"چرا من مسیحی نیستم" مجموعه مقاله های کلاسیکی است که دیدگاه های آزاد اندیشان نسبت به دین را بیان می کند و چالش هایی را در جامعه امروز ایجاد می کند که یکی از تأثیرگذارترین چهره های فکری قرن بیستم به نام "برتراند راسل" به آن پرداخته است.
کتاب "چرا من مسیحی نیستم" مجموعه ای از مقالات ،مناظره و سخنرانی های "برتراند راسل" است که نام آن از مقاله ای به همین نام برگرفته شده است. دین به سوال هایی که همیشه بشر را درگیر کرده ،پاسخ راحتی می دهد. ما چرا اینجا هستیم؟ نقطه شروع زندگی چیست؟ چگونه باید رفتار کنیم؟ اما "برتراند راسل" ما را با جایگزین های سخت تری رها می کند : مسئولیت پذیری، خود مختاری و خودآگاهی . او به ما می گوید که وقت زندگی کردن همین حالاست، جای زندگی کردن همینجاست و راه شاد بودن، اطمینان از این است که دیگران نیز شاد هستند. "راسل" با تعریف مسیحیت کلیسایی شروع می کند و توضیح می دهد که چرا به خدا و جاودانگی ایمان ندارد و فکر نمی کند که مسیح بهترین و خردمندترین انسان ها بود. او برخی از استدلال های منطقی را برای وجود خدا در نظر می گیرد و به مواردی درباره الهیات مسیحی می پردازد و در نهایت از نظریه داروین حمایت می کند. وی همچنین نسبت به وجود تاریخی حضرت عیسی ابراز تردید می کند و اخلاق دین محور را که از نظر وی ، عمدتا مبتنی بر ترس است زیر سوال می برد.
خواه خواننده با نظرات "برتراند راسل" در "چرا من مسیحی نیستم" موافق باشد و خواه آن ها را رد کند ، این کتاب یک چالش نیرومند برای تنظیم مفاهیم ، بیان استادانه ی یک موقعیت فلسفی و خوشی ناب برای مطالعه می باشد.
این مقاله معروف، سخنرانی یکی از معروف ترین و تاثیرگذارترین فلاسفه قرن بیستم است.
چیزی که این کتاب را ارزشمند کرده است زندگی طولانی سازش ناپذیر، صداقت و روشنفکری نویسنده است.
راسل قوی ترین و همچنین شوخ طبع ترین کافر پس از ولتر است.
وانمود نمی کنم که قادرم تا ثابت کنم خدایی نیست. من به همان اندازه نمی توانم ثابت کنم که شیطان یک داستان است. خدای مسیحی ممکن است وجود داشته باشد بنابراین ممکن است خدایان المپوس ، مصر باستان یا بابل هم وجود داشته باشد. اما هیچ یک از این فرضیه ها محتمل تر از سایرین نیستند
علم می تواند به ما بیاموزد ، و من فکر می کنم قلب های ما نیز می توانند به ما بیاموزند ، دیگر به دنبال حامیان خیالی نباشیم ، دیگر نیازی به اختراع متحدین در آسمان نیست ، بلکه بیشتر به دنبال تلاش های خودمان در اینجا هستیم تا جهان را به مکانی مناسب برای زندگی تبدیل کنیم.
من خودم احساس نمی کنم که هر فردی که واقعا عمیقا انسانی است ، می تواند به مجازات ابدی اعتقاد داشته باشد.
مطالعه ی فلسفه به منظور درک چگونگی تکامل ذهن و اندیشه ی بشر در طول زمان، اهمیت بسیاری دارد
کتاب خوب با ترجمه ضعیف
ترجمه ضعیف سلطان زاده
کدوم ترجمش خوبه؟بهتره از اون یکی.ممنون میشم بگید
راسل در این کتاب خدای مسیحیان و ادله وجودی آنرا به چالش میکشد و چنین وجودی را نامحتمل میداند .
و خدای اسلام
قابل تعمیم به خیلی از خدایان