1. خانه
  2. /
  3. کتاب در سیارات چه می گذرد

کتاب مسافران ستاره دنباله دار گالیا

نویسنده: ژول ورن
3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.4 از 1 رأی

کتاب مسافران ستاره دنباله دار گالیا

Hector Servadac
انتشارات: ترانه
٪15
180000
153000
3.8 از 1 رأی

کتاب در سیارات چه می گذرد

Hector Servadac
٪15
350000
297500
پیشنهاد ویژه
3.8 از 1 رأی

کتاب سفر به سیارات

ادبیات داستانی برای نوجوانان
Hector Servadac
انتشارات: باهم
٪30
50000
35000
معرفی کتاب در سیارات چه می گذرد
«در سیارات چه ‌می‌گذرد» (در اصل «هکتور سرواداک») نوشته ژول ورن، یک رمان علمی-‌تخیلی هیجان‌انگیز است که تخیل و کنجکاوی علمی ‌ورن را به نمایش می‌گذارد. این اثر کمتر‌شناخته‌شده برای اولین بار در سال 1877 منتشر شد و موضوع آن انعطاف‌پذیری و سازگاری انسان در مواجهه با ناشناخته‌ها را بررسی می‌کند. مانند بسیاری از رمان‌های ورن، «در سیارات چه ‌می‌گذرد» ماجراجویی را با کاوش در مفاهیم علمی ‌ترکیب می‌کند و روایتی جذاب از بقا، کشف و اسرار فضا ارائه می‌دهد.
رمان ورن در زمانی اتفاق می‌افتد که اکتشافات فضایی صرفا حدس و گمان بودند و سناریویی را تصور می‌کند که در آن گروهی از شخصیت‌ها به طور غیرمنتظره‌ای به دنباله‌دار منتقل می‌شوند. آنچه در پی می‌آید، سفری جذاب برای بقا و کشف است؛ زیرا شخصیت‌ها با واقعیت جدید خود در فضا کنار می‌آیند. توانایی ورن در آمیختن ایده‌های علمی ‌با ماجراجویی جذاب، این رمان را حتی در عصر مدرن به خواندنی‌ای منحصر‌به‌فرد و لذت‌بخش تبدیل می‌کند. داستان درباره هکتور سرواداک، افسر فرانسوی و همراهانش است که پس از یک رویداد نجو‌می،‌ خود را در یک ستاره دنباله‌دار می‌یابند. دنباله‌دار که در فضا سفر می‌کند، شخصیت‌ها را در‌حالی‌که شگفتی‌ها و خطرات زندگی در فضای بیرونی را تجربه می‌کنند، به سفری غیرمنتظره می‌برد. این رمان بر تلاش‌های آن‌ها برای زنده‌ماندن در دنباله‌دار متمرکز است و هر‌یک از شخصیت‌ها به طور متفاوتی با شرایط عجیب‌و‌غریب و چالش‌برانگیزی که با آن مواجه هستند کنار می‌آیند. در سراسر رمان، سرواداک و همراهانش با تأثیرات زندگی در دنیای کوچک و در‌حال تغییر دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند. نیروهای گرانشی دنباله‌دار و تغییرات محیطی که با آن روبه‌رو هستند، جنبه‌های مختلفی از طبیعت انسان را نمایان می‌کند. لحظات ماجراجویی، خطر و حتی طنز وجود دارد؛ زیرا شخصیت‌ها تلاش می‌کنند راهی برای بازگشت به زمین پیدا کنند. این طرح به بررسی مضامین تدبیر، همکاری و واقعیت‌های تلخ زندگی در محیطی ناآشنا و خصمانه می‌پردازد.
موضوع اصلی در «در سیارات چه ‌می‌گذرد»، کاوش در بقای انسان در مواجهه با ناملایمات است. توانایی شخصیت‌ها در سازگاری و یافتن راه‌حل برای مشکلاتی که در دنباله‌دار با آن مواجه می‌شوند، گواهی بر نبوغ و اراده انسان است. این رمان همچنین به ایده‌های علمی ‌آن زمان می‌پردازد و مفاهیم مربوط به نجوم، گرانش و سفرهای فضایی را بررسی می‌کند؛ البته به شیوه‌ای فرضی و تخیلی. توانایی ورن در بافتن کاوش علمی ‌در روایتش، ترکیبی جذاب از داستان و واقعیت ایجاد می‌کند که مشخصه آثار دیگر اوست. موضوع مهم دیگر، مفهوم ارتباط و همکاری انسانی است. بقای شخصیت‌ها به توانایی آن‌ها در همکاری و حمایت از یکدیگر بستگی دارد و اهمیت کار گروهی در غلبه بر چالش‌ها را برجسته می‌کند.
«در سیارات چه ‌می‌گذرد» یک ماجراجویی جذاب است که اشتیاق ژول ورن به علم را با استعداد او در داستان‌سرایی ترکیب می‌کند. اگرچه این رمان کمتر از برخی دیگر از آثار او شناخته‌شده است، اما نگاهی اجمالی به ایده‌های گمانه‌زنی فضا و بقای انسان ارائه می‌دهد که جلوتر از زمان خود بودند. ورن از طریق سفر تخیلی هکتور سرواداک و همراهانش، خوانندگان را به تأمل در اسرار کیهان دعوت می‌کند و در‌عین‌حال انعطاف‌پذیری روح انسان را در برابر ناشناخته‌ها به نمایش می‌گذارد.
درباره ژول ورن
درباره ژول ورن
ژول گابریل ورن، زاده ی 8 فوریه ی 1828 و درگذشته ی 24 مارس 1905، نویسنده، شاعر و نمایش نامه نویس فرانسوی بود که بیشتر شهرتش را مدیون نگارش کتاب های ماجرایی اش بود که دنیای داستان های علمی–تخیلی را دگرگون کرد.ژول ورن در خانواده ای مرفه در منطقهٔ بندری شهر نانت فرانسه متولد شد. به خواست پدرش تحصیلاتش را در رشتهٔ حقوق به پایان برد، اما ذوق نمایشنامه نویسی و رمان نویسی او را بر آن داشت که کم کم به سوی ادبیات کشیده شود. اگر چه در ابتدا در این کار موفق نبود و از دیدگاه مالی هم در مضیقه قرار گرفته بود، اما پس از آن به سرعت پیشرفت کرد.همکاری ورن با انتشارات پیر-ژول اتزل منجر به خلق مجموعهٔ سفرهای شگفت انگیز شد که مجموعه داستان هایی ماجراجویانه و محبوب بودند و مهم ترین آن ها عبارت بودند از سفر به مرکز زمین (۱۸۶۴)، بیست هزار فرسنگ زیر دریا (۱۸۷۰)، و دور دنیا در هشتاد روز (۱۸۷۳).او در مقام دومین نویسنده ای است که کتاب هایشان از سال ۱۹۷۹ تاکنون، بیشترین ترجمه را به زبان های گوناگون جهان داشته اند. پیش و پس از او به ترتیب آگاتا کریستی و شکسپیر جا دارند.ژول ورن که هفتاد و هفت سال زندگی کرد، نزدیک به هشتاد داستان بلند و کوتاه و رسالهٔ پژوهشی و مقاله نوشته است. شهرت او با سه داستان بلند مشهورش پنج هفته در بالن و رهنوردی به میان زمین و از ماه به زمین آغاز شد. در عصری که نویسندگان خوش قریحه و چیره دستی چون بالزاک، دیکنز، الکساندر دوما، تولستوی، داستایوفسکی، تورگنیف، فلوبر، استاندال، جورج الیوت و امیل زولا و ده ها نویسنده نامدار دیگر زندگی می کردند، ژول ورن موفق شد جایگاه خود را به عنوان نویسنده و گردآوری ورزیده در میان این مشاهیر تثبیت کند. وی با پیش بینی های ارزنده و روشن بینانهٔ خود، چراغ راهنمای نوآوران و دانشمندان در نیم و حتی یک سده پس از آن گردید. امروزه کشتی هسته ای ناتیلوس به افتخار کشتی افسانه ای به همین نام در اثر نامدار او بیست هزار فرسنگ زیر دریا نامگذاری گردیده است.
مقالات مرتبط با کتاب در سیارات چه می گذرد
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی
جهانی نو با پیوند ژانرهای علمی تخیلی و فانتزی

چه اتفاقی می افتد وقتی دو ژانر علمی تخیلی و فانتزی، و انتظارات متفاوتی که از آن ها داریم، در تار و پود یکدیگر تنیده شوند؟

سفرهای شگفت انگیز آقای ژول ورن
سفرهای شگفت انگیز آقای ژول ورن

«ژول ورن» به نظر بسیاری از صاحب نظران، پدر «داستان علمی تخیلی» است؛ نویسنده ای که برخی از مشهورترین رمان های ماجرایی را نوشته و سال های سال است که مخاطبین با داستان هایش خاطره دارند

نظر کاربران در مورد "کتاب در سیارات چه می گذرد"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

باسلام تشکر از عوامل سایت ایران کتاب. آیا این کتاب همان مسافرین ستاره دنباله دار گالیاست؟

1400/05/03 | توسطمجتبی بایمانی
1
|
پاسخ ها

سلام و وقت به خیر. این دو کتاب باهم فرق دارند. متشکریم از شما

1400/05/03|توسطمدیر سایت
0

سلام دوست عزیز. این دو کتاب دقیقا یکی هستن و هر دو ترجمه کتاب هکتور سرواداک هستن. متاسفانه ترجمه جناب شکیباپور جالب نیست و اگر میخواهید کتاب رو بخونید بهتره ترجمه جدید یا همون مسافرین ستاره دنباله دار گالیا رو بخونید.

1401/04/25|توسطپژمان حیاتی
4

سلام این دو کتاب یکی هستند. (در یادداشت ترجمه خانم سلماز بهگام از نشر ترانه با عنوان «مسافران ستاره دنباله دار گالیا» به این موضوع اشاره شده است. مدیر محترم سایت لطفا هر دو عنوان رو در یک صفحه قرار دهید. با تشکر

1401/07/13|توسطمحمد نادری
2