"علی شمس"، قبل از شناخته شدن بهعنوان یک داستاننویس، در واقعت به عنوان یک نمایشنامهنویس و کارگردان تئاتر شناخته میشد، که توانست با ادبیات و هنر خود، مخاطبان خود را شگفتآور و شاد کند. رمان شاد و دارای لحظاتی پر از طنز است و شمس در واقعیت روایتی از فرآیند نویسندگی را ارائه میدهد. این روایت از جلب و انتخاب شخصیتها شروع میشود و به جاهایی خندهدار و تعجبآور میرسد. "گزارش گمانشکن" نمایانگر نشانههای پستمدرن است، اما آیا میتوان آن را به عنوان یک روایت پستمدرن در نظر گرفت؟ آیا علی شمس و فواد ثریا میتوانند از این "گزارش گمانشکن" بهسلامتی خارج شوند؟
درباره علی شمس
علی شمس (متولد سال 1364) نمایشنامهنویس و کارگردانی که در سالهای اخیر با اجرای نمایشهای «مخاطب خاص»، «قلعه انسانات»، «داستانهای میان رودان» و «شب دشنههای بلند» زبان و شیوه خاص خودش را بیان تئاتری به نمایش گذاشته این بار با نمایش «وقتی خروس غلط میخواند» در تماشاخانه ایرانشهر حصارهای زمان را در داستانی خودساخته به بازی گرفته است.
چرا نویسنده این کتاب، نام کتابش رو دزدیده؟!
نام این کتاب، از نام یک کتاب قدیمی به همین نام که نوشتهی موبد مردان فرخ هست دزدیده شده! دزدی که فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست، اینم دزدیه