1. خانه
  2. /
  3. کتاب عدل الحاقی

کتاب عدل الحاقی

نویسنده: آن لکی
4 از 1 رأی

کتاب عدل الحاقی

Ancillary Justice
ناموجود
33000
معرفی کتاب عدل الحاقی
رمان عدل الحاقی، رمانی علمی تخیلی است که در سال 2013 به چاپ رسیده است. رمان عدل الحاقی، اولین اثر آن لکی و آغازکننده ی سه گانه ی داستان های فضایی این نویسنده است. در سیاره ای دور و پوشیده از یخ، سربازی موسوم به برک، به پایان مأموریتش نزدیک و نزدیک تر می شود. سال ها پیش، او «عدل تورن» بود: یک کشتی فضایی غول پیکر با هوش مصنوعی ای که اجساد هزاران سرباز را در خدمت رادچ[امپراطوری فاتح و حاکم بر کهکشان]به کار می گرفت. اما روزی عملی خائنانه، همه چیز را تغییر داد و برک در قالب شکننده و آسیب پذیر بدن انسان، محصور شد. پس از این اتفاق، فقط و فقط یک هدف ذهن برک را به خود مشغول ساخت: انتقام از آناندر میانای که چندین بدن دارد و پادشاه تقریبا نامیرای امپراطوری رادچ است.
درباره آن لکی
درباره آن لکی
آن لکی، زاده ی ۲ مارس ۱۹۶۶، نویسنده ی اهل ایالات متحده آمریکا است. وی در رشته ی موسیقی در دانشگاه واشنگتن در سن لوئیس تحصیل کرده است. او به همراه همسر و یک فرزند دختر و یک پسر در سن لوئیس زندگی می کند. اولین رمانش به نام «عدل الحاقی» در سال ۲۰۱۳ با استقبال روبرو شد و در سال ۲۰۱۴ برنده ی جوایزی همچون جایزه ی هوگو و جایزه ی لوکس شده است.
ویژگی های کتاب عدل الحاقی
  • برنده جایزه ی لوکس برای بهترین رمان و جایزه ی هوگو سال 2014
نکوداشت های کتاب عدل الحاقی

قدرتمند.

New York Times

هیجان انگیز، تکان دهنده و هولناک.

Guardian

کتابی شگفت انگیز.

RT Book Reviews
قسمت هایی از کتاب عدل الحاقی

به سادگی محاسبات لازم را انجام دادم. حتی اگر تمام لباس هایم را هم از تن بیرون می آوردم و آن ها را به هم گره می زدم، طول شان بیش از پنج و هفت دهم متر نمی شد. زائده شیشه ای در نقطه ای پنهان از دید به سطح زیرین پل وصل بود. دریغ از کوچک ترین دستاویزی که سیواردن بتواند با کمک آن خود را بالا بکشد.

استحکام زائده های رنگی به اندازه خود پل نبود ،برآورد می کردم که مارپیچ قرمز ظرف سه الی هفت ثانیه زیر وزن سیواردن بشکند. گرچه این برآورد دقیق نبود، ولی شکی نبود که اگر دنبال کمک بروم، وقتی برخواهم گشت که دیگر دیر شده است.

اعماق پرتگاه همچون گذشته زیر لایه ای از ابر پنهان بود. قطر لوله های کف پرتگاه ناچیز بود [چه بسا کوچک تر از پهنای دو دست به پهلو گشاده ] و عمق شان دقیقا برعکس. سیواردن با آخرین رمق و نفسی که برایش باقی مانده بود صدا زد: «برک... می توانی کمکم کنی؟» خوب، دست کم از «کمکم کن!» بهتر بود. پرسیدم: «به من اعتماد داری؟»

مقالات مرتبط با کتاب عدل الحاقی
جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی
جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی
ادامه مقاله
آینده در حال، آکنده از خیال
آینده در حال، آکنده از خیال

در میان همه ی قالب های ادبی، تنها ژانر علمی تخیلی است که به تغییر به عنوان هسته ی اصلی شکل دهنده ی روایت خود می نگرد و داستان را در محیط جدید و جذاب جامعه ای متفاوت نقل می کند.

نظر کاربران در مورد "کتاب عدل الحاقی"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

اول که شروع به خوندن کتاب کردم به نظرم جذاب اما نامفهوم بود، چند فصل خوندم و بازم هم چنان قضایا و زمان رخ دادنشون برام گیج کننده بود. خصوصا اینکه با کلی عنوان و اسم هم روبرو میشدم توی هر فصل، که مطابق با این خلاقیت جالب و جذاب نویسنده، جنسیت صاحبشون هم معلوم نبود. من تا چند فصل اول واقعا تقریبا نمیدونستم چی به چیه، ولی بعد از اینکه سرچ زدم و خلاصه کلی داستانو خوندم فهمیدم به طور کلی با چی سر و کار دارم. و بعد بالاخره داستان برام واضح و بسیار بسیار جذاب شد. عدل الحاقی از اون دست داستانای پیچیده و پرتعلیقی بود که شاید با تصور کلی از ژانر علمی تخیلی یه ذره فاصله داشته باشه اما حقیقتا جزو جذاب‌ترین و بهترین داستان هایی بود که توی این ژانر خوندم. به نظرم از اون دست داستان هایی بود که میشه چند بار خوندش و هر بار یه نکته‌ی جدید کشف کرد. داستان واقعا خلاقانه بود و من با هر صفحه با خودم فکر میکردم که نویسنده اش چه ذهن جالبی داشته. فکر میکنم که عدل الحاقی از اون داستان هایی باشه که به مذاق همه خوش نیاد اما اونهاییم که به این کتاب علاقه مند بشن، احتمالا عمیقا از خوندنش رضایت خاطر خواهند داشت. برای من که همینطور بود. چون اوایل حس میکردم که خیلی با این داستان ارتباط نگرفتم ولی رفته رفته مدام خودمو بیشتر غرق در داستان پیدا کردم و وقتی به صفحه‌ی آخر جلد این جلد رسیدم، واقعا خوشحال بودم که تا آخر خوندمش. شخصیت پردازی‌های داستان واقعا یکی از بهترین بخش‌های کتاب بود. جوری که واقعا تک تکشون به یاد موندنی بودن. به خصوص شخصیت اصلی، برک، اسک یکم عدل تورن. جهان سازی، دیالوگ ها، شیوه‌ی پیش رفتن داستان، روایت اتفاقات، همه چیز واقعا خوندنی و دلپذیر بود. هرچند بازکم میگم که عنوان و اسم‌ها یه جاهایی واقعا گیج کننده بود و همون طور که گفتم ممکنه مطابق سلیقه‌ی همه نباشه، اما فکر میکنم از خوندنش پشیمون نشید. به هر حال بی دلیل جزو شاهکارهای ادبیات علمی تخیلی نیست! ❤ پ. ن: و فکر کنم وقتی داستانو خوندین متوجه بشید چرا مترجم این عنوانو برای داستان انتخاب کرده پ. ن2: از مترجم عزیز و ناشر هم بابت ترجمه‌ی این اثر زیبا ممنونم. امیدوارم به زودی جلدای بعدیش هم ترجمه و نشر بشن❤

1401/07/28 | توسطپسند - کاربر سایت
4
|

چه اسم مزخرفی مترجم استفاده کرده

1400/06/16 | توسطکامران سیاحی
0
|

داداش این اسم اصلی کتاب هستش

1399/02/06 | توسطعلی - کاربر سایت
1
|

اسمی که مترجم برای این کتاب انتخاب کرده خیلی بد و غیر قابل هضمه

1398/04/10 | توسطکاربر سایت
1
|