یک تجربه ی کتابخوانی کاملا متفاوت.
مسحورکننده.
شاهکاری حقیقی.
دوست دارم تصور کنم جهان، یه ماشین خیلی بزرگه. می دونی، ماشین ها هیچوقت اجزای اضافی ندارند. پس به نظرم اگر جهان یه ماشین بزرگ باشه، من باید به خاطر دلیلی اینجا باشم. و این یعنی تو هم به خاطر دلیلی اینجا هستی.
زمان می تونه انواع و اقسام حقه ها رو روت اجرا کنه. توی یه چشم به زدن، بچه ها می رن توی کالسکه ها و تابوت ها می رن زیر خاک، جنگ های مختلف با پیروزی و شکست به پایان می رسن، بچه ها مثل پروانه ها به آدم بزرگ ها تغییر شکل می دن.
هوگو فکر کرد که حتی اگر همه ی ساعت های توی ایستگاه هم از کار بیفتند، زمان نخواهد ایستاد. حتی اگر واقعا می خواستی این اتفاق بیفته. مثل الان.
داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.
چه اتفاقی می افتد وقتی دو ژانر علمی تخیلی و فانتزی، و انتظارات متفاوتی که از آن ها داریم، در تار و پود یکدیگر تنیده شوند؟
زمانی در تاریخ بشر، تمامی آثار ادبی به نوعی فانتزی به حساب می آمدند. اما چه زمانی روایت داستان های فانتزی از ترس از ناشناخته ها فاصله گرفت و به عاملی تأثیرگذار برای بهبود زندگی انسان تبدیل شد؟
سلام این کتاب خیلی خوب هست
نام تصویرگر به عنوان یکی از مولفین کتاب تصویری حتما باید در مشخصات کتاب نوشته شود، در این سایت تا جایی این روند ادامه پیدا کرده که وقتی نویسنده و تصویرگر یکی بوده نام هیچ مولفی ذکر نشده! در سایت شما به نظر میرسه جایگاه مترجم از تصویرگر که یکی از مولفین محسوب میشود بالاتر است! لطفا در شیوه کارتان بازنگری کنید.
سلام و وقت به خیر. متشکریم از تذکر و انتقادتون. این موضوع در دست بررسی و اقدام است که حتما تصویرگر به شناسنامه و معرفی کتابها در سایت اضافه شود. باز هم از حسن توجه شما ممنونیم
به نظر من حتما بخوانید 🙂