1. خانه
  2. /
  3. کتاب فونتامارا

کتاب فونتامارا

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.5 از 1 رأی

کتاب فونتامارا

Fontamara
انتشارات: نگاه
٪10
135000
121500
3.7 از 5 رأی

کتاب فونتامارا

Fontamara
٪10
210000
189000
0 از 1 رأی

کتاب فونتامارا

Fontamara
٪15
200000
170000
معرفی کتاب فونتامارا
فونتامارا رمانی از نویسنده ی ایتالیایی اینیاتسیو سیلونه است که در زمان پناهندگی اش از پلیس فاشیست در داووس سوئیس در سال 1933 نوشته شده است.
این رمان که اولین رمان سیلونه است و مشهورترین اثر وی محسوب می شود. با استقبال جهانی روبرو شد و بیش از یک میلیون و نیم نسخه به بیست و هفت زبان فروخت.
فونتامارا یک روستای کوچک و خیالی در مارسیکا در منطقه آبروزو است. مردم فونتامارا فقیر هستند و روستا آنقدر دور است که شهروندان از وقایع عمده اجتماعی مانند ظهور فاشیسم بی اطلاع هستند. یک شکاف عظیم بین دهقانان که اهالی فونتامارا هستند و کسانی که در شهر زندگی می کنند وجود دارد. آنها برای زنده ماندن روی زمین کار می کنند ، به عنوان ابزاری برای پیشرفت اقتصادی به مهاجرت روی می آورد و از وقایع خارج از شهر خود بی اطلاع هستند. آنها از بقیه ایتالیا جدا شده اند و از مدرنیته و فناوری جدید هیچ ندارند و مدام مورد سواستفاده قرار می گیرند.
سیلونه در کتاب فونتامارا رنجهای دهقانانی را توصیف می کند که هنوز تحت فئودالیسم زندگی می کنند و تحت رژیم جدید فاشیستی موسولینی بار سختی بیشتری می کشند. داستان آن با شوخ طبعی و تعلیق بیان شده است و به مضامینی چون سیاست و دین ، انقلاب و عرفان می پردازد. تلاش های مردم برای رهایی از چنگال این حکومت فاشیستی بسیار زیبا و خواندنی به تصویر کشیده شده است.
فونتامارا توسط منوچهر آتشی ترجمه شده و انتشارات علمی فرهنگی آن را منتشر کرده است.
درباره اینیاتسیو سیلونه
درباره اینیاتسیو سیلونه
سیلونه دوران کودکی را با فقر و تنگدستی گذراند و در زمین‌لرزه سال ۱۹۱۵ ایتالیا پدر و مادر و پنج برادر خود را از دست داد. در ۱۹۲۱ به حزب کمونیست ایتالیا پیوست و با دستگاه فاشیستی موسولینی به مبارزه پرداخت. در ۱۹۲۷ سفری به شوروی کرد و پس از بازگشت از آن سفر مانند همکاران دیگر خود آندره ژید و آرتور کوستلر و غیره راه مستقلی در پیش گرفت، چنان‌که در ۱۹۳۰ از حزب کمونیست استعفا داد. وی به علت فعالیتهای سیاسی ناگزیر شد در ۱۹۳۰ به سویس بگریزد و شاهکارهای خود مانند «نان و شراب» و «فانتامارا» و «دانه زیر برف» و «یک مشت تمشک» و «رازلوک» و «روباه و گل‌های کاملیا» را در آن دیار به رشته تحریر کشید. سیلونه در زمان جنگ جهانی دوم به وطن خود بازگشت و در نهضت زیرزمینی ضد فاشیسم علیه حکومت موسولینی مبارزه کرد.

در سال ۲۰۰۰ دو تاریخ‌نگار ایتالیایی به نام‌های داریو بیوکا و مائورو کانالی اسنادی را منتشر کردند که نشان می‌داد سیلونه از سال ۱۹۱۹ تا ۱۹۳۰ با نام مستعار سیلوستره برای پلیس فاشیستی ایتالیا خبرچینی می‌کرده‌است. انتشار این اسناد جنجال فراوانی برانگیخت. مطابق این اسناد پیوستن سیلونه به حزب کمونیست به قصد نفوذ در این سازمان بود، و او در دستگیری بخشی از رهبران حزب کمونیست نقش مهمی ایفا کرد.
قسمت هایی از کتاب فونتامارا

حوادث شگفتی که می خواهم بازگو کنم تابستان گذشته در «فونتامارا» به وقوع پیوست. من این نام را به دهکده قدیمی و گمنام کشاورزانی فقیر داده ام که نزدیک مارسیکا در شمال ناحیه ای موسوم به «دریاچه فوچینو»، در دره ای در فاصله میان سلسله کوه ها و تپه ها واقع شده است. من بعدا، دریافتم که این اسم، گاهی، با جزئی تغییرات، به شهرهای دیگر جنوب ایتالیا اطلاق می شود. موضوع مهم تر این که رویدادهای عجیبی که چنان صادقانه در این کتاب به ثبت رسیده، در چندین جا، البته به وجوه مختلف و در زمان های گوناگون، به وقوع پیوسته است.

علی هذا، همه کشاورزان فقیر پر تمام کشورها به هم شبیه اند. أنها مردانی هستند که زمین را بارور می کنند و از مشقت گرسنگی عذاب می کنند. همان هایی هستند که با نام های فلاح، پیله ورا، مزدور، موژیک و کافونی معروفند. آنها در سراسر جهان، ملیت و نژاد خاص خود را تشکیل میدهند و کلیسای خاص خود را می سازند. حتی اگر دوتای آنها هم به هم شباهت نداشته باشند.

مقالات مرتبط با کتاب فونتامارا
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب فونتامارا"
7 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب فوق‌العاده ایه، حتما پیشنهادش میکنم. کتاب‌های سیلونه مورد کم لطفی قرار گرفته و شایان توجه بیشتریه، بخصوص بخاطر مسائلی که بهش میپردازه (جدا از داستان و ادبیات قوی) که بشدت با جامعه ایران مرتبطه و آگاهی میده : در برخورد با زورگویان و متجاوزان در لباس حاکمان دینی یا سیاسی یا اشراف به دین و دعا نباید پناه نبرد بلکه تنها سلاح واقعی مبارزه فیزیکی و برخوردی جدی که پشتش آگاهی باشه، به هیچ عنوان نباید با چنین ابلیس هایی تن به مذاکره داد حتی لحظه ای، حتی اگر ما را دوست خطاب کنند، به ما دست بدهند و رویمان را ببوسند.... این تنها بخششی از مضامین متعددی است که در این کتاب عنوان شده. سارتر : من از قربانیانی که به جلادان خود احترام می‌گذرانند نفرت دارم.

1403/09/23 | توسطبنیامین یوسفی
0
|

ببخشید عزیزان ایران کتاب فونتامارا نشر امیرکبیر سانسور شده؟

1402/12/03 | توسطمیثاق ثابت
0
|

سریالش دهه هفتاد از تلویزیون پخش شد

1402/09/09 | توسطکامران سیاحی
0
|

من این کتابو به همراه نان و شراب و دانه‌ی زیر برف از انتشارات امیرکبیر تهیه کردم. امروز خوندن فونتامارا رو شروع کردم. خیلی تعریفشو شنیدم. امیدوارم از خوندنش لذت ببرم. و اما قیمت کتاب با توجه به جنس برگه‌ها و جلد شومیز خیلی بالاست.‌

1401/10/29 | توسطمعصومه نقویان - کاربر سایت
2
|
پاسخ ها

دوست عزیز بهتره از نان و شراب شروع کنی چون سه کتاب نان و شراب ، دانه زیر برف و فونتامارا به ترتیبی که نوشتم باید خوانده بشن

1401/12/15|توسطمبینا سعادت
3

درست شروع کردی دوست عزیز. اول همینو بخون، بعد نان و شراب و بعد هم دانه زیر برف. البته ترجمه نان و شراب چندان تعریفی نداره

1402/06/09|توسطالهه رشیدی نیا
2

فونتامارا داستان مردم ساده و بی‌آلایشی است که تقریبا می‌توان گفت هیچ‌چیزی ندارند و زندگی از همه سو به آن‌ها فشار آورده است. داستان کتاب از زبان اعضای یک خانواده روایت می‌شود که به همه دردهای موجود اشاره می‌کنند. سادگی و فقر مردم این روستا حد و اندازه ندارد و در مقابل میزان سواستفاده حکومت از آن‌ها هم انتها ندارد. مردم این روستا احتمالا فقیرترین مردمی هستند که در ادبیات آمده‌اند. حتی می‌توان گفت وضعیت آن‌ها وخیم‌تر از مردم داستان خوشه‌های خشم است.

1401/07/10 | توسطمحمدمهدی صفا
7
|

داستان این کتاب درباره مردم روستایی به نام فونتامارا هست. در این کتاب به خوبی به ظلم، ریاکاری و فساد حاکمان و همچنین عکس العمل مردم در قبال این شرایط پرداخته میشه. روایت جذاب نویسنده از وضعیت این روستا و نحوه مبارزات مردم کتاب را پرکشش ساخته.

1399/06/30 | توسطسمیرا ستوده
6
|

این رمان به شما هدف میده به شما مبارزه کردن رو یاد میده خواندن این رمان برای افرادی مثل ما واجبه چون معتقده زندگی با مبارزه معنا پیدا می‌کنه

1399/04/07 | توسطمحمدعلی یعقوبی
9
|
پاسخ ها

بله چون آزادی تمرینی هر روزه است.

1401/10/14|توسطکاربر سایت
1