1. خانه
  2. /
  3. کتاب نگاهی به ابیانه

کتاب نگاهی به ابیانه

نویسنده: فریده گلبو
3.5 از 1 رأی

کتاب نگاهی به ابیانه

Abiyaneh
انتشارات: ایران شناسی
٪15
20000
17000
معرفی کتاب نگاهی به ابیانه
از کیلومتر 54 جادة آسفالت کاشان به نطنز یک جادة فرعی و آسفالت منشعب می شود و پس از 24 کیلومتر به ابیانه می رسد که در دامنة کوه کرکس با جلوه ای بس فاخر و اصیل از روزگارهای دور همچنان بکر و دست نخورده بجای مانده و بسیاری از سردرهای آن یادگار عهد صفویه است. خاک سرخی که باعث قرمز دیده شدن بافت ابیانه می گردد در قسمت های شمال و شمال غربی ابیانه موجود است و خاصیتی دربردارد که هرچه باران بخورد محکم تر می شود. حتی اغلب خانه ها جز برف روبی زمستان مدت 30 سال است که هیچ گونه تعمیر و تغییری نپذیرفته است. در ابیانه زن و مرد، کوچک و بزرگ، پیر وجوان، همه یک دست لباس زیبای محلی به تن دارند. چارقد گل دار و تنبان پرچین زن ها به نحو عجیبی طناز است. نگارنده در کتاب حاضر از ابیانه از توابع نطنز و تاریخ، موقعیت جغرافیایی، معماری خانه ها، پوشش زنان، و آثار تاریخی آن سخن می گوید.
درباره فریده گلبو
درباره فریده گلبو
فریده گلبو (متولد ۱۳۲۹)  داستان‌نویس و پژوهشگر ایرانی است. او از سنین نوجوانی فعالیت خود در عرصه روزنامه‌نگاری را با مجله فردوسی به سردبیری محمود عنایت آغاز کرد. گلبو در این دوره به تلخیص رمان‌های نویسندگان سرشناسی همچون «جک لندن» و «بالزاک» پرداخت.
او نخستین رمان خود یعنی «جاده کور» را قبل از ۲۰ سالگی تألیف کرد؛ رمانی که در واقع یک تریولوژی بود و انتشارات امیرکبیر آن را به چاپ رساند. پس از آن گلبو در رشته روزنامه‌گاری دانشگاه تهران شروع به تحصیل کرد و سال‌های بسیاری را در کسوت معلم در دبیرستان‌های تهران به تدریس ادبیات فارسی گذراند. در آن زمان دو کتاب «ماسوله»  و «ابیانه» و همچنین کتاب آموزشی «رسانه‌های گروهی» را تألیف کرد. او در دهه ۷۰ و پس از چندین سال فعالیت در عرصه روزنامه‌نگاری شروع به تألیف رمان و به نثر درآوردن آثاری همچون «لیلی و مجنون»، «خسرو و شیرین»، «هفت پیکر» و «ویس و رامین» نظامی کرد.
فعالیت‌های گلبو در عرصه داستان‌نویسی با این اتفاق‌ها نیز همراه بوده است؛ کسب جایزه «قلم زرین» برای کتاب «حکایت روزگار»، ترجمه کتاب «دو غریب» به زبان انگلیسی، اقتباس فیلم «شیرین» ساخته عباس کیارستمی از کتاب «خسرو و شیرین» و همچنین فیلم «نیمه پنهان» تهیمنه میلانی از کتاب «بعد از عشق».
دسته بندی های کتاب نگاهی به ابیانه
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب نگاهی به ابیانه" ثبت می‌کند