کتاب هتلی در کنج تلخ و شیرین

Hotel on the Corner of Bitter and Sweet
کد کتاب : 232
مترجم :
شابک : 978-600-182-253-7
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 424
سال انتشار شمسی : 1396
سال انتشار میلادی : 2009
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

برنده ی جایزه ی مونتانا سال 2009

برنده ی جایزه ی بوک بروز سال 2009

معرفی کتاب هتلی در کنج تلخ و شیرین اثر جیمی فورد

در اولین صفحات این رمان خیره کننده از جیمی فورد، شخصیت اصلی کتاب، هنری لی، به جمعیتی برمی خورد که در ورودی محله ی ژاپنی های سیاتل و جلوی هتل پاناما ازدحام کرده اند. این هتل برای چندین دهه بسته و در حصار بوده است تا این که مالک جدید، چیزهای بسیار شگفت انگیزی در آن پیدا می کند: متعلقات خانواده های ژاپنی ای که در خلال جنگ جهانی دوم به صورت دست جمعی به زندان برده شده بودند. همان طور که هنری مشغول نگاه کردن به این وسایل است، صاحب هتل، چتری ژاپنی را باز می کند. این اتفاق ساده و به ظاهر بی اهمیت، هنری را به یاد دهه ی 1940 و اوج دوران جنگ می اندازد؛ زمانی که زندگی هنری، ملغمه ای بود از سردرگمی ها و هیجانات دوران جوانی. او در آن دوران، در مدرسه ای پرخرج تحصیل می کرد و مورد بی توجهی و کم محلی کودکان سفید پوست قرار داشت. تا این که یک روز با دانش آموزی ژاپنی-آمریکایی به نام کیکو اوکابه آشنا می شود. بین این دو نفر رابطه ی دوستی محکمی شکل می گیرد که توان تحمل تبعیض های موجود در جامعه ی آمریکایی را به آن ها می بخشد. رمان هتلی در کنج تلخ و شیرین که یکی از پرآشوب ترین برهه های تاریخ آمریکا را مورد تمرکز خود قرار داده، داستانی جذاب و فوق العاده است درباره ی تعهدپذیری و امیدی پایدار.

کتاب هتلی در کنج تلخ و شیرین

جیمی فورد
جیمی فورد، زاده ی 9 جولای 1968، نویسنده ای آمریکایی است. پدر او، تباری چینی داشته درحالی که مادرش، نیاکانی اروپایی دارد. نام خانوادگی غربی او فورد از پدربزرگ پدربزرگش، مین چونگ به ارث رسیده است که در سال 1865 به ایالت نوادا مهاجرت کرد و نام ویلیام فورد را برای خود برگزید. جیمی فورد دانش آموخته ی رشته ی طراحی از موسسه ی هنرهای سیاتل است.
نکوداشت های کتاب هتلی در کنج تلخ و شیرین
Sentimental, heartfelt.
پرشور و برآمده از دل.
Kirkus Reviews Kirkus Reviews

A tender and satisfying novel.
رمانی احساسی و رضایت بخش.
Publishers Weekly Publishers Weekly

A vivid picture of a confusing and critical time in American history.
تصویری واضح و ملموس از دوره ای پیچیده و خطیر در تاریخ آمریکا.
Library Journal Library Journal

قسمت هایی از کتاب هتلی در کنج تلخ و شیرین (لذت متن)
سعی می کنم که در گذشته زندگی نکنم...اما..گاهی اوقات، گذشته در من زندگی می کند.

هنری لی پیر، مبهوت از آن همه جنجال در هتل پاناما ایستاد. ازدحام که اول از عابران کنجکاوی شروع شده بود که چشم شان دنبال گروه خبر تلویزیون می چرخید، حالا به گروه بانزاکتی از خریداران، گردشگران و چند تایی از بچه های پانکی افزایش یافته بود که همه می خواستند بفهمند آن جا چه خبر است. هنری با ساک های خرید در کنار پایش، وسط جمعیت ایستاده بود. احساس می کرد از رویایی بیدار می شود که مدت ها پیش فراموش شده بود، رویایی از زمان کودکی.

هنری دو بار در طول عمرش از این مکان دیدنی قدیمی در سیاتل دیدن کرده بود. اولین بار، سال 1942 بود، وقتی فقط دوازده سال داشت و خوشش می آمد آن سال ها را «سال های جنگ» بنامد.