1. خانه
  2. /
  3. کتاب تو هیچ گپ نزن

کتاب تو هیچ گپ نزن

3.25 از 2 رأی

کتاب تو هیچ گپ نزن

Do not talk
انتشارات: نشر چشمه
ناموجود
5500
معرفی کتاب تو هیچ گپ نزن
نویسنده در این کتاب می کوشد فرهنگ و آداب و رسوم افعانستان را با توجه به جنگ های داخلی این کشور در دوران های قبل و بعد از طالبان، به درونمایه های اصلی داستان های این کتاب تبدیل کند. در 7 داستان از 9 داستان کوتاه این کتاب به جنگ ها و اوضاع داخلی افعانستان پرداخته شده و پنج داستان این مجموعه به دوران های قبل و بعد از حکومت طالبان است.» در قسمتی از داستان می خوانیم: «هشت نفر بودیم ما که پای نداشتیم و هیچ وقت از کوه پایین شده نمی توانستیم. می ترسیدیم ما که مبادا از آن جا لول بخوریم وقت پایین شده از کوه و تا به پایین که می رسیم، چیزی از بدن های بدون پای ما نماند و همه در بین سنگ ها قسمت شوند و حتا گورستان را هم کلان تر نتوانیم. هشت نفر بودیم ما که پای نداشتیم و دانه های کمسایی دو - شش و دو - پنج می آمد، شاه بودیم و دو - چهار و دو - دو که می نشستند به زمین می نشاندمان. دانه های کمسایی قوماندان شده بودند و در هر کاری بازی می کردیم ما و آن که نمی باخت، شاه می شد و دیگران مان گوش به فرمان تا وقتی که دیگری دو - شش می آورد و جای ها عوض می شد. هشت نفر بودیم ما و ..
درباره محمدحسین محمدی
درباره محمدحسین محمدی
محمد حسین محمدی (متولد ۱۳۵۴ خورشیدی، مزارشریف) یکی از نویسندگان ادبیات معاصر افغانستان است. محمد حسین محمدی دربارهٔ سالروز تولدش می‌گوید:

محمدحسین محمدی هستم ـ و به قول ما افغان‌ها: محمدحسین ولد قنبرعلی ـ پدرم می‌گوید: ۱۳۵۴ به دنیا آمده‌ای ـ چلهٔ تابستان بوده گویی ـ اما در تذکره‌ام نوشته‌اند: ۱۷ سالهٔ ۱۳۷۵ و در کارت مهاجریی که داشتم، سالی دیگر را نوشته‌بودند و در گذرنامه‌ام سالی دیگر… و من مانده‌ام کی به دنیا آمده‌ام؛ مگر یک آدم چند بار به دنیا می‌آید؟!
مقالات مرتبط با کتاب تو هیچ گپ نزن
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
توصیه های «جویس کارول اوتس» درباره هنر خلق «داستان کوتاه»
ادامه مقاله
6 دلیل برای خواندن داستان های کوتاه
6 دلیل برای خواندن داستان های کوتاه

ضرباهنگ سریع، طرح داستانیِ یک وجهی، و وجود ایجاز از ویژگی های «داستان های کوتاه» هستند

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تو هیچ گپ نزن" ثبت می‌کند