وقتی حرف از «مخاطب» پیش می آید، عموما منظور همین گروه جمعیتی است.ولی آنچه ترم فرهنگی است ، لزومی ندارد تنها معیار هر آنچه نرمال است باشد. | زنها، غیراروپاییها، رنگین پوستها، غیریهودی مسیحیها، همجنسگراها، و دیگر گروه هایی که گهگاه آنها را مخاطب اصلی فیلم سینمایی به حساب نمی آورند ممکن است یا نیست - ارزش هایی متفاوت با ارزش های مخاطب غالب داشته باشند.
فیلم های عامه پسند تا حد زیادی شبیه به سیاست های دموکراتیک عمل میکنند. گرچه بدگمانها مدعی اند هم سیاست، هم سرگرمی های مردمی کارشان را از راه توسل به دون پایه ترین مخرج مشترک ها پیش می برند، باید گفت که این گمان سطحی است.| هم در سیاست و هم در فرهنگ عامه، گروه های بسیاری از همه جنس و همه رنگ داریم و کلید موفقیت ، نه در پیدا کردن یک چیز که همه را جذب کند، که در پیدا کردن عناصر مختلفی است که برای همه این گروه های متفاوت جذاب باشد. فیلم های محبوب به یادماندنی غالب پیچیده و متناقض نما هستند. شاید همین از دلایلی باشد که این فیلم ها به یادماندنی و محبوب شده اند.
«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.
نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.
کاراکترهایی پیچیده که وجهی تاریک در وجود آن ها به چشم می خورد
در این مطلب به چهار نوع اصلی در سبک های نگارش می پردازیم و همچنین، شیوه ی استفاده از آن ها را مرور می کنیم.
وقتی در حال نوشتن یک داستان هستید، باید تصمیم بگیرید که راوی قصه چه کسی است و داستان را برای چه کسانی تعریف می کند
کتاب بسیار ضعیفیه. ساختار دانشنامهای داره و تو این مدخلهای کوتاه و گاها تکراری بهلحاظ محتوا، نه به مفاهیم اساسی سینما، بلکه به مسائلی پرداخته شده که باعث فروش و ماندگاری فیلمها (آن هم از نوع هالیوودیاش) میشن. تصور میکنم کتاب برای مبتدیها و افراد ناآشنا به سینما هم ناکارآمد باشه و بیشتر متعجبم از اینکه دستاورد چندین دهه تدریس یک استاد چرا چنین کتاب ضعیفی از کار دراومده. کتاب «مفاهیم کلیدی در مطالعات سینمایی» سوزان هیوارد رو بهجای این کتاب پیشنهاد میکنم. تفاوتشون از زمین تا آسمونه.
واقعا کتاب خوبی نبود. با اینکه متن اصلی هم روان بوده ولی ترجمه چند مورد هست که گیر داره البته کیفیت چاپ کتاب، مثل بقیهی کارهای نشر بیدگل خیلی خوبه. البته یک نکتهی قابل توجهی داشت: اینکه تاکید و اصرار بر توضیح وجوه مختلف فیلمهای عامه پسند داشت نه فیلم هایی که صرفا مورد توجه مثبت منتقدین قرار گرفته اند.