"ماهرانه روایت آشنا را بازخوانی می کند و سپس چیز جدیدی اضافه می کند: هوگو چاوز رئیسی وحشتناک بود ، و هرج و مرج اداری را از میز کار خود در کاخ ریاست جمهوری ساطع می کرد. عوارض ناشی از این سو مدیریت ، ونزوئلا پس از چاوز را تعیین می کند."
"کارول نشان می دهد که چگونه درک نامناسب و دستکاری عمدی چاوز در اقتصاد با ریختن بدبختی بر سر افرادی که قصد داشتند آنها را نجات دهند را پایان داد. ما در این روایت زنده ، دولتی را می بینیم که در شکست هایش شکسپیر است.
فرمانده قیافه دلخور و رنجیده ای به خودش گرفت و گفت: «بولیوار موقعی که تازه ازدواج کرده بود در همین محل، دقیقا در همان خانه ای که دو بالکن دارد، زندگی می کرد. و حالا این ساختمان به چند فروشگاه تبدیل شده! مصادره اش کن!» تشویق حضار شدت گرفت، و رودریگوئز هم برای این که پا به پای ریتم تشویق ها جلو رود گفت: «بله جناب پرزیدنت؛ چراکه نه!» فرمانده به ساختمان دیگری اشاره کرد و گفت: «این ساختمانی که در این جاست، مال کیست؟»
خطوط آهن، پادگان ها و مدارس ساخته شدند. و سپس در دهه ۱۹۷۰ قیمت نفت چهار برابر شد و با درآمدهای حاصل از فروش آن آسمانخراش ها، فروشگاه های بزرگ زنجیره ای، و متروی کاراکاس ساخته شد. ثروتمندان ونزوئلایی برای خریدهای آخر هفته شان به میامی آمریکا پرواز می کردند. آنها در میامی مثل ریگ صحرا پول خرج می کردند. فروشندگان میامی هرگاه مشتری پولداری از ونزوئلا به فروشگاه هایشان می آمد این جمله را از زبانش میشنیدند: «این چقدر ارزان است، دوتا ازش میخواهم!» توکیسه های ونزوئلایی در ایالتهای جنوبی آمریکا معروف بودند به ولخرجی و ریخت و پاش های آنچنانی، دهقانان از نقاط مختلف کشور به کاراکاس مهاجرت کردند و در تپه های مشرف به پایتخت و دیگر شهرهای شمالی سکنا گزیدند.
چاوز اشتری
چرا نمیچاپی ؟
چاوز برادر شیری احمدی نژاد
چاپ کنید دیگه ببم جان
چراچند ساله چاپ نشده ؟
سی چه چاپ نیکنی ؟
لطفأ تجدید چاپ کنید
چرا تجدید چاپ نمیشه ؟
کتاب فرمانده نمیشه با سایر کتابهای آقای اشتری مقایسه کرد به نظرم کتاب درجه ۲ بود کتاب درباره ونزوئلا و چگونگی به قدرت رسیدن هوگو چاوز و رهبری وی میباشد
خودمون بلد بودیم که کتاب درباره ونزوئلا و هوگو چاوز هست چیز جدیدی بگو
مساله ونزوئلا و امریکای لاتین پیچیدهتر از کتاب هست. نویسنده درک دقیقی از ماجرا نداشته. ونزوئلا خلاف اون چیزی تو ایران درباره اش میگن کشور مهمی در آمریکای لاتین هست و عقبه عجیبی داره و تحولات اون در ۱۵۰ ساله اخیر چم و خمهای بسیاری داره. ونزوئلا رو باید از نزدیک دید.