1. خانه
  2. /
  3. کتاب تماشاگه راز

کتاب تماشاگه راز

نویسنده: مرتضی آوینی
2.75 از 2 رأی

کتاب تماشاگه راز

مقاله،نقد و گفتگو درباره سینمای دفاع مقدس
Watch the secret
انتشارات: واحه
٪15
90000
76500
معرفی کتاب تماشاگه راز
کتاب تماشاگه راز مجموعه گفتگوها، یادداشت ها، نقد فیلم ها و مقالات شهید بزرگوار سیدمرتضی آوینی درباره سینمای دفاع مقدس است. این اولین کتاب درباره مباحث موضوعی شهید آوینی است که گردآوری و تدوین می شود. البته این نظرات پیش از این به صورت پراکنده در سایر آثار تالیفی درباره شهید آوینی منتشر شده بود اما هدف از انتشار این مجموعه به صورت مستقل آشنایی سینماگران و علاقه مندان به سینمای دفاع مقدس با دیدگاه های این شهید با مقوله دفاع مقدس به صورت مستقل و در قالب یک کتاب می باشد. در این کتاب سینمای دفاع مقدس از دیدگاه متفکر و فیلم ساز مسلمانی ارائه شده که تحصیلات آکادمیک سینمایی ندارد، سینما دغدغه اولیه اش نیست و ضرورت انقلاب است که او را به این مسیر می راند. کتاب حاضر از سه بخش تشکیل شده است: ابتدا سه مقاله و یک گفتگو را خواهید خواند که به تشریح ویژگی های سینمای مستند جنگی با محوریت مجموعه روایت فتح اختصاص دارد.سپس نقد فیلم هایی را می خوانید که آوینی درباره فیلم های داستانی ساخته شده درباره جنگ نوشته است؛ فیلم هایی که در فاصله سال های 1368 تا 1371 بر پرده سینما به نمایش در آمده اند.در انتها هم سه مقاله در توصیف خصوصیات سینمای دفاع مقدس را ملاحظه می کنید که پس از برگزاری هقتمین جشنواره فیلم فجر و به بهانه مرور فیلم های حاضر در جشنواره نوشته شده است.
درباره مرتضی آوینی
درباره مرتضی آوینی

سید مرتضی آوینی (معروف به کامران) (زادهٔ ۲۱ شهریور ۱۳۲۶ در شهر ری - درگذشتهٔ ۲۰ فروردین ۱۳۷۲ در فکه) کارگردان فیلم مستند و روزنامه‌نگار حوزهٔ فرهنگی اهل ایران بود. مجموعه فیلم‌های مستند تلویزیونیِ او دربارهٔ جنگ ایران و عراق با نام روایت فتح شناخته‌شده‌است.

تحصیلات ابتدایی و متوسطهٔ خود را در شهرهای زنجان، کرمان و تهران به پایان رساند. او از کودکی با هنر انس داشت. شعر می‌سرود، داستان و مقاله می‌نوشت و نقاشی می‌کرد.

آوینی در سال ۱۳۴۴ به عنوان دانشجوی معماری وارد دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد.

 

نظر کاربران در مورد "کتاب تماشاگه راز"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

بینش شهید آوینی درباره‌ی انسان، هنر، سینما بی نظیره

1401/12/01 | توسطمحسن زیدی
3
|