یک دهه قبل از جنگ جهانی اول، با انقلاب مشروطه امیدهایی زنده شد که توسط شاه همگی به باد رفتند. چون «اراذل» خواهان بازیافت قدرت استبدادی بودند که از دست داده بودند. آن دوران در مقایسه با دوران فاجعه باری که ایران در زمان جنگ تجربه کرد نسبتا دوران بهتری بود و البته بیشترین تقصیر هم متوجه بریتانیا بود. ایران رسما در جنگ بی طرف بود اما این به این معنی نبود که بتواند از آن به دور باشد. نبود نیروی دفاعی بزرگ با تسلیحات خوب که بتواند در مقابل متجاوز از خود دفاع کند، ایران را به منطقۀ جنگی تبدیل کرد. عثمانی ها مشغول جنگ با روسیه بودند. نیروهای روس با عبور از مشهد وارد ایران شدند و حتی بعد از قم و همدان به نزدیک تهران هم رسیدند. تعداد زیادی از نیروهای ارتش انگلیس (که اکثرا نیروهای هندی بودند) برای اشغال جنوب و جنوب غرب و محافظت از حوزه های نفت خام انگلیس و پالایشگاه آن عازم منطقه شدند. علاوه بر این ها بریتانیا، نیروی تپانچه داران جنوب فارس را هم تشکیل داد. نیرویی پانزدههزار نفره از قبایل حامی انگلیس که تحت فرماندهی افسران انگلیسی تشکیل شده بود.
کتاب خوبی است، یک کتاب تاریخیِ دورِ تند است. گهگاه اطلاعاتی دارد که احتمالا کسی که ادعای تاریخدانیِ عمومی میکند از آنها باخبر نیست، مثل قرارداد ۱۹۱۵ روسیه و انگلستان دربارهی ایران یا اینکه قبل از به توپ بستن مجلس، روسیه به ایران هشدار میدهد ممکنست به این کشور حمله کند و انگلستان هم با این تصمیم همراه بوده است. من مشغول خواندن ترجمهی آقای اسکندری آذر هستم. ترجمه غلط ندارد ولی ابهام هم کم ندارد. از کسی که 'خوشههای خشم' ترجمه کرده انتظار ترجمهای دستکم سه چهار برابر این رو داشتم. ترجمه بد نیست ولی شلخته است.
چه جنایتها که جک استراو و اربابش تونی بلر با همدستی جورج بوش پسر و وزرای جنایتکارشان در عراق و افغانستان به بهانه مبارزه با تروریسم که نکردند و در نهایت هر دو کشور را در زمان اوباما و بایدن دوباره به حالت اول برگرداندند و آنچه باقی گذاشتند کشورهای ویران با مردم بیچاره بود و حکومتهای حامی تروریست بود و بس ؟!
نشر خوب ترجمه اش چطوره؟ کسی خونده؟
ترجمه مجتهد زاده خوبه
من برای نشد کوله پشتیو خوندم و ترجمش خوب بود. نویسنده سعی کرده بود با دیدگاه بی طرف و عادلانه وقایعو شرح بده و بعضی جاهاش خب قابل قبول بود و بعضی قسمتها هم نه ولی در کل کتاب خوبی بود از نظر تاریخی
چرا نشر پارسه حدود 60 صفحه نسبت به دو انتشارات دیگه کمتر داره ؟ آیا سانسور کرده ؟
کتاب کار کار انگلیسی هاست .نوشته یعقوب حصیری وزیر خارجه جنایتکار انگلیس در دولت جنایتکار جنگی تونی بلر شریک جرم جورج بوش پسر بزرگ جنایتکار جنگی قرن 21 میلادی
کتابها نه کاغذ خوبی دارند و نه جلد مرغوبی و قیمت شان گران است
من کتاب نشر کوله پشتی رو گرفتم ، کتاب از دید یک ایران دوست انگلیسی نوشته شده که قطعا وزن انگلیسی بودن نویسنده در قضاوت و روایتهای پر رنگتر هست ، به نظرم باید این کتاب رو با کتابهای تاریخی که توسط مورخان ایرانی نوشته شده مقایسه کرد و اطلاعات داشت ، و تاکید بیشتر روی بی کفایتی حکام ایران هست تا دخالت و نفوذ بیگانگان من جمله انگلیس و به نظرم عقب موندگی ایران به دلیل ترکیب این دو موضوع هست. کتاب ارزش یکبار خوندن رو حتما داره .
کتاب بسیار خوبی هست از جهت درک دیدگاه خارجی نسبت به خودمون. دیدگاه جک استراو با واقعیت موجود بسیار متفاوته . ولی خب باز هم کتاب ارزش خوندن رو داره چون به نکات تاریخی و سیاسی جالبی اشاره میکنه . متنش هم روانه و خسته کننده نیست . من نسخه نشر خوب رو گرفتم .
کتاب جالب توجهی بود.با اکثر قسمت هاش موافق بودم و فقط با بعضی از جاهاش مخالف بودم.دیدگاه جالبی نسبت به رابطه ایران و انگلیس داشت.متن کتاب هم اصلا خسته کننده نبود و برای خواننده علاقه مند به تاریخ سیاسی جالب خواهد بود و در کل یه دید عادلانه ای نسبت به مسایل داشت
خندهدار بود برام اصلا اصلا به کتاب اعتماد نداشتم و پیشنهاد نمیکنم. دلیل اینکه یهو چندتا مترجم هم شروع به ترجمه این کتاب کردن نمیفهمم این که کتاب خوب از ی کتاب چهارتا ترجمه اخه ؟
فک نکنم ربطی به تعداد مترجم داشته باشه بعضی کتابای رمان یا خودیاری تا ۱۰ تا مترجم هم داشتن