1. خانه
  2. /
  3. کتاب جدال گفتمانی اسلام و مسیحیت در جنبش صلیبی

کتاب جدال گفتمانی اسلام و مسیحیت در جنبش صلیبی

3.1 از 1 رأی

کتاب جدال گفتمانی اسلام و مسیحیت در جنبش صلیبی

Islam and Christianity
٪15
210000
178500
معرفی کتاب جدال گفتمانی اسلام و مسیحیت در جنبش صلیبی
جنبش صلیبی در قرن‌های یازده تا سیزده میلادی فصل مهمی از تاریخ مسیحیت، اروپای غربی و شرق دریای مدیترانه است. جنگ‌هایی که متولیان کلیسای مغرب‌زمین با استناد به متون مقدس ضرورت آن را توجیه و سیاستمداران و شوالیه‌های اروپا «برای فرار از بحران‌های داخلی» آن را نمایندگی و راهبری می‌کردند. این جنبش به پشتوانه‌ی ایده‌ی «مردن برای مسیح»، که برای مسیحیان تصوری زیبا بود، شکل گرفت. جنگ‌هایی که به تعبیر ادوارد گیبون هم ثروت اروپای غربی را مکید و هم جان انسان‌هایی را گرفت که می‌توانستند روابط دوستانه‌ای با دنیای اسلام برقرار سازند.
کتاب حاضر، که تألیفی درخور توجه به قلم تاریخدانی ایرانی، دکتر عبدالله ناصری طاهری (متولد ۱۳۳۹) است، جدال گفتمانی بین مورخان پیشین مسلمان، مسلمانان غیرمورخ و مورخان مسیحی معاصر این جنبش را بادقت و براساس منابع متعدد و معتبر واکاوی و تحلیل کرده است.
درباره عبدالله ناصری طاهری
درباره عبدالله ناصری طاهری
عبدالله ناصری طاهری متولد سال 1339، نویسنده، مترجم و پژوهشگر حوزه تاریخ و عضو هیأت علمی دانشگاه الزهراء «گروه تاریخ و تمدن ملل اسلامی» است و مهم‌ترین آثار او شامل «بیت المقدس شهر پیامبران»، «بعلبک و حلب»، «علل و آثار جنگ‌های صلیبی»، «نقش اسماعیلیان در جنگ‌های صلیبی»، «تاریخ جنگ‌های صلیبی»، «فاطمیان در مصر»، «دولت ایوبیان»، «دولت سلجوقیان»، «مقدمه‌ای بر تاریخ مغرب اسلامی»، «هفت قلم از تاریخ» ، «جهانگردان مسلمان در قرون وسطی»، «مقدمه‌ای بر اندیشه سیاسی اسماعیلیه» و «گاه شمار ایران و اسلام»، می‌باشد.
دسته بندی های کتاب جدال گفتمانی اسلام و مسیحیت در جنبش صلیبی
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب جدال گفتمانی اسلام و مسیحیت در جنبش صلیبی" ثبت می‌کند