یکی از برترین شاهکارهای تمثیلی ادبیات جهان.
پرداختی بسیار بااحساس به افراد مبتلا به یک بیماری کشنده.
تشریحی درخشان از حکومت پلیسی و «سرطان زده ی» شوروی.
بدتر از همه بخش سرطان «شمارۀ سیزده» بود. پاول نیکلایویچ روسانف هیچ گاه آدمی خرافاتی نبود و نمی توانست باشد، اما وقتی پای کارت پذیرشش نوشتند «بخش سیزده» قلبش یک باره فرو ریخت. مسئولین بیمارستان باید ابتکار را از خود نشان می دادند که از شماره ی سیزده برای مشخص کردن بخش هایی مثل ارتوپدی یا زایمان استفاده کنند نه بخش سرطان.
زبان الک بند آمد. تا حالا داشت با متانت تمام گردشش را می کرد و لبخند کسی را بر لب داشت که خیلی به علم خودش می نازد. اما حالا احساس کرد که دارد زوزه کشان در محوطه ی باغ وحش می دود. انگار که آن توتون به چشم های خود او پاشیده شده بود. چرا؟ خیلی راحت توتون را بپاشی تو چشم های آن! چرا؟ مسخره است! چرا؟
اما در سرتاسر جمهوری، این درمانگاه تنها جایی بود که می توانست به او کمک کند. پاول نیکلایویچ همچنان که به آرامی غدۀ بدخیم اش را که در طرف راست گردنش رشد کرده بود لمس می کرد، با امیدواری پرسید: «دکتر اینکه حتما سرطان نیست، درسته؟ من سرطان نگرفته ام؟» به نظر می رسد که غده هر روز بزرگ تر می شود، اما با وجود این پوست سفت و کشیدۀ روی آن، چون همیشه سفید و بی آزار بود. دکتر دونتسووا همچنان که پروندۀ تاریخچۀ بیماری را با خطوط گستاخانه ی خود پر می کرد برای دهمین بار با صدای آرام بخش خود رو به وی گفت: «خدای من؛ البته که نه.» دکتر دونتسووا همیشه هنگام نوشتن عینک قاب مستطیلی خود را که حاشیه ی گردی داشت به چشم می زد و به محض تمام شدن کارش با حرکتی سریع آن را از چشم برمی داشت.
نویسندگان پرتعدادی در «ادبیات روسیه» ظهور کرده اند که ایده های ژرف، آثار ادبی و توانایی آن ها در داستان سرایی در طول زمان طنین انداز بوده است.
دوستان علاقه خاصی به این دارن که هی بگن این کتاب سانسور شده اون کتاب سانسور شده خیلی راحت برید تو ویکی پدیا یا آمازون، میبینید تعداد صفحات برابره...
تعداد صفحات برابره؟😂😂 خیلی سادهلوحانه بود. تعداد صفحات هیچ ربطی به سانسور نداره !
سلام. تا صفحه 200 ، کتابی ساده و شرح حال بیماران به نظر میرسد. از صفحه 200 به بعد وارد ابعاد شخصیت و سابقه هریک از بیماران میشود که در قسمت هایی تکان دهنده است. اگر تعبیر تمثیلی بودن فضای بیمارستان و بیماری سرطان برای کلیت نظام کمونیستی دوره استالین را بپذیریم، میتوان گفت: این کتاب، مخصوصا" در زمانی که نوشته شده بود و هنوز کمونیسم برقرار بود، شاهکار بوده و به نظرم همچنان هست.
سلام دوستان کسی میدونه این کتاب چرا ۳۳۰ صفحه کاهش حجم داشته؟
کتاب رو نخوندم اما چاپ سوم و چهارم تفاوت ظاهری از نظر ابعاد و صحافی دارن و به گمانم بخاطر همینه
هنوز شروع نکردم بخونم ولی کاغذ سفید نیست و شکری و ضعیفه. نحوه صحافی هم خیلی صعیفه. خلاصه ۴۹۵ هزار تومن خیلی بهای گزافی است. نصف ایندمقدار هم زیاد است. امیدوارم محتوی خوب باشه
من خیلی تعریف این کتاب را شنیده بودم ولی متاسفانه در حد و اندازه تعریفهاش نیست
از وقتی کتاب موجود شده ، هم خوشحالم هم میترسم بخرم . نمیدونم زیر تیغ سانسور رفته یا نه . زودتر یک بزرگواری بیاد و مارو راهنمایی کنه واسه این چاپ جدید
مگه اروتیکه که سانسور داشته باشه؟ کتاب گزارشی ست از وضعیت فکری روشنفکری در شوروی پس از مرگ استالین
چاپ قبلی کتاب بیش از ۹۰۰ صفحهس الان تعداد صفحات رو ببینید متوجه میشید که سانسور شده یا خیر 😏. حتی اگر ناشر مجدد حروف چینی کرده باشه یا فونت رو کوچک کرده باشند که از امیرکبیر معاصر بعیده، بازم این اختلاف صفحه خنده داره. مترجم رو نمیشناسم ولی بد ترجمه نشده این کتاب. کتاب نشر مرکزم زیاد قابل اطمینان نیست، مجمعالجزایر کاش به دست مترجم بنامی مثل گلکار یا شهاب و حبیبی ترجمه میشد.
خب خب خب .. کتاب چاپ شد و باید دید که آیا سانسور شده یا خیر لطفا یکی زحمت این کارو به عهده بگیره
امیدوارم چاپ جدید سانسور نشده باشه این یک کتاب نیست اَبَر کتابه....
وقتی یه نشر بی در و پیکر باشه همین میشه. این چه طرح جلدیه که زدن رو کتاب و در پشت جلد کتاب چی نوشتند! وقتی امیرکبیر رو از دست جعفری گرفتند همه چیزش از دست رفت.
این کتابو بطور اتفاقی در سایت باسلام از یه کتابفروشی ای در شهرستان فسا تونستم گیر بیارم و به قیمت ۳۳۷۰۰۰ تومن با احتساب هزینه حمل😢 بخرم.
دوستان متاسفانه این کتاب ظاهرا اجازه چاپ مجدد نداره و در حال حاضر جزو آثار ممنوعه حساب میشه
به خشکی شانس! کاش سریعتر نسخههای افست بیان بیرون
کسی اطلاع داره چرا تجدید چاپ نمیشه ؟
این کتاب تجدید چاپ شده و به زودی پخش خواهد شد
موجود بفرمائید!
یک شاهکار
کی این کتاب تجدید چاپ میشه؟
موجود نمیشه این کتاب؟
سولژنیتسین نویسنده محبوب،خالق شاهکار مجمعالجزایر گولاک که متاسفانه ترجمه کاملی ازش تو ایران پیدا نمیشه اما بخش سرطان هم کتاب فوقالعادهای بود بدون شک آثار سولژنیتیسن نیاز به تعریف من نداره
چرا این کتاب هیچ جا پیدا نمیشه؟
خسته نباشید. ببخشید پس کی این کتابو میزارید؟