1. خانه
  2. /
  3. کتاب خشونت پرهیزی

کتاب خشونت پرهیزی

3.8 از 1 رأی

کتاب خشونت پرهیزی

تاریخ یک اندیشه خطرناک
Nonviolence
٪15
55000
46750
معرفی کتاب خشونت پرهیزی
نخستین درس تاریخ بشریت در موضوع خشونت پرهیزی این است که برای آن هیچ تعریفی وجود ندارد. نظریه مزبور مورد ستایش همه ادیان و مذاهب مهم قرار گرفته است، با این همه در حالی که هر زبان معتبری واژه خاصی برای خشونت دارد، هیچ واژه ای برای بیان اندیشه خشونت پرهیزی موجود نیست، مگر اینکه هر گاه فکر دیگری مطرح نباشد خشونت پرهیزی را به کار می برند. در زبان سانسکریت واژه هیسما به معنی خشونت یا صدمه است و نفی هیسما یعنی خشونت پرهیزی آهیسما یعنی صدمه نزدن است.
درباره مارک کورلانسکی
درباره مارک کورلانسکی
مارک کورلانسکی (7 دسامبر 1948) یک روزنامه نگار و نویسنده آمریکایی با علاقه عمومی به موضوعات غیر داستانی است. وی تعدادی کتاب داستان و غیر داستانی نگاشته است. کتاب او در سال 1997 با عنوان Cod: A Biography of Fish Changes the World (1997) ، پرفروش بین المللی بود و به بیش از 15 زبان ترجمه شد. کتاب او خشونت: بیست و پنج درس از تاریخ یک ایده خطرناک (2006) برنده جایزه غیر داستانی جایزه صلح ادبی دیتون در سال 2007 بود.
ویژگی های کتاب خشونت پرهیزی
  • برنده جایزه صلح ادبی دیتون سال 2007
مقالات مرتبط با کتاب خشونت پرهیزی
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
چرا و چگونه فلسفه بخوانیم
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب خشونت پرهیزی"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

این رو هم ناگفته نگذارم که عنوان درست کتاب _همانطور که نویسندگان محترم ایران کتاب هم نوشته اند_"خشونت؛۲۵درس از یک ایده‌ی خطرناک" است که در کمال تعجب مترجم شناخته شده ای مثل هوشنگ مهدوی آن را به اشتباه ترجمه کرده و ویراستار محترم هم متوجه نشده است . در خودِ متن هم بعضاً ایراداتی مفهومی وجود دارد که بنظرم از درکِ نادرستِ مترجم نسبت به مفهومِ سخنِ نویسنده نشأت گرفته باشد

1401/01/31 | توسطاشکان نعمت زاده
0
|
پاسخ ها

با مراجعه به اینترنت متوجه شدم عنوان کتاب به انگلیسی همانی است که مترجم بدرستی ترجمه کرده.منتها نکته ای که وجود داره اینه که عنوان فرعی یعنی "تاریخ یک اندیشه‌ی خطرناک" ربطی به عنوان اصلی یعنی "خشونت پرهیزی" نداره و حتی با اون درتضاده و منظورش تاریخِ خودِ خشونت است و نه خشونت پرهیزی . پس ترجمه‌ی مترجم درسته و این ابهام در زبانِ مقصد یعنی زبانِ فارسی است که ایجاد شده

1401/02/01|توسطاشکان نعمت زاده
2

خشونت پرهیزی کتابی ست درباره‌ی ضرورتِ عملیِ پرهیز از خشونت.و اینکه این مفهوم، برخلافِ تصورِ بسیاری، صرفاً یک مفهوم نظری و منفعل همانند صلح طلبی نیست.(تفاوت خشونت پرهیزی با صلح طلبی هم در همین نکته است) خشونت پرهیزی اتفاقاً یک روشِ کاملاً معین و عمل گرایانه و فعال است برای رسیدن به نتایجِ انسانیِ بسیار . از این نظر خشونت پرهیزی، بازوی عملیِ دموکراسی‌ها است و بهمین خاطر دقیقاً همان روحِ دموکراسی یعنی مُدارا و رَواداری در اینجا در معنای رَحم و شفقت تجلی پیدا کرده و عمل میکند.

1401/01/29 | توسطاشکان نعمت زاده
0
|