان ایجاد خواهد کرد. با این حال، نتیجه ی نهایی تبادل قوانین فیزیکی، تبدیل خورشید به یک ابر-نو-اختر و حتی تبدیل بخش بزرگی از راه شیری به یک کوازار-کهکشانی با سیاه چاله های فراوان-خواهد بود. این، هدف غایی بیگانه ها است چرا که انرژی موردنیاز برای دنیای موازی شان تأمین خواهد شد. افراد اندکی از این حقیقت ترسناک باخبرند: دانشمندی طرد شده، بیگانه ای شورشی و ساکن سیاره ای در حال مرگ، و درنهایت، انسانی شهودگرا و به دنیا آمده بر روی ماه که نابودی قریب الوقوع خورشید را حس کرده است. آن ها حقیقت را می دانند اما چه کسی به حرفشان گوش خواهد کرد؟ آن ها عواقب و نتایج آزاد شدن حجم زیادی از انرژی را درک کرده اند اما چه کسی باورشان خواهد کرد؟ این چند نفر، انسان و بیگانه، کلید نجات زمین از نابودی را در دست دارند.
درباره آیزاک آسیموف
درباره آیزاک آسیموف
آیزاک آسیموف، زاده ی ۲ ژانویه ۱۹۲۰ و درگذشته ی ۶ آوریل ۱۹۹۲ میلادی، نویسنده ی آمریکایی روسی تبار گونه های علمی، علمی–تخیلی، خیال پردازی، وحشت بود.او در استان اسمالنسک در شوروی در خانواده ی آسیابانی یهودی متولد شد. در پنج سالگی خانواده اش به آمریکا مهاجرت کردند. از آن جا که در خانه با او به زبان های ییدیش (زبان یهودیان اروپای شرقی) و انگلیسی صحبت می کردند، به هر دو زبان روان سخن می گفت، اما روسی نیاموخت.خواندن را از پنج سالگی آموخت و از آن هنگام در امور اداره ی مغازه ی لبنیات فروشی به خانواده کمک می کرد. خود وی سحرخیزی اش در سال های آینده را مرهون همین کمک ها و تلاشش برای راضی کردن پدر به این که تنبل نیست، می دانست. در همان مغازه مجله های علمی-تخیلی هم فروخته می شد و آیزاک کوچک آن ها را می خواند. او در حدود یازده سالگی شروع به نوشتن داستان کرد و چند سالی بیشتر نگذشته بود که توانست داستان هایش را به مجله های عامه پسند بفروشد. در ۱۸ سالگی نخستین داستانش را به نام «گشتی در حوالی سیارک وستا» نوشت که در شماره ی اکتبر ۱۹۳۸ مجله داستان های حیرت آور چاپ شد. سه سال بعد، در سال ۱۹۴۱ داستان دیگری با عنوان شبانگاه به مجله ی داستان علمی - تخیلی حیرت آور فروخت که در آن زمان برترین مجله در این عرصه بود. مجله ی داستان علمی - تخیلی حیرت آور برای هر کلمه یک سنت پرداخت می کرد.قوانین سه گانه ی رباتیک وی از شهرت جهانی برخوردار است و دانشنامه ی بریتانیکا وی را واضع واژه ی رباتیک در زبان انگلیسی می شناسد. وی بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در تمام دسته های اصلی رده بندی دوی (به جز فلسفه) دارد و سیارک آسیموف ۵۰۲۰ به افتخار وی نامگذاری شده است. آسیموف، کلارک و هاین لاین به عنوان سه نویسنده ی بزرگ گونه ی علمی–تخیلی شناخته می شوند.
ویژگی های کتاب ایزدان هم
  • برنده ی جایزه ی هوگو سال 1973
  • برنده ی جایزه ی نبیولا سال 1972
  • برنده جایزه لوکس سال 1973
نکوداشت های کتاب ایزدان هم

استعاره ای تأثیرگذار و پیش گویانه برای زمان معاصر.

Guardian

کتابی شگفت انگیز.

Booklist

باشکوه.

Bookrags
قسمت هایی از کتاب ایزدان هم

ماجرا مال سی سال پیش بود؛ فردریک هالام شیمی دان بود و جوهر مدرک دکترایش هنوز خشک نشده بود و هیچ چیزی در ناصیه اش نبود که نشان بدهد قرار است یک روزی دنیا را تکان بدهد. چیزی که رفته رفته دنیا را تکان داد یک بطری گردوخاک گرفته از یک ماده ی شناساگر با برچسب «فلز تنگستن» بود که روی میزش جا خوش کرده بود. مال او نبود؛ هیچ وقت استفاده اش نکرده بود. ماترک روزگاری بود که کسی، احتمالا صاحب آن موقع دفتر، به یک دلیل نامعلوم به تنگستن نیاز داشت. حتی دیگر تنگستن هم نبود. گلوله گلوله شده بود و لایه ی ضخیمی اکسید سطحش را پوشانده بود ،خاکستری و گردوغبار مانند. هیچ فایده ای برای هیچ کس نداشت.

هیچ پایان خوشی در تاریخ وجود ندارد، فقط نقاطی بحرانی که می گذرند.

بعد یک روز، هالام وارد آزمایشگاه شد (خوب، دقیق تر بگوییم، سوم اکتبر سال 2070)؛ کارش را شروع کرد و قبل از ساعت ده صبح کمی دست از کار کشید و مات ومبهوت به بطری نگاه کرد و تکانش داد. مثل همیشه غبارآلود بود و برچسبش هم هنوز رنگ ورورفته؛ اما فریاد کشید: "مرده شور برده! کدام الدنگی با این وررفته؟

مقالات مرتبط با کتاب ایزدان هم
آثار ماندگار در «عصر طلایی داستان علمی تخیلی»
آثار ماندگار در «عصر طلایی داستان علمی تخیلی»
ادامه مقاله
«آیزاک آسیموف» را بهتر بشناسیم
«آیزاک آسیموف» را بهتر بشناسیم

در این مطلب قصد داریم حقایقی جالب را درباره ی زندگی این نویسنده ی پیشگام آمریکایی با هم مرور کنیم.

جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی
جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی

چه اتفاقی می افتد وقتی دو ژانر علمی تخیلی و فانتزی، و انتظارات متفاوتی که از آن ها داریم، در تار و پود یکدیگر تنیده شوند؟

آینده در حال، آکنده از خیال
آینده در حال، آکنده از خیال

در میان همه ی قالب های ادبی، تنها ژانر علمی تخیلی است که به تغییر به عنوان هسته ی اصلی شکل دهنده ی روایت خود می نگرد و داستان را در محیط جدید و جذاب جامعه ای متفاوت نقل می کند.

نظر کاربران در مورد "کتاب ایزدان هم"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

واقعا تندیس بیشتر از بقیه انتشاراتا گرون کرده، با اینکه کتاباشم سنگین ه و از کاغذ ارزون‌تری استفاده می‌کنه

1401/01/30 | توسطالهه فراهانی
9
|