جوزف استیگلیتز با تکیه بر کتاب پرفروش بین المللی جهانی سازی و نارضایتی های آن، در اینجا دستور کار راه حل های مبتکرانه ای را برای مبرم ترین چالش های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی ارائه می دهد، که هر پیشنهاد با این بینش اساسی هدایت می شود که جهانی شدن اقتصادی همچنان از هر دو جنبه سیاسی پیشی می گیرد. ساختارها و حساسیت اخلاقی مورد نیاز برای تضمین جهانی عادلانه و پایدار. از آنجا که وابستگی متقابل اقتصادی همچنان مردم جهان را در یک جامعه واحد جمع می کند، نیاز به تفکر و عمل در سطح جهانی را به همراه دارد. این کتاب پرقدرت، از نظر فکری قدرتمند و الهام بخش گامی ارزشمند در این فرآیند است.
وی در جایگاههای مهمی مانند بانکجهانی و کاخ سفید تجربه کاری داشته و این تجربیات به او کمک کردهاند تا درک گستردهتری از چالشها و مسائل جهانی و فرآیند جهانیسازی پیدا کند. در سال ۲۰۰۱ به خاطر پژوهشها و مطالعات نظری در زمینهی اقتصاد اطلاعات، موفق به دریافت جایزه نوبل اقتصاد شد.نقدی سخت از خرد متعارف... تحلیل استیگلیتز چشم باز است... زیرا سازگار و جامع است و او با وضوح و اشتیاق نادری برای یک اقتصاددان برجسته می نویسد.
یک آغازگر خوب و آموزنده در مورد مشکلات عمده اقتصاد جهانی. [استیگلیتز] به خوانندگانش کمک می کند تا بفهمند دقیقا چه چیزی در خطر است.
کتاب بسیار خوبی است، بخصوص اگر آن را در کنار کتابهایی بخوانید که در دفاع از جهانی شدن نوشته شدهاند، از جمله «دفاع از جهانی شدن» اثر جاگدیش بهاگواتی یا «زمین مسطح است» اثر توماس فریدمن. ترجمهی خانم عبدینژاد هم خوب است. غیر از اینکه اثری مرجع است توجه داشته باشید این کتاب اگر همین الان بازچاپ شود قیمتش دستکم ۱۵۰ هزار تومان خواهد بود، پس اگر علاقه دارید تا تمام نشده بخرید!