1. خانه
  2. /
  3. کتاب دنیا مسطح است

کتاب دنیا مسطح است

3.6 از 1 رأی

کتاب دنیا مسطح است

جهانی شدن در قرن بیست و یکم
The World Is Flat
انتشارات: ماهی
ناموجود
42000
معرفی کتاب دنیا مسطح است
پیش از پانصدسال پس از آن که «کلمب» با فناوری ابتدایی زمانه اش سفر دریایی خود را آغاز نمود و در بازگشت ثابت کرد که دنیا گرد است، حالا این امکان فراهم است که به طور هم زمان، انسان های بیشتری با انسان های بیشتر دیگری در کارهای متفاوت بیشتر و در شرایط مساوی تر در قیاس با هر زمانی در گذشته، به کمک کامپیوتر، ایمیل؛ شبکه های فیبر نوری و نرم افزارهای جدید پویا همکاری و رقابت کنند و این نشان می دهد زمین بازی رقابت جهانی هموار می شود و دنیا مسطح می شود، واقعیتی که موضوع کتاب حاضر است. مسطح شدن جهان به این معناست که ما همه ی مراکز دانش سیاره را در یک شبکه ی جهانی متصل می کنیم و به دنبال آن دوران حیرت انگیزی از رفاه، نوآوری، همکاری بین شرکت ها و جوامع انسانی فراخواهد رسید. برخی از عنوان های مطالب کتاب عبارت اند از: ده نیرویی که دنیا را مسطح کرد؛ آپ لود؛ آف شور؛ زنجیره ی تدارکات؛ هم گرایی سه گانه؛ آمریکا و دنیای مسطح؛ کشورهای در حال توسعه و دنیای توسعه؛ ژئوپلتیک و دنیای مسطح؛ قدرت تخیل و...
درباره توماس فریدمن
درباره توماس فریدمن
توماس لورن فریدمن مشهور به توماس فریدمن متولد ۲۰ ژولای ۱۹۵۳، ژورنالیست، ستون‌نویس و نویسندهٔ آمریکایی است. فریدمن متخصص مباحث سیاست خارجی، خاورمیانه و مسائل زیست‌محیطی است و تاکنون سه بار برندهٔ جایزهٔ پولیتزر شده‌است. وی هم‌اکنون هفته‌ای دو بار برای نیویورک تایمز قلم می‌زند. متشکرم که دیر آمدید، کتاب فریدمن است که در سال ۲۰۱۶ توسط نشر اشتراوس وژیرو در ۴۹۶ صفحه منتشر شد. این کتاب دربارهٔ دنیای امروز است و می‌خواهد نیروهای اصلی ایجاد تغییر در دنیا را شناسایی و تعریف کند، تأثیر آن‌ها بر مردم و فرهنگ‌های مختلف را توضیح دهد و آنچه را به زعم من مناسب‌ترین ارزش‌ها و واکنش‌ها برای مدیریت این نیروهاست شناسایی کند تا بتوانیم بیشترین بهره را از این نیروها بگیریم.
ویژگی های کتاب دنیا مسطح است
  • برنده جایزه Audie سال 2006
نظر کاربران در مورد "کتاب دنیا مسطح است"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

با سلام . آقای فریدمن در این اثر ، بخوبی بانی مبحث ماندگار ( شمال و جنوب ) هستند . این بدان معناست که از یک طرف ممالک شمالی را با نمودهای بارز و البته شکننده ای همچون ( دسترسی آزاد به دیتاها و رفاه عمومی ) می‌بینیم که نتیجه ای جز ( احساس ) امنیت برای انسانیت نداشته اند و از سوی دیگر شاهد بهره مندی سنجیده‌تر کشورهای نیمکره جنوبی از از مفاهیم یاد شده هستیم که نتایج گرانبهایی همچون ( گفت و گوی تمدنها ) را در پی داشته است . تشکر . محمد ماندنی زاده .

1400/05/21 | توسطمحمد ماندنی زاده - کاربر سایت
3
|