کتاب جزیره پنگوئن ها

Penguin Island
کد کتاب : 15683
مترجم :
شابک : 978-9640018316
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 436
سال انتشار شمسی : 1401
سال انتشار میلادی : 1908
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 10
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب جزیره پنگوئن ها اثر آناتول فرانس

«جزیره پنگوئن ها» به قلم «آناتول فرانس» به سبک یک کتاب دایره المعرف مانند تاریخی قرن 18 و 19 نوشته شده است ، که مربوط به روایت های بزرگ ، افسانه پردازی قهرمانان و ملی گرایی رمانتیک است. این در مورد یک جزیره ساختگی است که در سواحل شمالی اروپا وجود دارد. داستان جذاب این کتاب از آنجا آغاز می شود که یک راهب متمرد و مبلغ مسیحی در جزیره فرود می آید و ساکنین آنجا را نترس و نوعی جامعه مشرکان قبل از مسیحیت می پندارد. او در اینجا به طور استعاری عمدتا نابینا از بازتاب یخ قطبی و تا حدودی ناشنوا از خروش دریا و چون حیوانات را با انسان اشتباه گرفته است ، آنها را تعمید می دهد. این مسئله مشکلی را برای خداوند ایجاد می کند ، که به طور معمول فقط اجازه تعمید انسان را می دهد. او پس از مشورت با مقدسین و متکلمان در بهشت ، معضل را با تبدیل پرندگان تعمید یافته به انسان حل می کند و به هر یک روح می بخشد.

بنابراین تاریخ پنگوئن ها آغاز می شود ، و از آنجا به بعد این تاریخچه آیینه ای از فرانسه (و به طور کلی اروپای غربی ، از جمله مناطق آلمانی زبان و جزایر انگلیس) است. روایت از دوره مهاجرت ("دوران تاریکی") ، زمانی که قبایل ژرمنی برای ایجاد سرزمین بین خود به طور مداوم می جنگیدند ، شروع می شود.

کتاب جزیره پنگوئن ها

آناتول فرانس
آناتول فرانس (Anatole France)‏ (۱۶ آوریل ۱۸۴۴ – ۱۲ اکتبر ۱۹۲۴) تخلص ژاک آناتول فرانسوا تیبو از نویسندگان برجسته فرانسوی است.نام اصلی او آناتول فرانسوا تیبو (François-Anatole Thibault) است. این نویسنده را پادشاه نثر فرانسه لقب داده‌اند. او در ۱۸۴۴ در پاریس زاده شد و در سال ۱۹۲۴ درگذشت. وی پسر کتاب فروشی به نام «فرانسوا» بود که نام مستعار «فرانس» را از او گرفته‌است. او تحصیلات خود را به‌طور رسمی ادامه نداد و شخصاً مطالعه می‌کرد. فرانس...
قسمت هایی از کتاب جزیره پنگوئن ها (لذت متن)
خوب به یاد دارم هنگامی که نخستین بار نام کتاب جزیره پنگوئن ها را شنیدم گمان بردم که حاصل تحقیقات پژوهنده ای است درباره این پرندگان جالب قطبی و کتابی است در حدود زنبور عسل و موریانه ها اثر موریس مترلینگ، و چون مقدمه آن را خواندم تصور کردم که هدف آناتول فرانس نوشتن تاریخ گونه ای بوده است درباره رویدادهای زندگی گروهی خاص با روشی ابتکاری و نو، اما وقتی که برگی چند از متن کتاب را به دقت مطالعه کردم، نادرستی پندارهای پیشینم آشکار شد و دانستم که این کتاب اگر چه تاریخ است، تاریخ قومی خاص نیست، بلکه روح راستین تاریخ بشر است. گفتم «روح تاریخ»، چرا که تاریخ همانند موجود زنده ای است که حوادث تلخ و شیرین گیتی کالبد آن را تشکیل می دهند، اما «روح» آن مجموعه علتهای حقیقی و پیوندهای ناآشکاری است که اساس پیشامدهای روزگار را به وجود می آورد و درک آن کاری آسان نیست. بنابراین اگر به کتاب های تاریخ بنگریم اغلب چیزی جز نقل کشمکش های پادشاهان و توطئه های آنان نیست که البته آن هم در بسیاری از موارد به اصطلاح قلم در دست دوست یا دشمن بوده و حقایق امور در پرده ای از منافع شخصی یا اغراض حیوانی به کلی ناشناخته مانده و یا تحریف شده است.