1. خانه
  2. /
  3. کتاب کم عمق ها

کتاب اینترنت با مغز ما چه می کند ؟

نویسنده: نیکلاس کار
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.5 از 3 رأی

کتاب اینترنت با مغز ما چه می کند ؟

تجربه و هنر زندگی 18
The Shallows
انتشارات: گمان
٪10
320000
288000
3.9 از 1 رأی

کتاب کم عمق ها

اینترنت با مغز ما چه می کند
The Shallows: What the Internet Is Doing to Our Brains
انتشارات: مازیار
ناموجود
120000
معرفی کتاب کم عمق ها
کتاب کم عمق ها، اثری نوشته ی نیکلاس کار است که اولین بار در سال 2010 به چاپ رسید. شواهد علمی و تاریخی نشان می دهند که مغز ما در واکنش به تجاربمان تغییر پیدا می کند. تکنولوژی هایی که از آن ها برای به دست آوردن، ذخیره کردن و به اشتراک گذاشتن اطلاعات استفاده می کنیم، به معنای واقعی کلمه، مسیرهای جدیدی در شبکه ی گسترده ی نورون ها به وجود می آورند. نیکلاس کار در این کتاب توضیح می دهد که اینترنت، برخلاف کتاب ها که نقش بسزایی در افزایش تمرکز در افراد دارند، مروج نمونه برداری های پراکنده از اطلاعات، آن هم از منابعی متعدد است. نویسنده بیان می کند که قواعد حاکم بر اینترنت، همان چارچوب های حاکم بر دنیای صنعت است: سرعت، کارآمدی، و تولید و مصرف بهینه. اما اکنون اینترنت در حال انجام کار دیگری نیز هست و آن کار، القای تصویر مورد نظر خود از جهان به ما است.
درباره نیکلاس کار
درباره نیکلاس کار
نیکلاس کار، زاده ی سال 1959، نویسنده ای آمریکایی است که کتاب ها و مقالاتش بر موضوعات مربوط به تکنولوژی، تجارت و فرهنگ تمرکز دارند. کار در سال 2003 و با مقاله ای منتشر شده در ژورنال تجاری دانشگاه هاروارد نام خود را مطرح کرد. او به خاطر نوشتن کتاب «کم عمق ها» نامزد نهایی جایزه پولیتزر غیرداستانی در سال 2011 شد.
ویژگی های کتاب کم عمق ها
  • از پرفروش ترین کتاب های نیویورک تایمز
  • نامزد نهایی جایزه پولیتزر غیرداستانی
نکوداشت های کتاب کم عمق ها

کتابی که شیوه ی تفکر ما نسبت به رسانه ها و ذهن خودمان را برای همیشه تغییر خواهد داد.

Goodreads

کاوشی تفکربرانگیز از پیامدهای فیزیکی و فرهنگی اینترنت.

Pulitzer Prize Committee

شرحی ضروری و قابل فهم از این که ما اکنون چگونه فکر می کنیم.

Salon
قسمت هایی از کتاب کم عمق ها

تعاملی بودن اینترنت، ابزارهای جدید نیرومندی را برای یافتن اطلاعات، بیان فکر و احساسمان و محاوره با دیگران در اختیارمان می گذارد. در کنار آن، ما را به موش های آزمایشگاهی هم بدل می کند که مدام اهرم هایی را می کشیم تا قرص های کوچکی از غذای فکری یا اجتماعی پاداش بگیریم.

وقتی به کامپیوترها تکیه می کنیم تا به جای ما، دنیا را برایمان درک کنند، این هوش خود ما است که به سطح هوش مصنوعی تنزل پیدا می کند.

وقتی یک کتاب به یک دستگاه متصل به اینترنت منتقل می شود، تبدیل به چیزی بسیار شبیه به صفحات وب می شود... به قول جان آپدایک مرحوم، هیجانش را از دست می دهد و در آب های آشفته ی اینترنت حل می شود.

مقالات مرتبط با کتاب کم عمق ها
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم
چگونه با روانشناسی، داستان های بهتری خلق کنیم

«روانشناسی» برای بسیاری از نویسندگان، موهبتی بزرگ است و بینشی ارزشمند را درباره ی چگونگی کارکرد ذهن انسان به آن ها می بخشد.

نظر کاربران در مورد "کتاب کم عمق ها"
9 نظر تا این لحظه ثبت شده است

من از کتاب لذت بردم و یادگرفتم . به ویژه تله خرگوشی لینک که خودم درگیرش بودم. تاریخچه جالب کتاب‌های دیجیتال. اهداف شرکت گوگل. برای من کتاب آموزنده ای بود.

1403/10/01 | توسطمرضیه نظری مقدم
0
|

نخونده فهمیدم چی گفته از نظرات حضرات مشخصه .

1403/05/06 | توسطکاربر سایت
0
|

به نظرم موضوعی بود که واقعا باید درباره آن فکر کنیم بیشتر حالت پژوهشی داشت جالب بود.

1402/09/15 | توسطسمانه - کاربر سایت
0
|

کتاب یه کتاب پژوهشی هستش که علاوه بر نظرات و ایده‌های خود نویسنده کلی از مطالب کتاب ها, پژوهش ها, مقالات و مطالب علمی مختلف درونش گنجونده شده. برای بالا بردن اطلاعات عمومی خوبه و نویسنده برای اینکه به مطالب اصلی کتاب برسه و بهش بپردازه اومده حدودا نصف کتاب رو به تاریخ ایجاد خوندن و نوشتن و عملکرد مغز و مواردی که مربوط به فناوری میشه اختصاص داده که به نوبه خودش مطالب خوبی داره. و بعد اون اومده در مورد تاثیر فناوری و اینترنت پرداخته. لپ کلام کتاب رو میشه در یه خط خلاصه کرد: اینترنت و یا فناوری‌های جدید بابت عاداتی که در دسترسی سریع به مطالب مختلف و موارد زیادی که باعث حواس پرتی (مثل نوتیفیکیشن‌های پیام رسان‌های مختلف یا ایمیل و ...) برای فرد ایجاد می‌کند نمیزارن یادگیری مطالب جدید به صورت عمیق انجام بگیره و میگه یادگیری عمیق مثل قدیم که فرد با تمرکز و آرامش یه کتاب رو میخوند با مطالعه انلاین و یا فناوری‌های امروزه اتفاق نمی‌افته. میتونم بگم این کتاب رو می‌خونید که بهتون فقط اخرش به صورت علمی اثبات بشه که فناوری داره قدرت یادگیری عمیق مغزمونه رو به حالتی می‌بره که باعث پایین اومدن کاراییش میشه! (البته بعضی جاها هم باعث بالا رفتن عملکرد مغز میشه) و البته این یکی از هنرهای نویسنده هستش که برای بیان این مطلب حدودا تونسته سیصد صفحه محتوا ایجاد کنه! یه انتقاد به خود نویسنده: در اکثر مواقع وقتی ما سراغ یه کتابی میریم هدفمون اینه که برای دغدغه‌ها یا مشکلات فعلی ما هم مطالب خوب و هم راه حل‌های مناسبی ارایه کنن. اما این کتاب فقط اومده گفته فناوری و اینترنت جدید باعث فلان اتفاق میشه و همین! جالبه در قسمت‌های پایانی کتاب خود نویسنده اومده گفته بعد اینکه یه مدتی ارتباطم رو بابت نوشتن این کتاب با فناوری کمتر کردم تا بتونم روی این کتاب تمرکز کافی داشته باشم باز دوباره دارم برمیگردم به سمت فناوری که این مطلب برای من واقعا یه ضد حال بود! به نظرم ما هرگز نمی‌تونیم جلوی فناوری رو بگیریم بلکه باید بیایم اول از همه خودمون رو باهاش وفق بدیم و بعد راه حلی رو ارایه بدیم تا بتونیم به صورت بهینه ازش استفاده کنیم که در این مورد متاسفانه صحبت خاصی در کتاب نشده.

1402/03/16 | توسطامین شاکر
9
|

یه کتاب خیلی خوب که با ذکر پژوهش‌های مختلف و مثال‌های جالب بهمون میگه که اینترنت باعث شده چه اتفاقاتی در مغز ما بیفته و به صورت کاملا مادی در مغز ما چه چیزایی تغییر بکنه. چیزایی که شاید خیلی راحت از کنارش رد میشیم و متوجه نمیشیم همین مصرف رسانه‌ای متفاوت هست که خلق و خوی آدمها رو متفاوت کرده و نسل‌ها و جوامع جدید به همین دلیل متفاوت هستند با نسل‌ها و جوامع قدیمی‌تر؛ البته یکی از دلایل

1401/07/08 | توسطزهرا
0
|

من عاشق این کتابم. نویسنده با بررسی اثرات اینترنت و فضای اجتماعی نشون میده که چطور بشر امروز گرفتار سطحی نگری و عدم تمرکز شده و به اصطلاح خود نویسنده مغز بشر اینترنتی سطحی هست.

1401/06/13 | توسطحمید رضا رازقندی
2
|

کتاب بسیار خوب وتامل برانگیز، حتما بخونید

1400/09/18 | توسطEmad Shabani
1
|

فوق‌العاده مهم و خواندنی

1400/03/20 | توسطعلیرضا خسروی
1
|

موضوع روز و درگیری امروزه

1400/02/11 | توسطملیکا بشیری خوشرفتار
1
|