1. خانه
  2. /
  3. کتاب جغدها آمده اند ما را ببرند

کتاب جغدها آمده اند ما را ببرند

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.8 از 1 رأی

کتاب جغدها آمده اند ما را ببرند

The Owls Have Come to Take Us Away
٪15
110000
93500
3.5 از 1 رأی

کتاب جغدها آمده اند ما را ببرند

The Owls Have Come to Take Us Away
٪15
140000
119000
معرفی کتاب جغدها آمده اند ما را ببرند
کتاب «جغدها آمده اند ما را ببرند» رمانی نوشته «رونالد اسمیت» است که اولین بار در سال 2019 چاپ شد. پسری دوازده ساله به نام «سایمن» همیشه خیال پرداز بوده است—او عاشق بازی های ویدیویی است و خواندن رمان های فانتزی، و حتی دارد کتاب خودش را درباره پریان و سگی سخنگو می نویسد. وقتی «سایمن» مشغول انجام دادن این کارها نیست، زمانش را با خیال پردازی درباره موجودات بیگانه سپری می کند. او هنگام سفری تفریحی به همراه پدر و مادرش، از هوش می رود و وقتی به هوش می آید، مطئمن می شود که او را ربوده اند. اما وقتی «سایمن» ماجرا را برای والدینش تعریف می کند، با بی توجهی پدر و مادرش مواجه می شود. «سایمن» ترسیده اما تصمیم گرفته که بفهمد آیا موجودات بیگانه واقعی هستند یا نه.
درباره رونالد ال اسمیت
درباره رونالد ال اسمیت
رونالد ال اسمیت نویسنده کتاب کودکان در آمریکا است. او نویسنده Hoodoo (2015) ، The Mesmerist (2017) ، و Black Panther: The Young Prince (2018) است. اسمیت برای هودو جایزه Coretta Scott King / John Steptoe را برای استعداد جدید از انجمن کتابخانه های آمریکا دریافت کرد. اسمیت در ماین در یک خانواده نظامی متولد شد که به طور مکرر نقل مکان می کرد. او همچنین در ژاپن، آلاباما، میشیگان، واشنگتن دی سی، کارولینای جنوبی و سایر مناطق زندگی می کرد. عشق او به رمان های فانتزی و علمی تخیلی از همان کودکی آغاز شد، اما او ابتدا به عنوان نویسنده در تبلیغات فعالیت می کرد قبل از اینکه به نوشتن داستان های کودکانه روی آورد.
نکوداشت های کتاب جغدها آمده اند ما را ببرند

داستانی وهم آلود و چندلایه با شخصیت اصلی که مخاطبین کم سن و سال با او ارتباط برقرار خواهند کرد.

School Library Journal

رمانی که به شکل لذت بخشی ترسناک است.

Barnes & Noble

با نقطه اوجی که ترس را تا مغز استخوان مخاطبین خواهد برد.

The Horn Book
قسمت هایی از کتاب جغدها آمده اند ما را ببرند

اولین باری که مطلبی درباره آدم فضایی ها خواندم، در یکی از کتاب های بابا به اسم «ارتباط با فرازمینی ها» بود که مو به تنم سیخ کرد. روی جلد کتاب، عکس یک آدم فضایی بود با چشم های حشره ای درشت و یک شکاف کوچک به جای دهانش. دماغش هم فقط دو تا سوراخ ریز بود.

بابا می گفت این ها همه اش من درآوردی است یا این که نویسنده کتاب دیوانه بوده و باید خودش را به پزشک نشان می داده؛ ولی وقتی کتاب را شروع کردم، دیگر نمی توانستم از آن دست بکشم.

صورتم را به کامپیوتر نزدیک تر کردم. عالی شد! زمانبندی مامان حرف نداشت. توی بازی، یک گروه «گورخیز» داشتند به سمتم می آمدند. انگشتم را روی دکمه حمله فشار دادم و کلی جادوجمبل به طرفشان فرستادم. فریاد کشیدم: «آها! بیا!» بوووم، بنننگ! یک عده از آن ها در ابری از غبار بنفش فرو رفتند. بعد، از صحنه نبرد فرار کردم و به دور از هر تهدید دیگری، نزدیک یک رودخانه جوشان مخفی شدم.

مقالات مرتبط با کتاب جغدها آمده اند ما را ببرند
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت
ژانر فانتزی، پرورشگاه تخیل و خلاقیت

زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب جغدها آمده اند ما را ببرند" ثبت می‌کند