1. خانه
  2. /
  3. کتاب کاری را بکن که دوست داری

کتاب کاری را بکن که دوست داری

3.5 از 1 رأی

کتاب کاری را بکن که دوست داری

Do What You Love and Other Lies About Success and Happiness
انتشارات: ترجمان
٪15
120000
102000
معرفی کتاب کاری را بکن که دوست داری
کتاب «کاری را بکن که دوست داری» نوشته میا توکومیتسو، بررسی انتقادی این نظرگاه رایج است که افراد را تشویق می‌کند تا به دنبال علایق خود در زندگی شغلی خود باشند. به بیان نویسنده، این توصیه به ظاهر شادی بخش می‌تواند اثرات مضری بر کارگران و کارکنان یک جامعه داشته باشد. به واقع، ایدۀ اصلی نویسنده این است که گزارۀ «کاری را بکن که دوست داری» یک دروغ بزرگ است. پیش فرض این جمله این است که با داشتن شغلی که دوستش دارید در زندگی شاد و موفق خواهید بود. این نظر منافع شرکت‌ها برای استثمار کارگران را منجر می‌گردد و آن‌ها را تشویق می‌کند که شرایط کاری بد و دستمزد پایین را تحت پوشش اشتیاق و رضایت قبول کنند. با ترویج این ایده که علاقه باید محرک اصلی کار باشد، کارفرمایان می‌توانند پرداخت دستمزد کمتر و ارائه مزایای کمتر را توجیه کنند. این امر به ویژه در صنایعی مانند هنر، دانشگاه‌ها و موسسات غیرانتفاعی مشهود است. توکومیتسو توضیح می‌دهد که چگونه اخلاق کاری پروتستان، که بر سخت‌کوشی و صرفه‌جویی تأکید می‌کرد، به یک اخلاق مدرن تبدیل شده است که در آن انتظار می‌رود کار منبع شادی و هویت شخصی باشد. این تغییر پیامدهای عمیقی بر نحوه نگرش ما به کار و موفقیت دارد. نویسنده استدلال می‌کند که فشار برای یافتن و دنبال کردن اشتیاق فرد می‌تواند منجر به اضطراب، فرسودگی شغلی و احساس شکست شود، اگر شغل فرد با این انتظارات ایده‌آل مطابقت نداشته باشد. این کتاب بر اهمیت شناخت کار به عنوان تنها یکی از جنبه‌های زندگی، نه تنها منبع هویت، تأکید می‌کند. توکومیتسو در سراسر کتاب نقدی از جامعه سرمایه‌داری و تاکید آن بر بهره‌وری و سود ارائه می‌کند. شعار «کاری را بکن که دوست داری» ابزاری است که توسط سرمایه‌داری برای تداوم نابرابری و حفظ کنترل بر کارگران استفاده می‌شود. با تفسیر کار به عنوان منبع رضایت شخصی، این سیستم واقعیت‌های اقتصادی را که شرایط کار را شکل می‌دهد، پنهان می‌کند.
درباره میا توکومیتسو
درباره میا توکومیتسو
میا توکومیتسو دارای دکترای تاریخ هنر از دانشگاه پنسیلوانیا است. وی دارای بورس تحصیلی فولبرایت در آلمان (در دانشگاه هایدلبرگ) و یک بورس روبرت و کلاریس اسمیت از مرکز مطالعات پیشرفته در هنرهای تجسمی بوده است.
قسمت هایی از کتاب کاری را بکن که دوست داری

چارلز بوکوفسکی، شاعر و نویسندۀ نامدار آمریکایی، جایی گفته است «جهنم یعنی اینکه هر روز کلۀ صبح با صدای زنگ ساعت بیدار شوی، خواب آلوده از تخت پایین بخزی، لباس بپوشی، به زور غذا بخوری، مستراح بروی، دندان هایت را مسواک بزنی، موهایت را شانه کنی، از خانه بیرون بزنی و یک ساعت در ترافیک گیر کنی تا به محل کارت برسی، یعنی همان جایی که باید کلی پول برای یک نفر دیگر دربیاوری، و تازه سپاسگزار هم باشی که چنین موقعیتی نصیبت شده است». اینکه چگونه ممکن است کسی از چنین وضعیتی سپاسگزار باشد و برای به دست آوردن آن دست و پا هم بزند، موضوعی است که میا توکومیتسو، استاد تاریخ دانشگاه ملبورن، در کتاب «کاری را بکن که دوست داری، و دروغ های دیگر پیرامون موفقیت و خوشبختی» بدان می پردازد. آنچه او را به تأمل وامی دارد این نکته است که کارمندان و کارگران آمریکایی اکنون در اوج بهره وری هستند، ساعات بیشتری را در محل کار سپری می کنند و برای انجام کار بیشتر و بیشتر از خود مایه می گذارند، بااین حال روی هم رفته چیز زیادی در ازایش به دست نمی آورند.

مقالات مرتبط با کتاب کاری را بکن که دوست داری
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب کاری را بکن که دوست داری" ثبت می‌کند