برخی از محبوب ترین و پرفروش ترین نویسندگان در دنیای ادبیات، تمام مسیر حرفه ای خود را با به کارگیری هویت هایی جایگزین خلق کرده اند.
مطالعه ی آثار اولیه ی «اورول»، برای درک دو اثر برجسته ی او «مزرعه حیوانات» و «1984» ضروری است.
در این مطلب به تعدادی از برجسته ترین نویسندگان بریتانیایی می پردازیم که آثارشان، جایگاهی ماندگار را در هنر ادبیات برای آن ها به ارمغان آورده است.
در دست گرفتن جایزه نوبل ادبیات برای همه نویسندگان یک آرزو و رویا است. اما این رویا برای همه محقق نشد.
کتاب «مزرعه حیوانات» قصد دارد نظام های سیاسی و ساز و کارهایشان را به نقد بکشد
کتاب «1984» که بدون تردید یکی از برترین آثار تعریف کننده ی قرن بیستم به حساب می آید، داستانی با جذابیت های دائمی است و همیشه ارتباط خود را با شرایط متغیر دنیای پیرامون حفظ کرده است.
اورول دقیقا به درستی چهره ناسیونالیسم را شناخته بود، نیرویی دیگرستیز که جهان را در قرن بیستم گرفتار دو جنگ ویرانگر ساخت و علاوه بر اروپا دیگر کشورهای جهان را گرفتار ساخت. جهان بینی ناقص مبتنی بر خودشیفتگی و تحقیر دیگران، با این اندیشهها نه تنها همدلی میان مردمان را باعث نشدند بلکه باعث جدایی بیشتر و نفرت بین مردم را فراهم آوردند. جهان بینی که با تخیل پردازی پیرامون ادبیات و فرهنگی خودی عادت به ندیده شدن دیگران دارد، با تفکری سطحی به قضاوت دیگران پرداخته و چه میداند در تاریخ و گذشته دیگر مردمان چه ارزش هایی نهفته است و برای آن چه دلایلی دارند. برای هیتلر مردمان آریایی اش مهم بودند اما در پس یهودستیزی اش دنیایی از بی اطلاعی نهفته بود. برای همفکر ایرانی اش عرب مظهر عقب افتادگی بود اما تحقیقات امروزی نشان میدهد که تاریخنگاری دنیای آن روز چقدر در اشتباه بود، وقتی به کارهای ژولین روبن، هویلند و دیگران نگاهی میاندازیم.
مزخرف نوشتی عامل آوارگی و کشتار و جنگ و بدبختی میلیونها انسان افرادی بودند که ضدناسیونالیست بوده وهستند مثل شما۵۷تیها و داعش و طالبان و کمونیستها وتوده ایها و...
بله. هیتلر و موسولینی و ژنرال فرانکو همه شان مسلمان و انترناسیونالیست بودند و ملی گرایی برایشان یک مفهوم بی معنا بود و هانا آرنت و هابسباوم همه شان در اشتباه بودند که این رهبران اروپایی را به ناسیونالیسم متهم کردند.