1. خانه
  2. /
  3. کتاب جار و جنجال در باغ گواوا

کتاب جار و جنجال در باغ گواوا

نویسنده: کران دسای
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
2.5 از 1 رأی

کتاب جار و جنجال در باغ گواوا

Hullabaloo in the Guava Orchard
انتشارات: نشر ثالث
٪15
280000
238000
3.2 از 1 رأی

کتاب جار و جنجال در باغ گواوا

Hullabaloo in the Guava Orchard
انتشارات: علم
٪15
55000
46750
معرفی کتاب جار و جنجال در باغ گواوا
کتاب «جار و جنجال در باغ گواوا» رمانی نوشته ی «کران دسای» است که نخستین بار در سال 1998 به چاپ رسید. «سامپات چاولا» در دوره ی قحطی، در خانواده ای نسبتا غیرمعمول و در شهری متفاوت از سایر شهرها به دنیا آمد. پس از سال ها شکست در مدرسه، شکست در کار، و گذراندن روزهایش با رویاپردازی، به نظر نمی رسد که آینده ی درخشانی در انتظار «سامپات» باشد. تا این که او روزی از یک درخت «گواوا» بالا می رود و به شکلی ناگهانی و غیرمنتظره به عنوان مردی مقدس به شهرت می رسد و باعث شکل گیری آشوبی در شهر کوچک خود می شود. زائران در اطراف درخت «سامپات» گرد هم می آیند، جاسوسان و سوداگران به شهر سرازیر می شوند و با گذشت زمان، همه چیز فقط بیشتر و بیشتر از کنترل خارج می شود.
درباره کران دسای
درباره کران دسای
کران دسای، زاده ی ۳ سپتامبر ۱۹۷۱، نویسنده ی زن هندی است. او در هند، انگلستان و آمریکا تحصیل کرده است. دسای با رمان میراث گمشدگی در سال ۲۰۰۶ جایزه ی بوکر را برد.او دختر آنیتا دسای، نویسنده ی زن سرشناس هندی است و به نظر کارشناسان، کران در نگارش آثارش تأثیرات زیادی از او گرفته است. به گفته ی کران، مادرش هم اکنون در روستایی در هند زندگی می کند. کران، پس از دریافت جایزه ی بوکر، رمان میراث گمشدگی را به مادرش تقدیم کرد. آنیتا نیز تاکنون سه بار نامزد جایزه ی بوکر شده، اما موفق به دریافت این جایزه نشده است.دسای تا سن ۱۵ سالگی در هند به سر می برد. پس از آن، برای ادامه ی تحصیل به انگلستان رفت و هم اکنون در نیویورک آمریکا زندگی می کند.
ویژگی های کتاب جار و جنجال در باغ گواوا
  • برنده جایزه بتی تراسک سال 1998
نکوداشت های کتاب جار و جنجال در باغ گواوا

رمان نخست خیره کننده ی «دسای».

Barnes & Noble

با کاراکترهای فوق العاده پیچیده، پیچ و خم های غیرمنتظره، و توصیفات ملموس.

San Francisco Chronicle

داستانی بسیار خنده دار و گزنده.

Amazon
قسمت هایی از کتاب جار و جنجال در باغ گواوا

آن تابستان گرما سراسر «شاهکوت» را با غباری زرد و غم انگیز پوشانده بود. آت و آشغال های پشت بام ها و طناب های رختشویی که معمولا تا تپه ماهورهای «شاهکوت» در کنار افق پهن بود، ناپیدا شد و به تدریج با آسمان مالامال از غبار یکی شد.

ارتش پیشنهاد کرد از طریق پرواز جت ها در یک شکل هندسی خاص، ابرها را بپراکند و به حرکت درآورد؛ پلیس پیشنهاد کرد کاهنان معبد، مراسم جشن عروسی قورباغه ها را برگزار کنند.

در همین سال بود که «سامپات چاولا» از مادرش «کالفی» زاده شد. «کالفی» 21 سالش بود و تازه با آقای «چاولا» ازدواج کرده بود و باردار بود. در اواخر ماه سپتامبر گرما و بی بارانی دست به دست هم دادند تا خشکسالی شدیدی را به بار آورند. هر قدر اوضاع و احوال بدتر می شد، «کالفی» گنده تر می شد.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب جار و جنجال در باغ گواوا" ثبت می‌کند