1. خانه
  2. /
  3. کتاب نگاهی به ماسوله

کتاب نگاهی به ماسوله

نویسنده: فریده گلبو
4.5 از 1 رأی

کتاب نگاهی به ماسوله

Masouleh
انتشارات: ایران شناسی
٪15
20000
17000
معرفی کتاب نگاهی به ماسوله
آثار باستانی دارای چنان مفهوم وسیعی است که به سختی می توان انواع گوناگون آن را، مشخص، و یا همة آنها را در چارچوب خاصی تعریف و توصیف کرد. به همین دلیل برای حفاظت این آثار گرانقدر ملی بایستی برنامه هایی مناسب با نوع و اهمیت آنها تنظیم و اجرا کرد. خوشبختانه، در چند سال گذشته این ودایع ارزشمند ملی مورد توجه قرار گرفته است و روستاهای قدیمی دارای معماری سنتی و فرهنگ اصیل ملی به تدریج شناسایی و بررسی شده و در فهرست آثار ملی ایران ثبت گردیده است. روستای «ماسوله» در زمرة این روستاها قرار دارد که در 26 کیلومتری جنوب غربی شهر فومن در استان گیلان واقع است. کتابچه حاضر به معرفی این روستا اختصاص دارد. موقعیت جغرافیایی و اقلیمی ماسوله، معماری منطقه و خانه های آن صنایع دستی و ویژگی های فرهنگی ماسوله از جمله موارد تحت بررسی در کتاب است.
درباره فریده گلبو
درباره فریده گلبو
فریده گلبو (متولد ۱۳۲۹)  داستان‌نویس و پژوهشگر ایرانی است. او از سنین نوجوانی فعالیت خود در عرصه روزنامه‌نگاری را با مجله فردوسی به سردبیری محمود عنایت آغاز کرد. گلبو در این دوره به تلخیص رمان‌های نویسندگان سرشناسی همچون «جک لندن» و «بالزاک» پرداخت.
او نخستین رمان خود یعنی «جاده کور» را قبل از ۲۰ سالگی تألیف کرد؛ رمانی که در واقع یک تریولوژی بود و انتشارات امیرکبیر آن را به چاپ رساند. پس از آن گلبو در رشته روزنامه‌گاری دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد و سال‌های بسیاری را در کسوت معلم در دبیرستان‌های تهران به تدریس ادبیات فارسی گذراند. در آن زمان دو کتاب «ماسوله»  و «ابیانه» و همچنین کتاب آموزشی «رسانه‌های گروهی» را تألیف کرد. او در دهه ۷۰ و پس از چندین سال فعالیت در عرصه روزنامه‌نگاری شروع به تألیف رمان و به نثر درآوردن آثاری همچون «لیلی و مجنون»، «خسرو و شیرین»، «هفت پیکر» و «ویس و رامین» نظامی کرد.
فعالیت‌های گلبو در عرصه داستان‌نویسی با این اتفاق‌ها نیز همراه بوده است؛ کسب جایزه «قلم زرین» برای کتاب «حکایت روزگار»، ترجمه کتاب «دو غریب» به زبان انگلیسی، اقتباس فیلم «شیرین» ساخته عباس کیارستمی از کتاب «خسرو و شیرین» و همچنین فیلم «نیمه پنهان» تهیمنه میلانی از کتاب «بعد از عشق».
دسته بندی های کتاب نگاهی به ماسوله
نظر کاربران در مورد "کتاب نگاهی به ماسوله"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

چرا قطع خشتی میزنید اما جیبی ارسال میکنید ، لطفا اصلاح کنین

1403/02/17 | توسطستاره متولی علی آبادی
0
|