اینیاتسیو سیلونه در این کتاب شاهکار آفریده است. شوخ طبعی سیاسی ای که می توان به شباهتش با آثار آریستوفان، سوئیفت و والتر اشاره کرد.
نثری شاهکار که با مشت های برهنه به اساسی ترین مشکلات روزگار ما حمله می کند.
شاید دانستن این که به بیماری مردان بزرگ تاریخ مبتلا هستید تسکینی برای شما باشد، چون همهی دیکتاتورها از سزار تا هیتلر دچار سردردهای مزمن بوده اند.این نکته اهمیت به سزایی دارد، به دلیل اینکه در مورد بعضی از دیکتاتورها، تنها دلیلی است که اثبات میکند آن ها سر داشته اند.
خودکامگی میرسانند. همانطور که در بعضی اشکال بدوی زندگی، شیء تعیین کننده حالت است: "طعمه ماهی را میگیرد، نه ماهی طعمه را." می شود گفت که، در نهایت، هر ملتی لایق همان دولتی است که دارد. در واقع، آیا هرگز دیده شده که ملت آزادهای مدتی طولانی تسلیم استبداد شود یا ملت رام و سر به زیری به آزادی دست یابد؟
انقلاب صندوقچه ی سحر آمیز نیست که انسان هر وقت دلش خواست در آن را باز کند و چیزی از آن بیرون بکشد. تجربه به ما نشان داده که انقلاب با ارتش صورت می گیرد و نه علیه ارتش؛ با اسلحه و نه بدون اسلحه.
اگه مث من انتظار داشته باشید با همون قلم جذابی مواجه بشید که در بقیهی آثار سیلونه هست، انتظارتون برآورده نمیشه. شخصا نتونستم ارتباط بگیرم
این ترجمه کامل نیست و بخشهای زیادی از متن اصلی حذف شدن متاسفانه! یک فصل کامل برداشته شده و فصول موجود ناقص هستند!
کتاب فوق العاده ای هست بخصوص برای کسانی که به تاریخ و سیاست علاقه دارم که تاریخ دیکتاتوری رو در غالب گفتگو بین سه شخصیت بیان میکنه من پیشنهاد میکنم یک مطالعه درباره مکاتب سیاسی داشته باشید بعد به سراغ این کتاب بیایید که باعث گیرایی بیشتر کتاب بشه
هی روزگار همش حقیقته
کتابی فوق العاده در دسته نا داستانهای سیلونه
این کتاب درباره دلایل وجود فاشیسم و دیکتاتورها هست. شخصیتهای اصلی کتاب که دو آمریکایی هستند به بحث و گفتگو درباره شخصیت و طرز فکر دیکتاتورها و رویکرد اونا در مواجه با مردم میپردازن. کتابی خواندنی برای علاقمندان به سیاست.