1. خانه
  2. /
  3. کتاب آسترلیتز جوان

کتاب آسترلیتز جوان

3.6 از 1 رأی

کتاب آسترلیتز جوان

Austerlitz
ناموجود
2000
معرفی کتاب آسترلیتز جوان
کتاب «آسترلیتز جوان» رمانی نوشته ی «دبلیو. جی. سیبالد» است که اولین بار در سال 2001 منتشر شد. «ژاک آسترلیتز» در خردسالی، در تابستان سال 1939 به انگلیس برده می شود اما کشیش ولزی و همسرش که سرپرستی او را بر عهده گرفته اند، چیزی از خانواده ی واقعی اش به او نمی گویند. پس از گذشت سال ها، خاطراتی محو در ذهن او بیدار می شود و «آسترلیتز» با پیروی از غریزه ای که چیز زیادی از آن نمی داند، ردپای این خاطرات را تا دنیایی که نیم قرن پیش پشت سر گذاشت، پی می گیرد. او در آنجا با خلاء و تاریکی حاکم بر اروپای قرن بیستم مواجه می شود و تلاش می کند میراث خود را از فراموشی نجات دهد. کتاب «آسترلیتز جوان»، داستان تلاش یک انسان برای پاسخ دادن به مهم ترین معمای زندگی اش است.
درباره دبلیو جی سیبالد
درباره دبلیو جی سیبالد
وینفرد جورج سیبالد (18 مه 1944 - 14 دسامبر 2001) ، معروف به دبلیو جی سیبالد یا (یا آنطور که ترجیح می داد،ماکس سیبالد) ، نویسنده آلمانی بود. او قبل از فوت در سن 57 سالگی ،از سوی منتقدین ادبی به عنوان یکی از بزرگترین نویسندگان زنده یاد می شد.
سیبالد ادبیات آلمانی و انگلیسی را ابتدا در دانشگاه فرایبورگ و سپس در دانشگاه فریبورگ در سوئیس خواند ، و در سال 1965 مدرک دریافت کرد. او از سال 1966 تا 1969 در دانشگاه منچستر تدریس می کرد. وی برای یک سال به امید کار به عنوان معلم به سنت گالن در سوئیس بازگشت اما موفق نشد. سیبالد در سال 1967 با همسر اتریشی خود ، Ute ، ازدواج کرد. در سال 1970 او مدرس دانشگاه East Anglia)UEA) شد. در آنجا ، وی دکترای خود را در سال 1973 با پایان نامه تحت عنوان "احیای اسطوره: مطالعه رمان های آلفرد دابلین" به پایان رساند. آثار سیبالد بیشتر به مضامین خاطرات و از بین رفتن خاطرات (چه شخصی و چه جمعی) و زوال (تمدنها ، سنتها یا اشیاء) مربوط می شود.
ویژگی های کتاب آسترلیتز جوان
  • برنده جایزه داستان خارجی مستقل سال 2002
  • برنده جایزه ملی حلقه منتقدان کتاب سال 2001
  • برنده جایزه ادبی برمر سال 2002
نکوداشت های کتاب آسترلیتز جوان

شاهکار تحسین شده ی «سیبالد».

Barnes

یکی از برجسته ترین آثار هنری عصر ما.

Guardian

رمانی منحصر به فرد.

Publishers Weekly
قسمت هایی از کتاب آسترلیتز جوان

ما تقریبا تمام تصمیمات سرنوشت ساز در زندگیمان را در نتیجه ی تغییرات درونی کوچکی اتخاذ می کنیم که چندان از آن ها آگاه نیستم.

او فقط در کتاب های مربوط به زمان های پیشین می توانست گاهی اوقات تصوری محو از معنای زنده بودن را پیدا کند.

وقتی درهایی که در پشتشان هراس های کودکیمان کمین کرده، باز می شوند، هیچکس نمی تواند توضیح بدهد که چه اتفاقاتی درون ما رقم می خورد.

نظر کاربران در مورد "کتاب آسترلیتز جوان"
6 نظر تا این لحظه ثبت شده است

ایا واقعا این کتاب ۷۲ صفحه هست؟ اخه همون طور که یکی از دوستان در نظرات پایین‌تر گفتن؛ اصل این کتاب چهارصد خورده ای صفحه هست و تا جایی که تحقیق کردم انگار که چیز چندانی هم واسه حذف کردن نداره

1402/08/23 | توسطاحمد - کاربر سایت
1
|

اینکه لابلای کتابش عکسهای عجیب و سیاه و سفید کار گذاشته فضای مستند بودن ماجرا را تشدید می‌کند. مثلاً در مورد ایستگاه قطاری در بلژیک حرف می‌زند. در مورد دیوار خارجی‌اش و طرح مشبک شیشه و فلز. زیر همین خطوط عکسی از همین شیشه‌های مشبک گذاشته. عکسی که طبق مقررات عکاسی حرفه‌ای عکس خوبی نیست. آماتوری‌ست و همین باعث می‌شود آدم فکر کند سبالد واقعا نشسته پشت و میزی ماجرایی را که از سر گذرانده روایت می‌کند و جاهایی هم می‌رود سراغ کیسه‌ی عکسهایش که در سفرهایش گرفته.

1401/07/03 | توسطImfarza
0
|

کتاب که تمام شد هنوز متوجه نشده بودم که واقعی نیست و داستان است.

1401/07/03 | توسطImfarza
0
|

2.5⭐ ".... و قدشان معمولا از قد زمان زنده بودن‌شان کوتاه‌تر بود، چون ایوان می‌گفت که تجربه‌ی مرگ از آدم‌ها کم می‌کند، همان‌طور که یک تکه پارچه‌ی کتانی وقتی برای اولین بار می‌شویی‌اش ، آب می‌رود."

1401/06/19 | توسطنسترن معصومی
0
|

این کتاب اونجوری که من تحقیق کردم نزدیک چهارصد و خورده ای صحفه س و جز شاهکارهای قرن بیستویک محسوب میشه واقعا خجالت آوره اینکاری که اینجا باهاش کردن

1401/01/12 | توسطmatin amjadyan
4
|

کتابی خاص و خوب

1399/12/07 | توسطزهره دیباوند
0
|