1. خانه
  2. /
  3. کتاب ژنرال در هزار توی خویش

کتاب ژنرال در هزار تویش

6 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.5 از 1 رأی

کتاب ژنرال در هزار تویش

The General in His Labyrinth
٪15
70000
59500
4 از 1 رأی

کتاب ژنرال در هزار توی خود

The General in His Labyrinth
٪15
320000
272000
پیشنهاد ویژه
4.5 از 1 رأی

کتاب ژنرال در هزار توی خویش

El general en su laberinto
٪25
280000
210000
پیشنهاد ویژه
4.5 از 1 رأی

کتاب خاطرات یک ژنرال

El general en su laberinto
٪25
150000
112500
پیشنهاد ویژه
3.2 از 1 رأی

کتاب ژنرال در هزارتوی خودساخته

The General in His Labyrinth
٪20
275000
220000
3.6 از 1 رأی

کتاب ژنرال در هزارتوی خودش

The General in His Labyrinth
ناموجود
192000
معرفی کتاب ژنرال در هزار توی خویش
«ژنرال در هزار توی خود» کتابی نوشته گابریل گارسیا مارکز، نویسنده کلمبیایی برنده جایزه نوبل ادبیات است. این اثر در دسته ادبیات داستانی با موضوعی تاریخی قرار می گیرد. این کتاب به بخشی از زندگی سیمون بولیوار، رهبر جنبش های آزادیخواهی در آمریکای لاتین می پردازد که نخستین بار در سال ۱۹۸۹ منتشر شد. «ژنرال در هزار توی خود» روایتی از ماه های آخر زندگی بولیوار است و نویسنده آن را بر اساس آخرین سفر بولیوار نوشته. بولیوار از بوگوتا را در امتداد خط ساحلی دریای کارائیب به مقصد اروپا ترک کرده و تصمیم گرفته که برای مدتی طولانی در اروپا زندگی کند.
سیمون بولیوار در حالی به سفری طولانی و خودخواسته تن داده که از نظر جسمی و روحی بیمار است. او روزهای پرافتخاری را به یاد می آورد که پیروز نبردهای بسیاری بود اما بولیوار در یادآوری گذشته خود را شکست خورده می داند در حالی که بسیاری از مردم آمریکای جنوبی او را هنوز به عنوان قهرمانی آزادیبخش به یاد می آورند. بولیوار پی در پی روزهای و سال های گذشته را یادآوری می کند و همین باعث از هم پاشیدگی آهسته او برای امید به آینده و زندگی در قاره ای دیگر می شود. او در این یادآوری با شخصیت های فراوانی ملاقات می کند و گویی آن ها را در مقابل خود می بیند و همین باعث می شود که به حالتی از جنون و هذیان برسد و در هزارتوی ذهن و خاطرات خود گیر کند. گارسیا مارکز در این رمان با شکستن تصویر قهرمانانه سنتی بولیوار داستان ناامیدی های او را روایت می کند که از نظر جسمی و روانی بیمار و خسته است. نویسنده در «ژنرال در هزار توی خود» برخلاف تصور رایج از عشق بولیوار به زندگی، سیمایی از ناامیدی و بیماری او را از طریق روایت خاطراتش بررسی می‌کند که در آن ناامیدی، بیماری و مرگ بر عشق، سلامتی و زندگی پیروز می‌شوند.
درباره گابریل گارسیا مارکز
درباره گابریل گارسیا مارکز
گابریل خوزه گارسیا مارکز، زاده ی ۶ مارس ۱۹۲۷ در دهکده ی آرکاتاکا درمنطقه ی سانتامارا در کلمبیا - درگذشته ی ۱۷ آوریل ۲۰۱۴، رمان نویس، نویسنده، روزنامه نگار، ناشر و فعال سیاسی کلمبیایی بود. او بین مردم کشورهای آمریکای لاتین با نام گابو یا گابیتو (برای تحبیب) مشهور بود و پس از درگیری با رییس دولت کلمبیا و تحت تعقیب قرار گرفتنش در مکزیک زندگی می کرد. مارکز برنده ی جایزه ی نوبل ادبیات در سال ۱۹۸۲ را بیش از سایر آثارش به خاطر رمان صد سال تنهایی چاپ ۱۹۶۷ می شناسند که یکی از پرفروش ترین کتاب های جهان است.مارکز یکی از نویسندگان پیشگام سبک ادبی رئالیسم جادویی بود، اگرچه تمام آثارش را نمی توان در این سبک طبقه بندی کرد. پزشکان در سال ۲۰۱۲ اعلام کردند که مارکز به بیماری آلزایمر مبتلا شده است.او برای نوشتن کتاب خاطرات روسپیان غمگین من، چاپ ۲۰۰۴، حدود ده سال وقت صرف کرد. در ژانویه ی ۲۰۰۶ اعلام کرد که دیگر تمایل به نوشتن را از دست داده است. میراث او، مجموعه ی بزرگی از کتاب های داستانی و غیرداستانی است که با پیوند دادن افسانه و تاریخ در آن، همه چیز را ممکن و باورکردنی می نماید. گابریل گارسیا مارکز در سال ۱۹۸۲ جایزه ی ادبی نوبل را دریافت کرد و بنیاد نوبل در بیانه ی خود او را «شعبده باز کلام و بصیرت» توصیف کرد. تمام داستان های وی به نثری نوشته شده اند که از نظر رنگارنگی و جاذبه ی غریبشان، فقط می توان آن ها را با کارناوال های آمریکای جنوبی مقایسه کرد.گابریل گارسیا مارکز، در روز پنجشنبه ۱۷ آوریل ۲۰۱۴، در ۸۷ سالگی، در مکزیکوسیتی درگذشت. جسد وی فردای آن روز در روز آدینه در مکزیکوسیتی سوزانده و بخشی از خاکستر جسد وی به زادگاهش کلمبیا منتقل شد.
مقالات مرتبط با کتاب ژنرال در هزار توی خویش
مقایسه ترجمه‌های کتاب «صد سال تنهایی» اثر «گابریل گارسیا مارکز»
مقایسه ترجمه‌های کتاب «صد سال تنهایی» اثر «گابریل گارسیا مارکز»
ادامه مقاله
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکای لاتین»
برترین نویسندگان در «ادبیات آمریکای لاتین»

بیش از هر ژانر و سبک دیگر، این «رئالیسم جادویی» بود که دوران شکوفایی «ادبیات آمریکای لاتین» را در قرن بیستم تعریف کرد

جادوهای واقعی «گابریل گارسیا مارکز»
جادوهای واقعی «گابریل گارسیا مارکز»

مارکز در داستانش به مخاطبین خود نشان می دهد که هر چیزی می تواند ممکن باشد

صد سال تنهایی : تاریخ آمیخته با جادو
صد سال تنهایی : تاریخ آمیخته با جادو

می توان درباره ی رمان صد سال تنهایی گفت که این اثر چیزی حیاتی را در مورد تجربه ی تاریخی صدها میلیون نفر در خود دارد که فقط به آمریکای لاتین خلاصه نمی شود

چگونه گابیتو به مارکز تبدیل شد؟
چگونه گابیتو به مارکز تبدیل شد؟

بذرهای رمان های گارسیا مارکز، پدرِ رئالیسم جادویی، در جوانی اش کاشته شده اند.

5 دلیل برای خواندن رمان‌های عاشقانه‌‌ و تأثیر آن بر زندگی
5 دلیل برای خواندن رمان‌های عاشقانه‌‌ و تأثیر آن بر زندگی

اگر همیشه با دیده ی شک و تردید به رمان های عاشقانه و طرفداران آن نگریسته اید و علت محبوب بودن این ژانر، کنجکاوی تان را برانگیخته است، با این مقاله همراه شوید

نظر کاربران در مورد "کتاب ژنرال در هزار توی خویش"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کدوم ترجمه‌ش بهتره؟

1399/03/06 | توسطفرزانه قدیمی
1
|
پاسخ ها

نشر ثالث با این که از زبان دومه ولی بهتر از بقیه هست.

1400/04/16|توسطمیلاد یزدانی
0