1. خانه
  2. /
  3. کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ

کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.2 از 1 رأی

کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ

آنچه پزشکان، پرستاران و خانواده ها از بیماران رو به مرگ می آموزند
On Death and Dying
٪15
43000
36550
3.2 از 1 رأی

کتاب پایان راه

(پیرامون مرگ و مردن)
On Death and Dying
ناموجود
60000
معرفی کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ
کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ، اثری نوشته ی الیزابت کوبلر راس است که نخستین بار در سال 1969 انتشار یافت. اطلاعات ارزشمند این کتاب که یکی از مهم ترین پژوهش های روانشناسانه ی قرن بیستم به حساب می آید، از سمینار معروف دکتر کوبلر راس در رابطه با مرگ و زندگی به وجود آمد. دکتر کوبلر راس در این کتاب تأثیرگذار، برای اولین بار به کاوش در پنج مرحله ی واکنش به اندوه و مرگ می پردازد: انکار، خشم، چانه زنی، افسردگی و پذیرش. او از طریق مصاحبه ها و گفت و گوهایی ساده و قابل فهم، درکی بهتر از تأثیرات مواجهه با مرگ و اندوه را بر بیماران، پزشکان درگیر در فرآیند درمان و خانواده ی بیماران در اختیار مخاطبین قرار می دهد و چگونگی داشتن واکنش هایی درست در چنین شرایط سختی را برای مخاطبین تببین می کند.
درباره الیزابت کوبلر راس
درباره الیزابت کوبلر راس
الیزابت کوبلر راس، زاده ی 8 جولای 1926 و درگذشته ی 24 آگوست 2004، روانپزشک و نویسنده ای سوییسی – آمریکایی بود. کوبلر راس در سال 1957 از دانشکده ی پزشکی دانشگاه زوریخ فارغ التحصیل شد. او نوزده مدرک افتخاری را از نهادهای درمانی معتبر جهان دریافت کرد و تا سال 1982، به تخمین خودش، به حدود 125000 دانشجو در کالج ها، سمینارها، دانشکده های پزشکی، بیمارستان ها و نهادهای اجتماعی در رابطه با مرگ آموزش داده بود.
ویژگی های کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ
  • از کتاب های پرفروش روانشناسی و پزشکی در آمریکا
نکوداشت های کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ

یک اثر کلاسیک تحول آفرین درباره ی پنج مرحله ی اندوه.

Amazon

درسی ژرف برای زندگان.

Life Magazine

اثری که درست به اندازه ی چهل سال پیش، بااهمیت باقی مانده است.

The Huffington Post
قسمت هایی از کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ

مدت زمانی که هر کسی از مکانیسم های دفاع روانی استفاده می کند، متفاوت بوده، گاه این مکانیسم ها جای یکدیگر را گرفته و در مواردی حضور همزمان دارند. اما وجه اشتراک مراحل فوق، امیدواری است. همان طور که بچه های اردوگاه های کار آلمان نازی، با تحمل شرایط ناگفتنی، چراغ امید را در دل های کوچکشان روشن نگه می داشتند. البته لازم به ذکر است که از میان پانزده هزار کودک، فقط صد نفر زنده ماندند.

نکته ی تأثیرگذاری که از مصاحبه با بیماران رو به مرگ فهمیدیم، این بود که حتا واقع بین ترین آن ها احتمال ضعیفی برای درمان یا کشف داروی جدید و به نتیجه رسیدن تحقیقات در دقیقه ی نود قائل بودند. همین امیدهای لحظه ای، تحمل روزها، هفته ها و ماه ها رنج و عذاب را ممکن می سازد. بیمار احساس می کند ورای درد و رنج وی، معنا و مفهومی وجود دارد و اگر بتواند اندکی بیشتر تاب بیاورد، به نتیجه ی مطلوب می رسد. گاه پرتو امیدی به دل بیمار می تابد که: شاید این ها کابوس باشد یا ممکن است یک روز صبح که از خواب بیدار می شود، به وی مژده بدهند که می خواهند داروی جدید و موثری را روی او، به عنوان اولین بیمار، امتحان کنند.

مقالات مرتبط با کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم

مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد

چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

نظر کاربران در مورد "کتاب همدلی با بیماران رو به مرگ"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

با سلام با خوندن این کتاب به خودم میگم کاش خیلی زودتر این کتاب رو مطالعه میکردم تا برخورد مناسب رو تو این نوع تجربه‌ها داشتم

1401/11/07 | توسطاسماعیل حمیدی
1
|