1. خانه
  2. /
  3. کتاب هفت کشور

کتاب هفت کشور

3.5 از 1 رأی

کتاب هفت کشور

Seven countries
انتشارات: علم
ناموجود
45000
معرفی کتاب هفت کشور
کتاب «هفت کشور» شامل تعدادی قصه و حکایت است که هر یک در جایی و در زمانی و اغلب به فاصله های زمانی و مکانی بسیار، توسط محمدعلی جمالزاده، پدر داستان کوتاه ایران، به فارسی ترجمه شده است. «فهرست راز حقیقت» و «قصه رجبعلی یا در بیان تکوین عقاید و اوهام» از آناتول فرانس، «یک نفر آدم چقدر خاک لازم دارد» از لئون تولستوی، «زندانی» از ویلیام س. مارو و… از داستان های این مجموعه است.
درباره محمد علی جمال زاده
درباره محمد علی جمال زاده
سید محمدعلی موسوی جمال زاده (۲۳ دی ١٢٧۰ در اصفهان) نویسنده و مترجم معاصر ایرانی بود. او را پدر داستان کوتاه زبان فارسی و آغازگر سبک واقع گرایی در ادبیات فارسی می دانند.او نخستین مجموعهٔ داستان های کوتاه ایرانی را با عنوان یکی بود و یکی نبود در سال ۱۳۰۰ خورشیدی در برلین منتشر ساخت.جمالزاده در سال ۱۹۶۵ نامزد جایزه نوبل ادبیات گردید. وی تا به امروز در کنار زین العابدین رهنما، حسین قدس نخعی و ابوالقاسم اعتصام زاده به عنوان تنها فارسی زبانان نامزد جایزه نوبل ادبیات شناخته می شوند.داستان های وی انتقادی (از وضع زمانه)، ساده، طنزآمیز و آکنده از ضرب المثل ها و اصطلاحات عامیانه است.وی در سال ۱۳۷۶ در ۱۰۵ سالگی در یک آسایشگاه سالمندان در ژنو، سوئیس درگذشت.
دسته بندی های کتاب هفت کشور
مقالات مرتبط با کتاب هفت کشور
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
مسیر شکل‌گیری ادبیات مدرن ایران
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب هفت کشور"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

هفت داستان بود در این کتاب که جمالزاده ترجمه آزاد کرده بود. واقعا هم ترجمه آزاد خوبی بود. هرچند که به نظر من لزومی هم نداشت انقد تغییر در داستانها بده، چون یکی از اهداف داستان و رمان و ترجمه شون، در واقع آشنایی با کشورها و جوامع دیگر هست و این تغییرات به کلی داستان‌ها رو ایرانی کرده بود ولی در هر صورت داستانهای خوبی را انتخاب کرده بود.

1401/07/04 | توسطImfarza
0
|

از قلم جمال زاده خوشم میاد

1401/07/04 | توسطImfarza
0
|

کتاب شامل هفت داستان هست که به صورت آزاد ترجمه شده و خواندن این آثار جهت آشنایی بیشتر با قلم جمال زاده در ترجمه خالی از لطف نیست

1399/07/21 | توسطسمیرا ستوده
2
|
پاسخ ها

چطور میتانم داست پر مفهوم بنویسم

1401/03/01|توسطنیلوفر - کاربر سایت
0

خانم نیلوفر از دیوید فاستر والاس ذاستان بخون لابلای متن اموزش خوبی میده

1402/04/04|توسطسجاد خانی
0